MELLO píše:OIIIFl kombi 1.8TSi.
Děkuji za návrh, nicméně benzín (1.8 TSi) není úplně moje parketa. Mrknu však na to a alespoň nad tím zapřemýšlím.
_maty_ píše:Zrovna prodavam 1.9 tdi za 160 je tvoje..
Byl tam ovsem pridrenej treti valec takze je ted po oprave motoru a jsou tam jeste nejaky malickosti
A prodáváte konkrétně co? A co si mám představit pod "nějakými maličkostmi"? Pokud už někde máte nějaký inzerát vystaven (ideálně vč. fota), klidně zašlete do SZ. Momentálně pouze slíbím, že se na to jenom podívám; jsem zatím ve fázi, kdy si rozšiřuji obzory a sbírám informace.
GrandeurV6 píše:Kdybys netrval na manuálu a nevadilo by ti LPG tak bych věděl o slušným kandidátovi a ještě by ti i zbylo
S LPG zkušenosti nemám, nevím co to obnáší (těžko si o tom udělat nějaký obrázek; nejsem technik, autům se bohužel nijak extra nevěnuji); bohužel, na manuálu trvám Ale i tak děkuji za info o potencionální nabídce.
speleo píše:Ford Mondeo III./IV. 2.0TDCi 103kW
Škoda Superb II. 2.0TDI 103kW
VW Passat 2.0TDi 103kW
Děkuji za konkrétní návrhy; kvůli náhradním dílům bych asi zůstal buď u Škody, nebo VW. Dvojkové Superby stále nemají prachové filtry? A jak jsou na tom 2.0 TDI se spolehlivostí / životností? Zrovna od 2.0 TDI mne v okolí odrazují, v Superbu, kterým jsem měl možnost se projet, byl též 2.0 TDI, ovšem 125 kW a už s těmi zatracenými filtry (a bohužel ještě s cenovkou o 100 tisíc výš, než zde mnou napsaný limit).
//edit: Ten VW Eos nevypadal zle, ale kabrio opravdu ne-e; pouze pevnou střechu prosím pěkně Děkuji.
Děkuji za další reakce!