mfilip vybírá vůz po OII RS

Poraďte jaké auto koupit!

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod mfilip 5. 5. 2017 10:53

No, dnes si auto na 100% jdu, bohuzel ale bude asi jeste na puvodnich prazskych znackach, protoze na dopravce pry nejdou nejake datove schranky. Pak jej budu doma zabydlovat, podle stavu umyju, prohlidnu, doliju kapaliny a tak. No a jestli vse pujde ok, tak mozna i stihnu nejakou fotku, pak na pivo a hokej a pak asi budu v novem aute spat, bo jak se znam, tak se do nej jeste v garazi po hospode posadim ...
P: O1 1.8T SLX 1999 (5,81l/100 km)
K: OII 2.0 RS TFSI 2008 (5,80l/100 km)
K: Insignia 2.0 CDTi 103kW Ecoflex 2015 (4,55l/100 km)
goes: tak jo, zde jsi vyhral
mfilip
Veterán

Odeslat příspěvekod Tomas B 5. 5. 2017 10:54

srabe nenecháš to na pražských, jo
Tomas B
Guru

Odeslat příspěvekod mfilip 5. 5. 2017 10:56

Ale jako jo, bylo mi trosku lito vcera moji RS, kdyz jsi mlada uz zabydlovala a ja se stehoval zatim do prepravky. Tak oproti sluzebni fabce 1.2HTP si to dnes uzila.
mfilip
Veterán

Odeslat příspěvekod speleo 5. 5. 2017 10:56

Na těch pražských značkách to necháš :pozor To by měla být pro tebe čest se honosit áčkem :/ Takové privilegium se neodmítá!
"Čas nikdy nevymaže vzpomínky na dobrou kočku, stejně jako žádný kartáč nevyčeše všechny její chlupy z pohovky" (L.Dworken).

Ford Focus II. kombi 2.0i 107kW Titanium
speleo
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod Arnie J 5. 5. 2017 10:56

mfilip píše:
Arnie J píše:mfilip, gratuluji, je to pěkné auto, v té bílé se mi obzvlášť líbí ... ty černé kola (čau MELLO) bych si být tebou pořádně rozmyslel, ale je to nakonec tvoje věc

Proc cerna ne, ma to nejakou chybu?

viz MV_cz
už nemám žádnou Mazdu :(
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod mfilip 5. 5. 2017 10:57

Tomas B píše:srabe nenecháš to na pražských, jo

No tady u nas ne, obzvlaste, kdyz ted Karvina hraje ligu, obcas doma, obcas v dobe, kdy zrovna parkuju u Tesco, ktere pouzivaji k parkovani fans
mfilip
Veterán

Odeslat příspěvekod Tomas B 5. 5. 2017 10:57

mfilip píše:Ale jako jo, bylo mi trosku lito vcera moji RS, kdyz jsi mlada uz zabydlovala a ja se stehoval zatim do prepravky. Tak oproti sluzebni fabce 1.2HTP si to dnes uzila.

ale na spotřebu ses radši nekoukal
Tomas B
Guru

Odeslat příspěvekod mfilip 5. 5. 2017 10:57

Arnie J píše:
mfilip píše:
Arnie J píše:mfilip, gratuluji, je to pěkné auto, v té bílé se mi obzvlášť líbí ... ty černé kola (čau MELLO) bych si být tebou pořádně rozmyslel, ale je to nakonec tvoje věc

Proc cerna ne, ma to nejakou chybu?

viz MV_cz

nevim, co myslis
mfilip
Veterán

Odeslat příspěvekod speleo 5. 5. 2017 10:58

mfilip píše:Ale jako jo, bylo mi trosku lito vcera moji RS, kdyz jsi mlada uz zabydlovala a ja se stehoval zatim do prepravky. Tak oproti sluzebni fabce 1.2HTP si to dnes uzila.

A sakra, ta manža je ale rychlá! Ještě ani nevystydnul motor po jízdě na limitu za 4,3l a už máš věci sbalený v přepravce a ona rovná šminky v kastlíku :D
"Čas nikdy nevymaže vzpomínky na dobrou kočku, stejně jako žádný kartáč nevyčeše všechny její chlupy z pohovky" (L.Dworken).

Ford Focus II. kombi 2.0i 107kW Titanium
speleo
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod mfilip 5. 5. 2017 10:58

Ja mam spise predstavu neco takoveho, nebo nalakovat ALU fotku dam pozdeji
http://allegro.pl/opel-insignia-alufelg ... ml#thumb/1
mfilip
Veterán

Odeslat příspěvekod Tomas B 5. 5. 2017 10:59

mfilip píše:

No tady u nas ne, obzvlaste, kdyz ted Karvina hraje ligu, obcas doma, obcas v dobe, kdy zrovna parkuju u Tesco, ktere pouzivaji k parkovani fans

tak to jen ukazuje, jak "chytrý" lidi tam máte a jak to je celou dobu, pražáci mají všechny u *****, pražáci často ostatním vadí :D
Tomas B
Guru

Odeslat příspěvekod one-z 5. 5. 2017 11:00

mfilip: Já dávám ONO + VIF - jen o trochu víc než je základní poměr, jedna nádrž byla verva a mslím, že jsem nepoznal nic. Ale u auta s filtrem a AdBlue nevím co bych dával, zatím jsem to řešit nemusel a doufám, že ani řešit nebudu.

-- 5. 5. 2017 11:06 --

Tomas B píše:
mfilip píše:

tak to jen ukazuje, jak "chytrý" lidi tam máte a jak to je celou dobu, pražáci mají všechny u *****, pražáci často ostatním vadí :D

já jsem rád za U u nás na jihu, pražskou bych bral ještě radši, ale jediné písmenko který bych nechtěl je T :D
one-z
Inventář

Odeslat příspěvekod Arnie J 5. 5. 2017 11:10

mfilip píše:
Arnie J píše:
mfilip píše:Proc cerna ne, ma to nejakou chybu?

viz MV_cz

nevim, co myslis

není to vidět, no... teď frčí navíc šedé kola :D čau MELLO / Heineken :D
už nemám žádnou Mazdu :(
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod D.a.l.i 5. 5. 2017 11:14

Dovolím si poznámku ke kolům - pokud řešíš spotřebu, je dobré koupit co nejlehčí. Za slušnou cenu se dají sehnat např. Japan Racing (v ČR dovozce ProRacing) - a dělají se v různých barvách.

Na svého Civica 8G (oranžová) jsem koupil barvu Gunmetal - je dobře vidět, ale špína z destiček se na ní taky dobře schová. Byl jsem kvůli roztečím kol limitován na JR3, ale jinak je výběr dosti široký.

A ačkoliv jsem Civica koupil s 17" origo, tak po přezutí na zimní plechy 16" jsem si uvědomil, že to auto jede najednou podstatně lehčeji, snadněji zrychluje, apod. Tak jsem si pořídil právě ty Japany 16" (disk váží 6,7kg a stojí 3.500) a je to z hlediska jízdních vlastností velká paráda.

To původní kolo 17" vážilo cca 21,5kg, nová 16" s těžkou gumou (grrr) cca 17,3kg - na autě jsou 4ks + je to rotující hmota, takže efekt hmotnosti je několikanásobný.

A spotřeba se taky snadněji dostává dolů.
Nač ten spěch? 5 minut mě nezabije :-)
D.a.l.i
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod one-z 5. 5. 2017 11:17

Dali: stejná zkušenost, já už těm letním říkám holínky
one-z
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka