Ojeté auto do 200 tisíc, co ESA?

Poraďte jaké auto koupit!

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Anonymni 18. 7. 2015 21:59

Tak co myslis, kdyz nekdo prodava svoji starou volitaninu, a vi, ze by do toho melo zahucet nejaky to cento za servis, tak co udela, bud to da na inzerat a bude doufat v hejla, ktery si to proklepne, a treba koupi nebo to bez starosti postavi do aaa/esa a tam uz se nejakej hejl najde vzdycky, a bazary s timto hejlem vyjebou pravne vzdycky lip nez ty sam osobne, navic prave riziko zborenky, stoceneho tacha, je to dost loterie, nevim jak esa, ale aaa taky ukazovali na netu auta co na prodejne vubec nemeli, navic cenove vzdy +40 protoze na netu udavaj cenu na splatky aby byli nejlevnejsi, proste bych se temto bazarum vyhnul obloukem..
Anonymni

Odeslat příspěvekod Vrtosik 19. 7. 2015 09:49

Asi tak: http://www.sdruzeni-sova.cz/clanek/sova ... dovozu-646

-- 19. 7. 2015 10:54 --

A vím že spousta lidí co auta dovážej kupujou v CH, I, DE, FR bouračku, tu opravěj, stočej a hurá na inzerát nebo přes někoho známýho to prodávaj. Sám už takový auto nekoupím, nechci do toho nasypat tolik co ta opravená bouračka stála.
Vrtosik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MELLO 19. 7. 2015 10:15

Fakt jo? No nekecej. Tak sem zase o neco chytrejsi
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod orgasmic 19. 7. 2015 14:13

V ESA i v AAA se daji sehnat normalni auta. Pravidlo je po prvnim majiteli a koupene v CR plus si dle VIN proverit historii.
NEevlim, tedy jsem.
orgasmic
Poslední varování

Odeslat příspěvekod MELLO 19. 7. 2015 17:56

Nejsi uplny blbec
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod Jelass 19. 7. 2015 20:29

orgasmic píše:V ESA i v AAA se daji sehnat normalni auta. Pravidlo je po prvnim majiteli a koupene v CR plus si dle VIN proverit historii.

Jenže pohádku o prvním majiteli povídají skoro vždycky, takže nezbývá, než ověřit live.
Jelass
Veterán

Odeslat příspěvekod MELLO 19. 7. 2015 20:53

presne
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod Klekih-petra 23. 7. 2015 15:57

Byl jsem se tam po několikátý podívat a kašlu na ty volítaniny. Asi došetřím krapet a pořídím v zimě...
Klekih-petra
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Aštar_Šeran 23. 7. 2015 16:00

Co třeba Roomster 1,6?
R18Z4
Aštar_Šeran
The Baker

Odeslat příspěvekod 970ka 23. 7. 2015 16:34

Klekih-petra píše:Dík za ochotu. Promyslím to. Je mi jasný že auto za 200k nebude tiptop. Měl jsem golfa 1.6. a šlapal fajně, jen je teď trochu rozstřelenej od mý hezčí polovičky.grrrr, chtěl jsem kouknout jinde.. Takže ty ESa jsou fakt voje..b, já si to myslel a slyším to všude.. No, budu sledovat co kde bude. Těch doveženejch se trochu bojím, většinou jsou to opravený bouračky, nebo aspoň bejvaly.

Za 200tis se najde auto už slušný,ta i30 a benzínový Mondeo už je pryč,ale každou chvíli mám pěkný kousek,stačí se jen ozvat.Bouraný auta mi nezajímají, nemám ani jedno takové.
Carrera S, Tesla 3 Performance, Audi Q3 Tsi, MB SL320, Honda Monkey
970ka
Inventář

Odeslat příspěvekod Klekih-petra 23. 7. 2015 16:41

Včera jsem v Roomsteru jel. Není to úplně špatný akorát se mi moc nelíbí.

970ka- ok. Aspoň znám další zdroj.
Klekih-petra
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod motorybak 23. 7. 2015 16:51

Mám z ESA auto už dva roky a jsem spokojen. Je to 1. certifikovaný autobazar. Nabídka je taky ucházející. Osobně bych auto z malého autobazaru nekoupil. Můj názor.
motorybak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod anonym 23. 7. 2015 16:53

Kua těch PRek se tady nějak roztrhlo pytlů :hm
anonym

Odeslat příspěvekod MELLO 23. 7. 2015 16:57

Aštar_Šeran píše:Co třeba Roomster 1,6?

Obrázek
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod profesor Ikebara 23. 7. 2015 18:10

motorybak píše:Mám z ESA auto už dva roky a jsem spokojen. Je to 1. certifikovaný autobazar. Nabídka je taky ucházející. Osobně bych auto z malého autobazaru nekoupil. Můj názor.

Nabídka je ucházející. Ovšem možnost, že člověk zvlášť nezkušený, šlápne do hovna ať co se týče auta, nebo podepsáním neodolatelné finanční nabídky, je velmi velká. Takže maximální opatrnost a nedůvěra.
Některé věci jsou jinak, než se zdají být. SSS.
profesor Ikebara
Štamgast

Předchozí stránkaDalší stránka