m4lcolm píše:JJ, všichni cpěte ojetinu člověku, co řeší každou korunu, místo nového auta s dnes již běžnou prodlouženou zárukou a tedy velmi pravděpodobně s minimem nutných investic po dobu několika let.
2-3 rocna ojetina s predlzenou zarukou (Yaris, Clio, Punto) je rozhodne lepsia volba ako nove v dotazovanej kategorii. Proste som clovek, ktory nedokaze urobit kompromis pri bezpecnosti a to ani za cenu nizsej ceny auta. Samozrejme chapem, ze tazatel ma urcity cenovy strop, takze napriek tomu, ze ja by som o uvedenej kategorii nikdy neuvazoval, rozhodne sa mi javi ako lepsia volba 2-3 roky stare vacsie (=bezpecnejsie) auto aj ked stale je to mimo moj okruh potencionalneho vyberu, ako nova zapalkova skatulka. Ako som uz pisal, keby to malo byt len do mesta, tak este beriem to riziko havarie a jej nasledkov, kde sa predpokladat V tak do 50-60 kmh, ale ist s tym mimo mesta t.j. V 90 - 130 kmh (myslim aj auta okolo) a hypoteticky s tym burat, to naozaj nie, a to teraz vobec neriesim komfort cestovania.
A co Thalia, nova vo verzii Expression za 7400 €... ??? Ja viem, 400 € naviac, ale nestoji to za to???