Ojeté auto do 200 tisíc, co ESA?

Poraďte jaké auto koupit!

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Klekih-petra 18. 7. 2015 07:46

Zdravím všechny!
Auto na cca 50 km denně, kombi, na dovolenou, jednou za 14 dní do Polska. radši benzín. Do těch 200k kč. Co jsem hledal na netu tak mně zaujala octavia II v Auto ESA Praha. Bojím se ale že to bude olítaný, stočený a nakonec když tam pojedu tak ani to konkrétní auto tam nebudou mít. Mám se připravit na nějaký komplikace v tomhle autobazaru. Co tak čtu různý diskuze tak je to tam vo.er. Tak z toho mám docela obavu. Máte někdo zkušenost, nebo doporučení?
Klekih-petra
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Klekih-petra 18. 7. 2015 08:18

Tak to mondeo je loď ale fajne. Ten Focus Nevypadá zle. Je pravda že na tý Octě úplně netrvám ale udržuje si hodnotu líp než Ford. Dost se toho do něj narve. Dík za tip. S těma ESAma to radši nebudu pokoušet. V tomhle vedru by mi ruply nervy.

-- 18. 7. 2015 09:27 --

A zkušenost dobrá z toho autobazaru, vůbec to neznám..koukám že výměna auta bude běh na dlouhou trať.
Klekih-petra
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Neurotic 18. 7. 2015 10:08

Já bych automat v ojetině raději nebral pokud to není amerika a majitel toho bazaru sem chodí takže pohoda.
Neurotic
Štamgast

Odeslat příspěvekod K86 18. 7. 2015 10:22

Z esy mam 2 auta a jednani tak nejak normalni, rozhodne mensi vyjeb nez AAA!
na zborenku muzes narazit vsude, musis si to dukladne proklepnout.
O4 FL eTSI DSG 110kw
S-Max 2.0TDCI 120kw
911 997.1 C 239kw

Používejte pravý jízdní pruh, idioti!!!
K86
Guru

Odeslat příspěvekod frostie 18. 7. 2015 10:55

A ještě jedna alternativa. Dovézt z Německa anebo si nechat dovézt.

V nabídce autokrs se mi líbí ten Mitsubishi Lancer Sportback. Dal bych si říct.
Naposledy upravil frostie dne 18. 7. 2015 10:58, celkově upraveno 1
samá rejže, 8 kusů celkem
frostie
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod profesor Ikebara 18. 7. 2015 10:55

ESA je taková *****í juniorka AAA.
Některé věci jsou jinak, než se zdají být. SSS.
profesor Ikebara
Štamgast

Odeslat příspěvekod 970ka 18. 7. 2015 11:01

V super stavu je ta A4 ,ale už je zadaná,a ta i30 je taky moc pěkná,oba Fordy jsou levné ,jedou pěkně,ale mají optické chyby,mívám,daleko lepší kusy,je třeba to sledovat ,když je něco pěknýho,je to hned pryč,když tak zavolej.
Carrera S, Tesla 3 Performance, Audi Q3 Tsi, MB SL320, Honda Monkey
970ka
Inventář

Odeslat příspěvekod anonym 18. 7. 2015 11:17

No jo, samý pěkný kousky máš, ale nic co by vyhovovalo mě :D
anonym

Odeslat příspěvekod 970ka 18. 7. 2015 12:14

Občas mám i zachovalý starý veterány,co by se líbilo?
970ka
Inventář

Odeslat příspěvekod anonym 18. 7. 2015 12:29

Velký, silný, hydrodynamický, po odečtení investic a nákladů tak za kilčo plusmínus, případně pokud by byl nějaký antiradar co umí multa v ceně tak i víc :-))
anonym

Odeslat příspěvekod 970ka 18. 7. 2015 12:39

Kilčo je cca 3500 euro,tak to by byla slušná Fiesta,nebo musí být velká klika a narazit na nějakýho veterána.U starýho auta je někdy lepší,když je v manuálu.
970ka
Inventář

Odeslat příspěvekod anonym 18. 7. 2015 15:22

10 let starý mi nevadí, a na automatu trvám :D Na opravy bych použil něco z dalších 100k. Ono koupit auto za 200k a doufat, aby se tomu náhodou něco nerozsypalo, to není nic pro mě, stejně nic nebude úplně tipťop. Třeba taková Sonata nebo Grandeur 3.3, to by bylo ideál :-)) Ale to asi nikdy mít nebudeš :D A nebo jako druhý auto Lupo 3L v plný palbě, pokud možno negay barvy, ale za to bych dal max pade :-]
anonym

Odeslat příspěvekod Klekih-petra 18. 7. 2015 17:46

Dík za ochotu. Promyslím to. Je mi jasný že auto za 200k nebude tiptop. Měl jsem golfa 1.6. a šlapal fajně, jen je teď trochu rozstřelenej od mý hezčí polovičky.grrrr, chtěl jsem kouknout jinde.. Takže ty ESa jsou fakt voje..b, já si to myslel a slyším to všude.. No, budu sledovat co kde bude. Těch doveženejch se trochu bojím, většinou jsou to opravený bouračky, nebo aspoň bejvaly.
Klekih-petra
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod frostie 18. 7. 2015 21:51

To 970ka: Až dovezeš nějaké veterány od Toyoty (Camry, Carina...), dej vědět. :)
samá rejže, 8 kusů celkem
frostie
Pozorovatel

Další stránka