Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
pannek píše:šéf prodával superba, měl za 3 roky 240 tkm. Nicméně další majitel ho koupil, stočil na 120 tkm a obratem prodal. takže já už se fakt nedivím ničemu. ale spíš nechápu, že to mohl někdo koupit, protože to je auto po českým majiteli a veškerý údaje k tomu jednoduše dohledatelný přes VIN...
pufko píše:pannek píše:šéf prodával superba, měl za 3 roky 240 tkm. Nicméně další majitel ho koupil, stočil na 120 tkm a obratem prodal. takže já už se fakt nedivím ničemu. ale spíš nechápu, že to mohl někdo koupit, protože to je auto po českým majiteli a veškerý údaje k tomu jednoduše dohledatelný přes VIN...
Ked si niekto kupuje mokrý sen = koncern v TDI, tak ho berie hned aby mu ho náhodou niekto iný nevyfúkol....
A ja sa z toho len radujem, čím viac stočené tým lepšie, ked je hlavá hlúpa, tak nech potom trpí
tycoon píše:Dokud lidi budou kupovat auta podle stavu km a nikoliv podle skutečného stavu, tak se stáčet bude. Moje máma taky chtěla auto do 100 tkm a přesně takové koupila. Během pěti minut hledání na netu jsem zjistil, že bylo stočeno.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků