AAA Auto-Mototechna podvodná jednání

Poraďte jaké auto koupit!

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod T.E.CH 23. 2. 2019 15:43

Tak hrajou hru, že vědí že 95% lidí se na to vykašle a už dál neotravuje. Těch pár % obslouží......, ale až když teče hooodně do bot.

A čekaj na nezkušeného člověka, kterého napálí... a ze 100 lidí, podvedených se umí bránit pár promile.... a na to hrajou.

Mají vše pravně podložené, připravené....některé vozy jsou soubor náhradních dílů. Znám 3 příběhy z okolí....a všichni zahučeli 100 litrů žádná míra.
T.E.CH
Veterán

Odeslat příspěvekod aikoN 23. 2. 2019 15:58

A právě proto by se mohla zavést ona úschova. Pokud bude skutečný stav vozidla v rozporu s tím, co je uvedeno v předávacím protokolu, který by byl definované a povinné formy a zároveň rozhodující pro posouzení, nechat udělat nestranný odhad, kolik bude stát uvést dané vozidlo do stavu z protokolu a nechat majitele rozhodnout, zda chce vůz opravit. Pokud ano, vyplatit bazaru pouze rozdíl. Pokud ne, obchod se ruší - auto zpátky bazaru, prachy kupci.

Pak by si rozmysleli, jestli budou o stavu nepravdivě informovat.
aikoN
Veterán

Odeslat příspěvekod Jelass 23. 2. 2019 15:59

Táta od šefa kupoval v Plzni před půl rokem nějakyho Hjondé asi za 150. Krom toho nevýhodného úvěru mu narvali havarijko a tažný, přestože nic z toho nikdy neměl. Já bych na to neměl žaludek.

-- 23. 2. 2019 15:02 --

ace2 píše:njn tak zrovna AAA jsou tak děsně provařený... ta paní co chtěla Passata, ok, ale tak snad se dá koupit přímo od VW v tom jejich Das něco programu ověřených ojetin. Mi nepřipadne že ojetej passat je úplně nedostatkový zboží.

Jen Vašek jich má aktuálně asi 10. Ale co prostě nepochopím, že tam ty lidi furt lezou. Co je k tomu nutí?
Jelass
Veterán

Odeslat příspěvekod aikoN 23. 2. 2019 16:20

Já třeba 970ku kamarádce radil. Nechtěla, prý je to daleko a áčka ji přivezou na prohlídku auto z jakékoliv pobočky pod nos. Prostě pohodlnost. A taky výběr. Chce nižší střední v benzinu a to zrovna 970ka ve velkém nemívá, takže se skoro nelze trefit do ženských preferencí jako kastle a barva. Jeho hlavní proud je koncernová střední třída v naftě.
aikoN
Veterán

Odeslat příspěvekod T.E.CH 23. 2. 2019 16:43

Tak i v AAA lze sehnat dobré auto.... je tam ale tisíc ALE. Podvedou tě a ještě jsou drzý.

Ať si každej kupuje kde chce. Pokud tomu ale člověk nerozumí, AAA auto je s tím jak fungují prostě možná past, s jistým výsledkem že to nepůjde vrátit.

Nakonec proč asi lidi do AAA ty auta prodávají..... a klidně pod cenou. Jasně neděje se to jen tam, ať jsem spravedlivej....

-- 23. 2. 2019 15:45 --

Jelass píše:Táta od šefa kupoval v Plzni před půl rokem nějakyho Hjondé asi za 150. Krom toho nevýhodného úvěru mu narvali havarijko a tažný, přestože nic z toho nikdy neměl. Já bych na to neměl žaludek.

-- 23. 2. 2019 15:02 --

ace2 píše:njn tak zrovna AAA jsou tak děsně provařený... ta paní co chtěla Passata, ok, ale tak snad se dá koupit přímo od VW v tom jejich Das něco programu ověřených ojetin. Mi nepřipadne že ojetej passat je úplně nedostatkový zboží.

Jen Vašek jich má aktuálně asi 10. Ale co prostě nepochopím, že tam ty lidi furt lezou. Co je k tomu nutí?

Velký výběr...... a výkup současného auta. Že to není většinou výhodné, je věc druhá.
T.E.CH
Veterán

Odeslat příspěvekod Jelass 23. 2. 2019 18:13

To je jako vyber chleba namazanej hovnem nebo syflem. K čemu ti je velkej výběr, když z 90% nalitnes? :D

-- 23. 2. 2019 17:16 --

aikoN píše:Já třeba 970ku kamarádce radil. Nechtěla, prý je to daleko a áčka ji přivezou na prohlídku auto z jakékoliv pobočky pod nos. Prostě pohodlnost.

A já kolika lidem? Co z toho bylo? Nic. Především proto, že to.je daleko. Neřeknu kdybychom bydleli v Německu a jet na druhou stranu by znamenalo 1000km, ale tady... A to s tím dovozem na pobočku taky není jistý, ptž často inzerující auta, která nemají.
Jelass
Veterán

Odeslat příspěvekod JardaB 23. 2. 2019 18:20

No ona spousta bazaru proti ackam taky není nejaka vyhra. Jsou proste jen velky a hodne na ocich.
JardaB
Guru

Odeslat příspěvekod anonymni 23. 2. 2019 18:34

Ono nejde o nalitnuti na konkretni auto, ale o cely obchodni model, postaveny od pocatku na totalnim ojebavani a lhani.

Typicke veci jako... daji inzerat na auto, clovek si i zavola jak tam je a jak dorazi tak "zrovna ho nekdo koupil" nebo "zrovna ho vezeme na jinou pobocku" a dalsi podobne *****.
anonymni

Odeslat příspěvekod JardaB 23. 2. 2019 18:37

To taky, no, ale to uz normalni clovek ignoruje nejake podezrele vyhodne nabídky od Acek.
JardaB
Guru

Odeslat příspěvekod XB_1 23. 2. 2019 18:39

Je to v riti ve vetsine bazaru... vsechna cest, kdo v tomhle podnika poctive. A neni to jednoduché - dobre auto proste neni levne a lide slysi na cenu, to se pak tezko konkuruje zmr.um, co prodávají levne strepy. A pak je voser se dohadovat s lidmi, co chteji, aby ojetina mela stav noveho auta a na kazdou volovinu si chteji vyhadat slevu. Ja bych od AAA nekoupil nic uz z principu.
XB_1
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod eLzyx 23. 2. 2019 19:05

i v těchto bazarových programech automobilek jsou zbořky.
eLzyx
Veterán

Odeslat příspěvekod T.E.CH 23. 2. 2019 19:10

Ale to jsou všude, rozdíl je, zda to uvedou nebo tají.
T.E.CH
Veterán

Odeslat příspěvekod eLzyx 23. 2. 2019 19:17

zkoušenost s tím nemám, ale z reakcí, co tak občas čtu na netu, se zdá, že to tají. Třeba ve Škoda Plus ...
eLzyx
Veterán

Odeslat příspěvekod T.E.CH 23. 2. 2019 19:21

To už je o jednotlivých dealerech....Škodovky.
T.E.CH
Veterán

Odeslat příspěvekod anonymni 23. 2. 2019 19:26

Nedeljem si iluze ze je to jinde lepsi. Jde o to ze tady je to do nebe vilajici programovy system. A stale funguje
anonymni

Předchozí stránkaDalší stránka