orgasmic píše:A co třeba Nissan Qashqai?
Ten jsem nezkoušel...ale připadá mi podle CR-V či RAV4 o něco menší (ale může to být jen dojem).
To K86: "holobyt" v čemkoliv nechci

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
orgasmic píše:A co třeba Nissan Qashqai?
Tomas B píše:K86 píše:Zacinas mi pripominak jiny zaryty uzivatele znacky. Porovnavas neco uplne neporovnatelneho, ale to je asi druhorade, hlavne najit neco, cokoliv.
Na OII jsem "pel" chvalu od zacatku co jsem ji melByla to chyba ze jsem si ji koupil
koukám, že malci alias bezkulčák si tu byl zase pevný v kramflecích
K86 píše:Zrovna ten SMAX co jsem sem daval tak je tam nejaka sleva 73000kc, ale i tak ta vybava neni spatna, myslim ze to ma vsechno co chces.
K tomu mas fungl novej model auta, ktery dobre jezdi a mista je v nem na rozdavani
Aštar_Šeran píše:Tomas B píše:K86 píše:Zacinas mi pripominak jiny zaryty uzivatele znacky. Porovnavas neco uplne neporovnatelneho, ale to je asi druhorade, hlavne najit neco, cokoliv.
Na OII jsem "pel" chvalu od zacatku co jsem ji melByla to chyba ze jsem si ji koupil
koukám, že malci alias bezkulčák si tu byl zase pevný v kramflecích
Ubohé. Ale aspoň sis konečně přestal lhát do kapsy, že to není osobní, voliči estébáků.
Aštar_Šeran píše::D nechápu, co blbne. Přece když někdo volí stranu vlastněnou estébákem, tak s tím musí být srozuměn a nemá důvod se nasírat, když to někdo zmíní.K86 píše:Zrovna ten SMAX co jsem sem daval tak je tam nejaka sleva 73000kc, ale i tak ta vybava neni spatna, myslim ze to ma vsechno co chces.
K tomu mas fungl novej model auta, ktery dobre jezdi a mista je v nem na rozdavani
Za kolik to bude jezdit, devět na sto? To bude tak tři litry nad tím, co má ve výběru, a to je dost zásadní změna.
orgasmic píše:Kámoši jak hrom...jsou Aštar a Tom
Aštar_Šeran píše:K86 píše:Zrovna ten SMAX co jsem sem daval tak je tam nejaka sleva 73000kc, ale i tak ta vybava neni spatna, myslim ze to ma vsechno co chces.
Za kolik to bude jezdit, devět na sto? To bude tak tři litry nad tím, co má ve výběru, a to je dost zásadní změna.
Tomas B píše:aštar: myslim, že jsem to jak tady, tak tobě přímo v SZ napsal jasně ohledně volby ANO a slušně jsem se tě zeptal, koho bys volil. To že si to ignoroval a jak psal Buřt, že remcáš, ale bojíš se tu napsat koho si volil, je bohužel už teď fakt...tak se smiř s tím, že seš prostě bezkulčák, stejně jako jsem smířenej já s tím, koho jsem volil a nejsem z toho úplně nadšenej
verdin píše:SUV je v současné době takový "trend" (prodává se jich skutečně dost) a pochybuji, že si ho lidé kupují jen do terénu...Sedí se v nich výše a je dobrý přehled. Kromě toho jsem obě dvě auta projel a vůbec bych neřekl, že zrovna tyto CR-V a RAV4 mají bídné jízdní vlasnosti, nebo že je v nich málo místa, případně že mají velkou spotřebu...
K86 píše:To uz se dostavame do detailu, nepise kolik chce rocne najet, beztak to bude ten typ co pozaduje 4 litorvou spotrebu a rocne najede 15000km
Spotreba je jedna vec, ale pokud sam autor uznal, ze honda nejede, nema cenu tady machrovat s 5,7l. Je to neco za neco.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků