Beaumont píše:George_Couser: Nezapomínej, že Linea existuje i s motorem 1.4 T-Jet (120 koní), a to je naprostá lahůdka. Kromě toho se mi Linea víc líbí zvenku i zevnitř víc než Octa a má IMHO i lepší sedadla, ale to je samozřejmě individuální.
No existence 120 koňového T-Jetu asi moc zájemci o 1.2 TSI/1.33i asi moc nepomůže že. To rovnou můžeme argumentovat, že Octavie má i 2.0 TSI že.

A hodnotit co se ti líbí - ano je to individuální, tak bych tím právě moc neargumentoval. Mi se zas víc líbí ta Octa, ale tím tady nijak neargumentuji. Linea má oproti O zásadní nevýhodu třeba v tom, že vychází z o třídu menšího Punta a tomu odpovídajících vnitřních rozměrů že. Jen pro tvoji informaci - nedávno jsem byl na srovnávačcce aut nižší střední (Od OctavieII i budoucí III. gen., přes i30, Ceed, Fluence, Cruze, ....) a většina lidí se shodla na tom, že zdaleka nejhorší je Focus sedan a Linea. Ona ta většina už bude mít asi nějaký důvod že.
-- 8. 1. 2011 23:30 --lilfuaka: Napiš tu výbavu. To by bylo, aby se nenašel ještě alespoň jeden konkurent... tipuju, že minimálně francouzi a korejci budou umět nabídnout i víc...