Výběr auta

Poraďte jaké auto koupit!

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod robi.r 4. 5. 2015 21:55

Zdravim,potřebuji poradit, vybírám auto do cca 340 tis, pro rodinu s malým dítětem ,tudíž asi nejlepé větší kufr kvůli kočáru a zbytku věc pro malého, v případě delší cesty za rodinou na druhý konec republiky.Díky za pomoc...
robi.r
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Major Kure 4. 5. 2015 22:02

Neni zac. Ahoj.
[quote="goes"] je to postaveno na mych znalostech o vsem[/quote]
[quote="antracit"]Já jsem se ještě nezmýlil.[/quote]
[quote="maincoonsback"]V zásadě je můj názor na tuto věc správný.[/quote]
[quote="goes"]Major ma pravdu[/quote]
[quote="goes"]Mam ho rad.[/quote] (Majora)
Major Kure
Veterán

Odeslat příspěvekod anonymni 4. 5. 2015 22:02

Obcanku mas? VOlit muzes? Jak muzes volit a rozhodovat o deseti milionech lidi, kdyz nejsi schopny si ani vybrat auto? To je takovy problem si rozkliknout nejaky web, nebo zajit do bazaru podivat se vubec co tam za ty prachy je, neco si vytipovat a pak se treba zeptat na neco konkretniho a konkretni problemy najkeho modelu?

Co tu vlastne cekas? Ze ti tu lidi nastrili 100 tipu, protoze za ty love koupis 10 roku starou A8 kde se ti rodina vejde, stejne jako funglovou Dacii Lodgy, kam se taky vejdete.
anonymni

Odeslat příspěvekod Major Kure 4. 5. 2015 22:07

to pisu ve zkratce
[quote="goes"] je to postaveno na mych znalostech o vsem[/quote]
[quote="antracit"]Já jsem se ještě nezmýlil.[/quote]
[quote="maincoonsback"]V zásadě je můj názor na tuto věc správný.[/quote]
[quote="goes"]Major ma pravdu[/quote]
[quote="goes"]Mam ho rad.[/quote] (Majora)
Major Kure
Veterán

Odeslat příspěvekod maXX_CZ 4. 5. 2015 22:17

Jake auto mas ted. Kolik najede (benzin nebo diesel), preference/odpor k nejake znacce? Poskytni solidni informace, jinak zadne neposkytneme my...
maXX_CZ
Veterán

Odeslat příspěvekod oneb1t 4. 5. 2015 23:21

fiat multipla 1.6 pred faceliftem :)

audi a8 taky neni spatna volba
oneb1t
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod speleo 4. 5. 2015 23:22

A8 long 6.0 V12 bych doporučoval.
"Čas nikdy nevymaže vzpomínky na dobrou kočku, stejně jako žádný kartáč nevyčeše všechny její chlupy z pohovky" (L.Dworken).

Ford Focus II. kombi 2.0i 107kW Titanium
speleo
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod lidoop 4. 5. 2015 23:28

Koupil bych si tohle:
http://auto.bazos.cz/inzerat/47520098/c ... v-2013.php

Sedan v te same konfiguraci vcetne LPG jsem si koupil v lednu a zatim nadseni nevyprchalo. Navic, vim kolik jsem dal za meho Cruze a vidim tam jisty protor pro slevu.
lidoop
Nováček

Odeslat příspěvekod evlo 4. 5. 2015 23:38

solved, lock, ban
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod glider 4. 5. 2015 23:40

delete
.bad.decision.matters.

goes 24.5.2020 23:11
:D dnes jsi vitez

evlo 29.3.2021 13:26
Gliderovo doporučeni autowerks cajk
glider
Ja chcem Slovak

Odeslat příspěvekod myšpulín 5. 5. 2015 04:59

Dacia Logan MCV, Dacia Lodgy.
myšpulín
Inventář

Odeslat příspěvekod anonym 5. 5. 2015 06:31

+1
anonym

Odeslat příspěvekod jamaco 5. 5. 2015 08:27

Ještě sem nechodím tak dlouho, takže mě pořád baví odpovídat i na takové dotazy.. Zkusím Tě tedy nějak navest...abys to mohl upřesnit..
Pro rodinu s dětmi bych volil kategorii od nižší střední třídy výš, (octavia, focus, golf, 308, i30...) nebo nějaké mpv, to už by vzhledem k rozpočtu musela být ojetina. Do dvou dětí postačí kombi, od tří dál už jedině mpv.
Menší kombi typu Fabia clio bych nevolil, kufr bude dostatečný, ale celkově menší kus auta za ne až tak zásadně nižší cenu.
Nejhorší je vždycky období kdy jedno dítě jezdí v hlubokem kočáře, to je obrovská věc, která zaplní celý kufr.
Pro dlouhé cesty bych se zkusil projet i střední tridou(passat, mondeo) komfort je dle mých omezenych zkušenosti mnohem lepší. Opět by to musela být ojetina, což osobně nevidím jako problém, záleží hodně na ročním nájezdu a na tom jak moc ti vadí se o auto starat..

-- 5. 5. 2015 09:59 --

Snad bych ještě připsal, že Dacia je dle mého varianta pro ty kteří trvají na novém voze (větším než by si normálně mohli dovolit) a nemají nebo nechtějí dát prostředky za běžnou produkci, a spokojí se s o dost jednodušším provedením a technikou. Uznávám, že některé vrcholné verze a některé nejposlednější modely vypadají slušně..

Jinak bych se značkou neomezoval, je to spíš věc společenského zařazení než, že by to mělo nějaký vliv na to jak to auto bude sloužit..

Nedávno tady mimochodem Donald 123 nebo jak měl ten nick měl rozsáhlé vlákno o naprosto stejném zadání..

viewtopic.php?f=817&t=1227104&st=0&sk=t&sd=a
jamaco
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod robi.r 5. 5. 2015 18:53

ok tak do výberu hodím škodu fabii kombi, rapida..... do úvahy přichází i toyota auris....
no radši bych něco nového... preferuju dostatek místa v autě i v kufru, dále klimatizaci...
jinak do teď sem jezdil ve škodě felicii....díky za pomoc , jinak co se týče motoru , jestli nafta nebo benzin na tom nebazíruju...ročně do 3 tis kilometrů najezdim....
robi.r
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod maXX_CZ 5. 5. 2015 19:20

Tak jestli to neni troll, tak bud megane combi, nebo F3 combi/rapid. Pripadne ceed/i30, vse samozrejme benzin.
maXX_CZ
Veterán

Další stránka