Někdo (Radec) mi připomněl tohle vlákno na facebooku, tak menší update.
Pořád trochu zápasíme se zadníma tlumičema, co pár tisíc km odejde spodní uložení. Je to problém sehnat samostatně (to byl ostatně i v ČR). Uložení co tu prodávají je dost fórový, ale snad jsem to už vychytal masivníma ocelovýma podložkama z železářství a nařezaným kusem gumy od bůhvíčeho. Jen jsem vůl koupil těch podložek málo, budu muset ještě nějaký sehnat na druhou stranu, která sice vydržela z Hondurasu až do Chile, ale už se taky ozývá.
V Bolívii jsme chtěli vyjet na místní volkán (5000 mnm. +), ale ve 4800 jsme to zabalili - cesta byla špatná a auto se vůbec nechtělo rozjíždět. Předtím jsme výjimečně tankovali u noname Peruánské benzínky, což možná byla příčina. Pár nádrží bolívijské nafty později + nový vzduchový filtr a celnice v 5040 mnm. už nebyla problém.
Ložiska na posuvných dveřích vysoustružili chlapci v Peru a funguje bez problémů.
Je problém tu sehnat nemrznoucí směs do ostřikovačů, budu tam asi muset nalít nějakou místní pálenku. Včerá nám to ve vánici zamrzlo a to pak není sranda.
Občas se rozsvěcí kontrolka ABS, podle diagnostiky senzor LP kola + nízké napětí v baterii. Baterky jsem měřil, jsou v mezích. Špatný kontakt? Bordel na senzoru? Uvidíme.