Auto pro mladýho kluka do 200.000,- Kč

Poraďte jaké auto koupit!

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod hobitt 19. 3. 2011 13:55

Co Mazda 6? MI je celkem slušné...

http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/mazda/6/8685173
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Inventář

Odeslat příspěvekod TJK 19. 3. 2011 14:00

Nebo co Hyundai coupé 2.0 tak rok 2003-2004. Kundolap velmi solidní
nebo rovnou V6 http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... pe/8706260
Power, Beauty & Soul
Don't believe in everything U C
Gooner 4 Life - Victoria Concordia Crescit
TJK
Nováček

Odeslat příspěvekod Tracid 19. 3. 2011 14:02

Sherman píše:Nenech si kecat do nejakych velkych vykonů motoru ... vyzkousej co ti vyhovuje a jestli si auto chces nechat na delsi dobu tak pricti k tomu co ti vyhovuje tak max 20% vykonu navic... .

Tak na me tady toto pravidlo neplatilo. Po autoskole jsem mel plne ruce prace ukocirovat na plny plyn na suchu stodvacitku a rikal jsem si jak to lita a proc lidi chteji lepsi auta. Dneska, po osmi letech, mam temer 3x vetsi vykon a je mi to nekdy malo.
Tracid
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod evlo 19. 3. 2011 14:59

Tak ta osma v inzeratu vypada dodbrne, ale urco by nasel nejakou lepsi.
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Beaumont 19. 3. 2011 15:30

Pajjoun píše:waw: O tý sem čet pár let zpátky ve speedu, že je to opravdu důstojnej nástupce Una Turba. :tleskani

Jen bych upozornil, že ta Panda jede přece jen výrazně MÍŇ než to Uno.
Italská auta jsou nespolehlivá, lidská činnost způsobuje globální změnu klimatu a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ;-)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Jean-Jacques Rousseau)
Beaumont
Moderátor

Odeslat příspěvekod Pajjoun 19. 3. 2011 15:33

Ona většina těch Un už nejezdí vůbec, bohužel.
TS
Pajjoun
Veterán

Odeslat příspěvekod Beaumont 19. 3. 2011 15:39

To moje bývalé ještě předloni určitě jezdilo (rok výroby 1988) a možná jezdí pořád. Tahle malá auta nejsou stavěná na moc dlouho, ale zrovna verze jako Uno Turbo si občas někdo nechá a udržuje jako hračku. Já o tom taky uvažoval než jsem ho prodal, ale už jsem tenkrát měl moc aut a málo garáží :-(

Nicméně nějaký menší a ne moc silný sporťáček s rozumnými náklady na provoz a případné opravy mi přijde jako první auto ideální. Naopak začít s něčím hodně pomalým a mizerným (50 - 60 koní, bez ABS a bez airbagů) mi nepřijde jako dobrý nápad. Až se naučí jezdit, tak se třeba k veteránům dostane, jako před léty já.
Italská auta jsou nespolehlivá, lidská činnost způsobuje globální změnu klimatu a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ;-)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Jean-Jacques Rousseau)
Beaumont
Moderátor

Odeslat příspěvekod Pajjoun 19. 3. 2011 15:46

Zase je otázkou, co je zbytečně slabý. Já mu naházel pár odkazů na nižší střední třídu s 1.6 motorama o výkonu cca sto koní, ale ty auta se dělaj v obyč verzích až ke sto padesáti konim. ani těch sto mi nepřijde málo, hlavně do prvního auta. :hm
Já se na sto dostal až s druhym, první sem měl 86k. A necejtim se nijak špatně zaučenej. :-)
TS
Pajjoun
Veterán

Odeslat příspěvekod Ascaso 19. 3. 2011 15:55

evlo píše:
Ascaso píše:nejlepší je, když mladej cápek s ještě teplým řidičákem koupí starou herku s min. 200koňma. Ale co, lidí je jak sr.ček...
Znám pár takovejch co koupili "super káru" ale najednou jim stojí před barákem, páč není na údržbu a musí je vozit kámoši s Felckama :-D
Jinak pokud sou prašule, šel bych do Japonce... Za 200 sou hezký kousci, např. Impreza

Jsi dement. Neni nic lepsiho, pak clovek parkrat jeste nejake kW prida a nakonec si koupi neco co ma tak 20kW, protoze uz ho nejak 300kW nebere, kua premyslim jestli ma saxo vubec tech 20.

bože ty jsi chudáček :-D
Ascaso
Nováček

Odeslat příspěvekod Mikey89 19. 3. 2011 16:37

E39 525i nebo 530i, není to žádná extra raketa, není tam přehnaně moc elektroniky, provozní náklady taky nejsou tak strašný a je to bezpečný auto B-)
'01 BMW E39 530i. . . . . . 170kW @ 5900 rpm
'07 Ford Focus CC 1.6 . . . 74kW @ 6000 rpm
Mikey89
Insomniak roku 2010

Odeslat příspěvekod Anonymni 19. 3. 2011 16:42

akorát je to dnes už auto pro kikánskou fetku, větší kundolap bude ten mini
Anonymni

Odeslat příspěvekod Mikey89 19. 3. 2011 16:44

Na to sere pes, mini je pro ženský
'01 BMW E39 530i. . . . . . 170kW @ 5900 rpm
'07 Ford Focus CC 1.6 . . . 74kW @ 6000 rpm
Mikey89
Insomniak roku 2010

Odeslat příspěvekod Anonymni 19. 3. 2011 16:50

zeptej se KOPP jak moc je mini pro ženský :-D
Anonymni

Odeslat příspěvekod JackWhite 19. 3. 2011 16:51

Mikey89 píše:E39 525i nebo 530i, není to žádná extra raketa, není tam přehnaně moc elektroniky, provozní náklady taky nejsou tak strašný a je to bezpečný auto B-)

S těma nákladam to beru jako dobrou p...l,nechceš mi říct z čeho bude brigádník živit třílitr,kterej žere po městě 13-15 litrů?a báchorky o 9 si nech,měl jsem a vím.
JackWhite
Nováček

Předchozí stránkaDalší stránka