Auto pro mladýho kluka do 200.000,- Kč

Poraďte jaké auto koupit!

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod alesholoska 18. 3. 2011 20:07

Zdravím,

právě jsem získal řidičák. Bylo by možno mi poradit nějáké luxusnější auto (Audi, VW, BMW) do 200.000,- Kč? Nechci mít Fábku jako polovina v mým věku. :-)

Díky za odpověď
alesholoska
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod X123 18. 3. 2011 20:14

Vem 850, ta se téměř nevidí, zbytek je nuda...
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/bmw/rada-8/8275218
X123
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Zett 18. 3. 2011 20:49

bezva první auto :D Co bych za to v 18ti dal 8-)
Zett
Nováček

Odeslat příspěvekod alesholoska 18. 3. 2011 21:03

Tak já neříkám, že ho budu mít :-D Záleží na tom jestli mi na to rodiče přispějou, protože z peněz z brigády na to nedosáhnu a zadlužovat u banky se mi nechce :-D
alesholoska
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ascaso 18. 3. 2011 21:10

nejlepší je, když mladej cápek s ještě teplým řidičákem koupí starou herku s min. 200koňma. Ale co, lidí je jak sr.ček...
Znám pár takovejch co koupili "super káru" ale najednou jim stojí před barákem, páč není na údržbu a musí je vozit kámoši s Felckama :-D
Jinak pokud sou prašule, šel bych do Japonce... Za 200 sou hezký kousci, např. Impreza
Ascaso
Nováček

Odeslat příspěvekod Hyza 18. 3. 2011 21:13

ano ano, kup si luxusne auto pod 200 litru :D
Namluv si, co chceš.
Arguing on the Internet: "Somebody's wrong!"
-------------------------------------------------------------------------------------------
Militia est vita hominis super terram.
Bella res est mori sua morte.
Hyza
Inventář

Odeslat příspěvekod eLzyx 18. 3. 2011 21:22

koupil bych Volvo S60/V70 2.4T nebo T5 okolo 100-150t Kč a zbytek nechal na servis a benzin.

myslím, že BMW i MB budou v této cenové kategorii podstatně starší a Audi? Nevim, na tuhle značku nemám jednoznačný názor.

Nebo bych vzal nějaké sportovnější vozítko, jako je Mazda MX5, případně stylovku jako je Mini Cooper.
eLzyx
Veterán

Odeslat příspěvekod davpro 18. 3. 2011 21:52

Volil bych rozumem, nádstavec na penis ještě počítám nepotřebuješ. Určitě si nechej peníze na servis a PHM, aby ti to fakt nestálo pak před barákem.

Moje tipy :-)

http://www.tipcar.cz/mazda/mazda-3-1.6i ... 90082.html

http://www.tipcar.cz/fiat/fiat-bravo-1. ... 60019.html

http://www.tipcar.cz/hyundai/hyundai-i3 ... 07759.html
Cupra Leon (2023)
Fiat 500e RED (2023)
--------
Oldies: Leoš, Cedník, Fabča, Felda, 323f, Clio, Š130, Š120, Trabi
davpro
Štamgast

Odeslat příspěvekod 3MPS 18. 3. 2011 22:09

JJ, tak 850ka vypadá dobře. Ještě by jí mohla sekundovat např. A8 se 4,2 V8. Nebo nějaká 7er BMW tak 15 let stará.

Ti to řeknu tak: přestaň honit vodu a vykašli se na machorvání s BWM či AUdi, nauč se napřed pořádně a slušně jezdit (vyjezdit se bez nehod), začni vydělávat, ať máš na provoz a pak si pořid luxus káru za 200 papírů.

Samosebou že 850BMW, 7er BMW, A8 či STI jsou dobře míněné vtipy, protože pokud nemáš pořádný příjem (nikoliv pár šušní z brigády), tak budeš buď žebrat u fotra ať ti zaplatí provoz a servis a nebo ti v tom za chvíli porostou kopřivy. Není moc dražších aut na servis, ež 850, STI, EVO a pod... :-)

Kup si Golfa 1,9TDI 66/81kW a budš v klidu houpat nohama
3MPS
Štamgast

Odeslat příspěvekod pufko 18. 3. 2011 23:09

Niekomu na zabitie stačí aj 40kW, ked si myslí že sedí v monoposte F1...http://tvnoviny.sk/sekcia/spravy/krimi- ... rezil.html

K výberu auta, VW , AUDI, BMW = sen každého pubertiaka, ktorý si myslý že to je vrchol čo môže dosiahnúť...
pufko
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod eLzyx 18. 3. 2011 23:13

já bych naopak doporučil co nejsilnější auto, resp. aspoň dostatečně silné (100kW+). Jestli nemá v palici úplně *****áno, tak z toho bude mít respekt. Se 40kW bych taky předjížděl, i tam kde by se nedalo, protože jakmile ztratíš rychlost, tak ... už se nerozjedeš.

např. kamarádka začínala se 100kW motorem a po necelém roce jsem si při jízdě s ní klidně i zdřímnul na sedadle spolujezdce, což nedělám nikdy, protože nikomu nedůvěřuju. S ní je to jak s profesionálním šoférem.
eLzyx
Veterán

Odeslat příspěvekod AgentOrange 19. 3. 2011 00:37

Jestli chceš machrovat tak jedině audinu v dehtu a načipovat.
Jestli se chceš naučit jezdit a pobavit se tak Suzuki Swift Sport.A ESP nech na ON.
AgentOrange
Nováček

Odeslat příspěvekod Slawall 19. 3. 2011 00:50

lol...kup si nejake silne bmw a na prvnim desti to rozptrelis...mozna ani nebudes cekat na dest. :roll:
Slawall
Vošický lover

Odeslat příspěvekod ace2 19. 3. 2011 01:53

volil bych BMW 750 :D V12 z kámošů jen tak mít nebude :D
ace2
Veterán

Odeslat příspěvekod evlo 19. 3. 2011 02:11

Ascaso píše:nejlepší je, když mladej cápek s ještě teplým řidičákem koupí starou herku s min. 200koňma. Ale co, lidí je jak sr.ček...
Znám pár takovejch co koupili "super káru" ale najednou jim stojí před barákem, páč není na údržbu a musí je vozit kámoši s Felckama :-D
Jinak pokud sou prašule, šel bych do Japonce... Za 200 sou hezký kousci, např. Impreza

Jsi dement. Neni nic lepsiho, pak clovek parkrat jeste nejake kW prida a nakonec si koupi neco co ma tak 20kW, protoze uz ho nejak 300kW nebere, kua premyslim jestli ma saxo vubec tech 20.
evlo
Trvalý BAN

Další stránka