Střední třída pro dlouhána, nové nebo pár let staré

Poraďte jaké auto koupit!

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Beaumont 8. 2. 2013 14:43

boss-ivoss píše:193 a 207 je zásadní rozdíl. (...)

Tak to jo, nezaregistroval jsem že jsi až tak vysoký. Jinak střešní okna a prosklené střechy vadí často i mně, ale to se většinou dá najít i aut bez nich. Výjimka je třeba Suzuki Kizashi, to v Evropě bez šíbru prostě není (a tudíž je v něm na hlavu málo místa i pro mě).
Italská auta jsou nespolehlivá, lidská činnost způsobuje globální změnu klimatu a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ;-)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Jean-Jacques Rousseau)
Beaumont
Moderátor

Odeslat příspěvekod miromen4 10. 2. 2013 18:05

Peugeot u nas nasazuje opravdu velmi zajimave ceny....

http://www.auto.cz/peugeot-5008-zlevnil ... c-kc-72835
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Guru

Odeslat příspěvekod MELLO 10. 2. 2013 20:21

To je dost slušné
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod sprint 10. 2. 2013 20:25

S tím by se vozil vzduch panečku.........
Opel Astra ST 1.4T
Škoda Fabia Combi 1.4 TDI
Škoda Favorit GLX
Yamaha Xmax 400

"Pokus je prvním krokem k nezdaru"
sprint
Guru

Odeslat příspěvekod miromen4 10. 2. 2013 20:26

Ja se v MPV vubec neorientuji ale jako info se muže hodit.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Guru

Odeslat příspěvekod boss-ivoss 10. 2. 2013 22:06

Do 5008 se bohuzel nevejdu.
boss-ivoss
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Pajjoun 10. 2. 2013 22:50

sprint píše:S tím by se vozil vzduch panečku.........

Ty něco mluv. :D
TS
Pajjoun
Veterán

Odeslat příspěvekod boss-ivoss 11. 2. 2013 16:11

Zase nějaké administrativní formality... :hmm: informoval jsem se, co je potřeba k využití financování u Škofinu bez navýšení, a je to mimojiné nutnost POV+HAV sjednaného přes Škofin. Ta cena pojištění je celkem výhodná, pokud člověk doloží alespoň 48 měsíců bezeškodného období (jinak je to cca o 8k na rok víc).

Jenže já doložit nemůžu nic - Stilo mám stále ve vlastnictví (a 70 měsíců bez nehody), tedy běží pojistka, a dokud běží pojistka, tak mi Generali nedokáže dát kus papíru, že ty měsíce opravdu mám.
Dokonce ani nesouhlasili s tím, že bych dnes aktuální pojistku DOHODOU zrušil a hned uzavřel novou pojistku bezbonusovou (čímž by přeci získali víc peněz... :roll: )

A Škofin trvá na tom, že potvrzení potřebuje hned, ne až zpětně. Tak co teď? Auto "prodat", ukončit pojistku a čekat 30 dní, až mi pošlou potvrzení? :hm Auto mám vybraný...
boss-ivoss
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod rosta12345 11. 2. 2013 16:49

existuje nějaká databáze nevím jestli to je přez ČKP nebo to má někdo jiný, ale když jsem uzavíral nové pojistky tak makléř si tam sám našel podle rodného čísla na jaký bonus mám nárok tak možná by to šlo pořešit přez to :?:
rosta12345
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod boss-ivoss 11. 2. 2013 17:14

Ano, česká kancelář pojistitelů to má. Allianz (u které by finálně pojistka byla) tam má přístup a nové smlouvy dokonce tak ověřuje. Nicméně Škofin zatím stojí za tím, že to potřebuje on mít takhle...

-- 11. 2. 2013 17:24 --

Hmm, mám pocit, že mně Generali trochu lže...

ZÁKON o pojištění odpovědnosti z provozu vozidla, § 13 píše:(1) Po zániku pojištění odpovědnosti je
a)
...
b) pojistitel povinen na základě písemné žádosti pojistníka vydat mu ve lhůtě do 15 dnů ode dne jejího doručení potvrzení o době trvání pojištění odpovědnosti a o jeho škodném průběhu, jehož náležitosti stanoví ministerstvo vyhláškou; ve stejné lhůtě je pojistitel povinen vydat toto potvrzení na žádost pojistníka kdykoli v době trvání pojištění,
přičemž stejnou povinnost má pojistitel, jedná-li se o žádost pojistníka o vydání potvrzení
o vrácení zelené karty pojistiteli.
boss-ivoss
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod boss-ivoss 12. 2. 2013 12:51

Vyřešeno, Generali uznala svoji chybu a navíc Škofin souhlasil s ověřením v databázi ČKP. Zítra si (snad) auto odvezu...
boss-ivoss
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod speleo 12. 2. 2013 13:20

:love: :tleskani
"Čas nikdy nevymaže vzpomínky na dobrou kočku, stejně jako žádný kartáč nevyčeše všechny její chlupy z pohovky" (L.Dworken).

Ford Focus II. kombi 2.0i 107kW Titanium
speleo
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod orgasmic 12. 2. 2013 13:35

Co sis to nakonec vybral?
NEevlim, tedy jsem.
orgasmic
Poslední varování

Odeslat příspěvekod speleo 12. 2. 2013 13:56

Že by Freemonta? :hm
Naposledy upravil speleo dne 12. 2. 2013 14:48, celkově upraveno 1
"Čas nikdy nevymaže vzpomínky na dobrou kočku, stejně jako žádný kartáč nevyčeše všechny její chlupy z pohovky" (L.Dworken).

Ford Focus II. kombi 2.0i 107kW Titanium
speleo
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod boss-ivoss 12. 2. 2013 14:43

koukám že se to po ICQ šíří docela rychle :-)) Superb combi 2.0TDI 140k, manuál. Elegance + nějaký serepetičky navíc (kůže Glamour, Columbus, Sunset, ...), najeto 36 kilometrů.
boss-ivoss
Pozorovatel

Předchozí stránkaDalší stránka