Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
mfilip píše:Arnie J píše:mfilip, gratuluji, je to pěkné auto, v té bílé se mi obzvlášť líbí ... ty černé kola (čau MELLO) bych si být tebou pořádně rozmyslel, ale je to nakonec tvoje věc
Proc cerna ne, ma to nejakou chybu?
Tomas B píše:srabe nenecháš to na pražských, jo
mfilip píše:Ale jako jo, bylo mi trosku lito vcera moji RS, kdyz jsi mlada uz zabydlovala a ja se stehoval zatim do prepravky. Tak oproti sluzebni fabce 1.2HTP si to dnes uzila.
Arnie J píše:mfilip píše:Arnie J píše:mfilip, gratuluji, je to pěkné auto, v té bílé se mi obzvlášť líbí ... ty černé kola (čau MELLO) bych si být tebou pořádně rozmyslel, ale je to nakonec tvoje věc
Proc cerna ne, ma to nejakou chybu?
viz MV_cz
mfilip píše:Ale jako jo, bylo mi trosku lito vcera moji RS, kdyz jsi mlada uz zabydlovala a ja se stehoval zatim do prepravky. Tak oproti sluzebni fabce 1.2HTP si to dnes uzila.
mfilip píše:Tomas B píše:srabe nenecháš to na pražských, jo
No tady u nas ne, obzvlaste, kdyz ted Karvina hraje ligu, obcas doma, obcas v dobe, kdy zrovna parkuju u Tesco, ktere pouzivaji k parkovani fans
Tomas B píše:mfilip píše:Tomas B píše:srabe nenecháš to na pražských, jo
No tady u nas ne, obzvlaste, kdyz ted Karvina hraje ligu, obcas doma, obcas v dobe, kdy zrovna parkuju u Tesco, ktere pouzivaji k parkovani fans
tak to jen ukazuje, jak "chytrý" lidi tam máte a jak to je celou dobu, pražáci mají všechny u *****, pražáci často ostatním vadí
mfilip píše:Arnie J píše:mfilip píše:Proc cerna ne, ma to nejakou chybu?
viz MV_cz
nevim, co myslis
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků