Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
vojtakawa píše:Jojo už sem se víceméně pro tu Fiestu aji rozhodlAkorát pro ni bude třeba asi do Německa a u nás to moc neriskovat že?
Na tipcars jsou jen 4 kusy a už docela dlouho, takže...
vojtakawa píše:Na tipcars jsou jen 4 kusy a už docela dlouho, takže...
3MPS píše:Jak někdo může zájemci o levný provoz doporučit Imprezu GT? To musí být provokace, ne?
Proč myslíš? Ty s ní máš nějaké zkušenosti? Asi ne, protože kdybys měl, tak bys tohle nenaspal. Impr.GT je auto, které dokáže hravě jet za 8/100, protože je lehké ( o dost lehčí, než WRX) a když je třeba tak dokáže i jet. A jestli pojedeš na krev, tak v dnešním provozu, co je na silnici, se vejdeš v klidu do 11-12, ale věř, že s tebou moc aut krok držet nebude dlouho.
Taky jsem tomu nevěřil... Dnes už ano.
D1.8T píše:3MPS píše:Jak někdo může zájemci o levný provoz doporučit Imprezu GT? To musí být provokace, ne?
Proč myslíš? Ty s ní máš nějaké zkušenosti? Asi ne, protože kdybys měl, tak bys tohle nenaspal. Impr.GT je auto, které dokáže hravě jet za 8/100, protože je lehké ( o dost lehčí, než WRX) a když je třeba tak dokáže i jet. A jestli pojedeš na krev, tak v dnešním provozu, co je na silnici, se vejdeš v klidu do 11-12, ale věř, že s tebou moc aut krok držet nebude dlouho.
Taky jsem tomu nevěřil... Dnes už ano.
Jo mám s ní zkušenosti. Při mojim běžným používáví jsem s ní zhruba o 3l se spotřebou výš než s BMW R6 2,5l a 2,8l, což obnáší hodnotu mezi 13 a 14 litry. A "na krev" bych to rozhodně nenazval. Vypadá to, že tvoje na krev je o něco míň náročnější na palivo než moje poklidná jízda.
ToMMyK píše:Hosi hlavne myslim, ze u Rezy GT bude polozka palivo velmi zanedbatelna v celkovych nakladech. Zejmena pokud se s tim bude jezdit, jak rikate "na krev"
3MPS píše:
V tom případě nevím, co řešíš. Nech si starýho baworáka a bud´v klidu:-)
O spotřebě polemizovat nebudu, na to jsou jiný vlákna, ale tu tvoji "na krev" bych fakt rád viděl. Na druhou stranu to možný jen, pokud nezařadáš víc než za 2, tak tomu i věřím a pak se mi to zdá dost málo. Nebavíme se, doufám, o nějkém okruhu a pod.
Mj. jaký jsi měl ročník GT a výkon?
ToMMyK píše:Hosi hlavne myslim, ze u Rezy GT bude polozka palivo velmi zanedbatelna v celkovych nakladech. Zejmena pokud se s tim bude jezdit, jak rikate "na krev"
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků