Stáčení tachometrů v ČR?

Poraďte jaké auto koupit!

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod hongmi 24. 4. 2014 16:38

Vonicem.
hongmi
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod icotech852 26. 6. 2014 05:59

ze realny stav vozidla r.v.2009
http://www.autobazar.sk/5403273/bmw-1-1 ... ar-section

r.v. 2009, 224 231 km

Obrázek
forsaken...
icotech852
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Neurotic 26. 6. 2014 09:07

Co se ti na tom nezdá? :hm
Neurotic
Štamgast

Odeslat příspěvekod brasci 26. 6. 2014 09:12

Ze by to niekto stocil o celych 72 km??? :D :lol:
brasci
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod icotech852 26. 6. 2014 10:36

praveze zda,chcel som len ukazat aky realny stav v km maju niektore (napr.sluzobne) vozidla r.v.2009
forsaken...
icotech852
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod anonymni 26. 6. 2014 10:40

jj, dneska sem byl v servisoj kvůli výměně voleje, a byl tam borec z autem z roku 2012 a najeto 170tis km!!!!!!!!!!!!!
anonymni

Odeslat příspěvekod malejarda 26. 6. 2014 13:50

A to mel urcite jeste stoceny tachac. :mrgreen:
malejarda
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod Polák 27. 6. 2014 19:09

žádný další zákon na to nepomůže, to je blbost. nejdřiv musí přijít na to, jak to prokázat...ale myslím si, že dokud budou lidi ochotný takový auta kupovat, tak se nic nezmění.
Polák
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pannek 27. 6. 2014 19:17

šéf prodával superba, měl za 3 roky 240 tkm. Nicméně další majitel ho koupil, stočil na 120 tkm a obratem prodal. takže já už se fakt nedivím ničemu. ale spíš nechápu, že to mohl někdo koupit, protože to je auto po českým majiteli a veškerý údaje k tomu jednoduše dohledatelný přes VIN...
pannek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Lexx 27. 6. 2014 20:09

Jenže ne každý si bude zjišťovat historii.
V pivu je vitamínů málo, proto jej musíme pít hodně.
Lexx
Inventář

Odeslat příspěvekod pannek 28. 6. 2014 06:53

no jo, ale pak se nemůže divit, co si koupí..mele se o tom v jednom kuse, jaký jsou rizika, kolik je stočenek na našem trhu, jak se zabavují kradená auta atd. a stále to ještě lidi nepochopili, že to není vtípek, který se zrovna jich a jejich vysněnýho auta netýká
pannek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pufko 28. 6. 2014 07:12

pannek píše:šéf prodával superba, měl za 3 roky 240 tkm. Nicméně další majitel ho koupil, stočil na 120 tkm a obratem prodal. takže já už se fakt nedivím ničemu. ale spíš nechápu, že to mohl někdo koupit, protože to je auto po českým majiteli a veškerý údaje k tomu jednoduše dohledatelný přes VIN...

Ked si niekto kupuje mokrý sen = koncern v TDI, tak ho berie hned aby mu ho náhodou niekto iný nevyfúkol....
A ja sa z toho len radujem, čím viac stočené tým lepšie, ked je hlavá hlúpa, tak nech potom trpí
pufko
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod pannek 28. 6. 2014 07:26

pufko píše:
pannek píše:šéf prodával superba, měl za 3 roky 240 tkm. Nicméně další majitel ho koupil, stočil na 120 tkm a obratem prodal. takže já už se fakt nedivím ničemu. ale spíš nechápu, že to mohl někdo koupit, protože to je auto po českým majiteli a veškerý údaje k tomu jednoduše dohledatelný přes VIN...

Ked si niekto kupuje mokrý sen = koncern v TDI, tak ho berie hned aby mu ho náhodou niekto iný nevyfúkol....
A ja sa z toho len radujem, čím viac stočené tým lepšie, ked je hlavá hlúpa, tak nech potom trpí

souhlas. někdo dělá, jak kdyby to jeho auto bylo poslední a jediný na světě a akorát je to plus pro prodejce. to samý, když si nějaký chytrák jede koupit auto do Německa, když ani neví, která bije. Pak honem vezme auto, protože je strašně výhodný a hlavně proto, aby nejel domů s prázdnou, aby se mu aspoň ta cesta vyplatila. tak to je, ukvapenej nákup, se fakt nevyplácí
pannek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tycoon 28. 6. 2014 07:33

Dokud lidi budou kupovat auta podle stavu km a nikoliv podle skutečného stavu, tak se stáčet bude. Moje máma taky chtěla auto do 100 tkm a přesně takové koupila. Během pěti minut hledání na netu jsem zjistil, že bylo stočeno.
FR 1.4 TSI 92 kW
ex Fabia 2.0 MPI 85 kW LPG
tycoon
Inventář

Odeslat příspěvekod pannek 28. 6. 2014 22:36

tycoon píše:Dokud lidi budou kupovat auta podle stavu km a nikoliv podle skutečného stavu, tak se stáčet bude. Moje máma taky chtěla auto do 100 tkm a přesně takové koupila. Během pěti minut hledání na netu jsem zjistil, že bylo stočeno.

přesně. nejhůř jsou na tom lidi, kteří tomu nerozumí a jsou fakt snadnou obětí prodejců. bohužel na prodejce není žádný postih a dokud si na to lidi nebudou dávat bacha a nepřestanou jim to tolerovat, tak se nic nezmění.
pannek
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka