AAA Auto-Mototechna podvodná jednání

Poraďte jaké auto koupit!

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod DrumSession 4. 9. 2020 21:04

To je obchod, ber nebo nech být. Hodně lidí jim sedne na lep a nebo na mazání medu kolem tlamy. Co si uhádáš je jen tvůj bonus. Nejlépe se nová auta nakupují leden-únor nebo když jsou akční výprodejové dny jako má Opel (konkrétní kusovky). Vliv má i zp. financování především při úvěru od prodejce.
PENÍZE nebo nepočitatelná LÁSKA ? ŠTĚSTÍ spočívá vědět to, co si vybrat
Nesmíte se bááát a na hlavu si nechat s... Takže? Musíte se ptááát !!
DrumSession
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod jamaco 4. 9. 2020 21:24

Obchod by byl kdyby mi prodejce ukázal auto na které jsem se přijel podívat a pak jeste jiné, lepší, na které by mě ukecal..
Nedávno jsem takhle kupoval střešní nosiče, chlap mi ukázal ty co jsem si vybral na internetu, ale pak jeste jiné lepší vysvětlil v čem jsou lepší, probrali jsme co na tom budu vozit a přesvědčil mě, koupil jsem ty lepší a do dneška jsem nadšený že je mám, protože ten rozdíl je prostě znát.
Tohle mi přijde jako jako ojebavka, kdy inzeruji něco co nemám, případně něco za cenu za kterou to nejsem ochoten prodat.. Navíc i po telefonu, kdy ten člověk se ptá na konkrétní věc a váží kvůli tomu cestu, vezme si na to volno apod..
jamaco
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod DrumSession 4. 9. 2020 21:36

JJ das ist BAZAR ! Nalákat na divadelní plac. Jedná se o použité zboží, stav nepřesný, neúplný (dobudoucna těžko odhadnutelný) a ceny jsou smluvní a vysoké.

Cílem je dotlačit kupujícího k rozhodnutí pod soustavným mírným nátlakem a za použití lehkých (občas více) manipulativních technik a triků, emoční cukatůra, dlouhá čekací dobou na jakési rozhodování prodejce v kanceláři (co by šlo s cenou udělat?).
Párkrát jsem stál v létě pod otevřeným oknem kanc. prodejců, nedalo se to přeslechnout, moc se stím nepárali, 90% pokec úplně o něčem jiném, a pak střelil cenu. V kompu mají ke konkrétnímu autu výkupku, pak cenu interního servisu, čištění interiéru ap. a prodejní cenu. Z té si větší kus bere firma a menší kus konkrétní prodejce.
Prostě tvrdý business, při dohadování ceny žádné smilování...

Jedna z posledních možností (stoptime) před uzavřením sml. je sdělit, že si smlouvu odnesete[1], (zítra) v klidu doma přečtete[2] a pak ji předáte[3] ke kontrole ještě právníkovi. V tom vám nemůže nikdo bránit. Ale čekeje odpověď, že auto už zítra může být prodané (10% pravděpodobnost) a cena nebude platit. Což určitě bude platit, pokud tam bude jiný prodejce.
Takže si můžete vyjednat případně i nižší cenu...
PENÍZE nebo nepočitatelná LÁSKA ? ŠTĚSTÍ spočívá vědět to, co si vybrat
Nesmíte se bááát a na hlavu si nechat s... Takže? Musíte se ptááát !!
DrumSession
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod KOSŤA KOSTIČ 5. 9. 2020 08:20

No co, je to tvrdý byznys jako každý jiný. V jejich objemu prodejů, je každý litr vyždímaný z kaštanů navíc, sakra znát. To, že vykoupí desetiletou plechovku v základu za 20 litrů a za 70 ji během týdne prodají, svědčí o jejich dovednostech. A že to vadí neschopným závistivcům? Tak ať, žádný prachy ve vlastní kapse *****í.
Jsem gastrosexuál, takže mi každá může akorát tak uvařit...
Je lepší mrtvej frajer, než živej sráč?
KOSŤA KOSTIČ
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Lukas063 6. 9. 2020 19:09

Přirovnání "divadelní plac" se mi hodně líbí :D a vlastně je to i celkem trefné.
Lukas063
Guru

Odeslat příspěvekod puk123 7. 9. 2020 12:13

kokostič: Když jsou tak dobří a úspěšní, proč musí ještě navíc podvádět?
puk123
Veterán

Odeslat příspěvekod maXX_CZ 7. 9. 2020 16:41

aaaa.jpg
maXX_CZ
Veterán

Odeslat příspěvekod Arnie J 7. 9. 2020 16:45

:D
SkyActiv-G 165 / FA24D / 1.4 TSI ACT / Busso 3.2 24V / Honda NF13E
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod glider 7. 9. 2020 16:45

Verzia s Passatom ma.brala viac :D
glider
Ja chcem Slovak

Odeslat příspěvekod Lukas063 7. 9. 2020 17:41

tj která? :D
Lukas063
Guru

Odeslat příspěvekod Pajjoun 7. 9. 2020 22:52

Tam se mu vysmála, že je nějaká hranice a on je "full retard"
Pajjoun
Veterán

Odeslat příspěvekod anonymni 8. 9. 2020 06:30

To rekla gliderovi?
anonymni

Odeslat příspěvekod KOSŤA KOSTIČ 8. 9. 2020 19:26

puk123 - o tom to právě je. Jak jinak by vydělávali tolik? A kdyby vážně tak moc podváděli, tak si od nich nikdo nic nekoupí...
Jsem gastrosexuál, takže mi každá může akorát tak uvařit...
Je lepší mrtvej frajer, než živej sráč?
KOSŤA KOSTIČ
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod yoz 8. 9. 2020 20:21

vstupili ste do eu ,a mate tam takych podvodnikov ako aaa.. tu by to bolo zavrete komplet cela firma do tyzdna, a na majitelov tazke zaloby,+zakaz podnikania dozivotne,, cesko je taky smutny skanzen v europe aj z nefunkcnou legislativou, parodia na prava obcana,, stat riadia lobysti co to umoznuju konatelom takto podnikat,, vlastne je to taky divoky zapad, ale tam aspon aj ta "kupujuca strana" mala zbrane tiez,,, )) bohuzial cesky kupujuci nema ziadne zbrane ani ho nikto nebrani (ked sa nevyzna v autach ale potrebuje pouzite auto) tak dopadne zle,
yoz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod anonymni 8. 9. 2020 20:24

Uklidni se
anonymni

Předchozí stránkaDalší stránka