Ojete auto do 220tis. Kč

Poraďte jaké auto koupit!

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Prdelacek 8. 6. 2014 14:34

Dobrý den,

obracím se na toto forum s prosbou o pomoc při výběru auta, mám nějaké tipy, ale přeci jen se zde určitě najdou lidé, kteří tomu rozumí o dost více, než já.

Mé požadavky:
- auto pro ženu, která občas vyjede s rodinou (2+2)
- 5 dveřák
- najeto do 120tis. (jsou možné vyjímky)
- výkon nejméně 63 kW (ale to je opravdu pouze minimum)
- benzin/diesel (záleží přimo na autě, nechtěl bych vyřadit nekteré potencionální výherce)

Přiznám se, že jsem v tuto chvíly otevřený skoro jakékoliv nabídce, ale nejvíc jsme přemýšleli o Fabii.

Pokud by byl někdo tak ochotný a věděl přímo o nějaké bazarové nabídce, která tomuto odpovídá, tak ji sem klidně pošlete, jsem ochotný si pro auto do týdne přiject.

Doufám že se mi sem alespoň někdo ozve, kdyby byli potřeba nějaké doplňující informace, tak rád doplním, DĚKUJI.
Prdelacek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod sprint 8. 6. 2014 14:35

Za ty peníze si můžeš koupit Fabii skoro novou.
Opel Astra ST 1.4T
Škoda Fabia Combi 1.4 TDI
Škoda Favorit GLX
Yamaha Xmax 400

"Pokus je prvním krokem k nezdaru"
sprint
Guru

Odeslat příspěvekod MELLO 8. 6. 2014 14:44

Nebo Dacii novou
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod Prdelacek 8. 6. 2014 14:47

Já přeci jen preferuji ojetá auta, jelikož jakmile auto koupim nové, hned ztráci hodnotu, tak mi prosím poraďte, jaké dobré auto ojeté seženu do 220tis. Kč, děkuji
Prdelacek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MELLO 8. 6. 2014 15:03

OII kombi TDi
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod Prdelacek 8. 6. 2014 15:10

Dobře, beru na vědomí, snad mi sem ještě někdo napíše nějakej názor.
Prdelacek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MELLO 8. 6. 2014 15:14

To moje nebyl nazor, ale vykrik do tmy :D
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod Řepík 8. 6. 2014 15:14

Nepíšeš, kolik toho žena najede za rok, to by možná rozhodlo, zda benzín či naftu. Chceš větší auto (bude žena něco vozit, je potřeba kombík?), nebo stačí něco menšího?
Nějaké požadavky na výbavu?

Já osobně, pokud bych nepotřeboval velké auto a nárok na výbavu by nebyl velký, vyberu něco nového ze skladovek. Hodnota sice hned padne, ale je tam alespoň záruka...
this is gonna be LEGEN ... wait for it...DARY!
Řepík
Inventář

Odeslat příspěvekod Prdelacek 8. 6. 2014 15:23

5 dnů v týdnu do práce = cca 80 km + občasné nějaké výlety atp. ale nikdy to nejsou dálky.

Jinak kombik není potřeba, omlouvám se, že jsem to nenapsal dříve.

Ještě uvidím tedy podle toho, co budete psát, jestli nové / ojeté, opravdu si zde rád nechám poradit, ale doposud jsem uvažoval pouze o ojetém.
Prdelacek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod evlo 8. 6. 2014 15:24

Podle me nejaky trol, protoze toto tema tu ted docela jelo o tom jak se nevyplati ojetina za ty prachy a garaz na to zas perlila.

Nevim jak jste prisli na to, ze padne hodnota, kdyz koupis ojetinu z bazaru padne hodnota naproste stejne, spis vic.
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod JardaB 8. 6. 2014 15:26

Novy za ty prachy bude jebka v holobytu, na takhle dlouhy cesty bych vzal aspon nejakou stredni tridu (mondeo, superb...) proste neco komfortniho a pohodlneho.
JardaB
Guru

Odeslat příspěvekod evlo 8. 6. 2014 15:29

Treba http://www.sauto.cz/osobni/detail/citro ... oFrom=list

Ty 3 kw v zadani navic, to uz je jako ty verejne zakazky a vyberka na miru
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Prdelacek 8. 6. 2014 15:29

Nevidim jediny duvod, proc bych mel byt troll, normalne se ptam a cekam i normalni odpoved a ja kupuji auto s tim, ze budu i jeho posledni majitel, takze kdyz si jiz koupim ojete auto, tak dostanu vice muziky za mene penez (ale bez zaruky, to vim).

JardaB: dekuji za nazor, o superbu jsem take hodne premyslel.
Prdelacek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod evlo 8. 6. 2014 15:32

Hele tohle ma dokonce o 6 vic nez 63 :)
http://www.sauto.cz/osobni/detail/citro ... oFrom=list

A nemas pravdu, dneska jsou novy auta, obzvlast ve tride "fabie" vetsinou novy levnejsi nez ojety :)
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Prdelacek 8. 6. 2014 15:38

Děkuji za tipy, o citroenu jsme premyslel velmi malo, ale vypada pekne, takze se na to jeste podivam, škoda že to nemá 6 stupňovou převodovku, ale to nevidim jako velký problém.

Jinak moc to tedy nechápu s těmi cenami jak je to tak možné, ale nejspíš to tedy tak bude.
Prdelacek
Kolemjdoucí

Další stránka