Tak i v AAA lze sehnat dobré auto.... je tam ale tisíc ALE. Podvedou tě a ještě jsou drzý.
Ať si každej kupuje kde chce. Pokud tomu ale člověk nerozumí, AAA auto je s tím jak fungují prostě možná past, s jistým výsledkem že to nepůjde vrátit.
Nakonec proč asi lidi do AAA ty auta prodávají..... a klidně pod cenou. Jasně neděje se to jen tam, ať jsem spravedlivej....
-- 23. 2. 2019 15:45 --Jelass píše:Táta od šefa kupoval v Plzni před půl rokem nějakyho Hjondé asi za 150. Krom toho nevýhodného úvěru mu narvali havarijko a tažný, přestože nic z toho nikdy neměl. Já bych na to neměl žaludek.
-- 23. 2. 2019 15:02 --ace2 píše:njn tak zrovna AAA jsou tak děsně provařený... ta paní co chtěla Passata, ok, ale tak snad se dá koupit přímo od VW v tom jejich Das něco programu ověřených ojetin. Mi nepřipadne že ojetej passat je úplně nedostatkový zboží.
Jen Vašek jich má aktuálně asi 10. Ale co prostě nepochopím, že tam ty lidi furt lezou. Co je k tomu nutí?
Velký výběr...... a výkup současného auta. Že to není většinou výhodné, je věc druhá.