Nový Tour za 294t?

Poraďte jaké auto koupit!

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod sparrow75 13. 3. 2010 23:30

Heini píše:
Jintaj píše:V Touru nedáš na zadní sedladla tři dětské autosedačky...

To jsem si ani nevšiml - shodou okolností do té 207 dát jdou.

jo v testu je tam narvali
Mello je jediný,Mello je naše internetové slunce,Mello je náš bůh
a proto modleme se společně Mello náš jediný na nebesích.
sparrow75
Missák Garáže 2010

Odeslat příspěvekod Thalieník 13. 3. 2010 23:36

King of Potato People píše:když to šlo v Š100 , tak bych z toho nedělal tragedie...

btw tři sedačky se tam vejdou, jen je jedna vepředu a vzadu by nechtěla mezi těma dvěma jet ani užovka.

Nebo jednu dá do kufru :D
Renault Kangoo 2 1,5 dCi - 50kW, r.v. 2010/ Thalia 1.4 8V - 55kW, r.v. 2005
Thalieník
Nováček

Odeslat příspěvekod hobitt 13. 3. 2010 23:56

ace2 píše:Jinak O1 s 1.9TDI za 304 tis je skutečně zajímavá nabídka. Nesmrtelný motor s nízkou spotřebou v solidním autě. To stojí za zamyšlení.

Ideál pro taxikáře :hm
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Inventář

Odeslat příspěvekod jannk 14. 3. 2010 00:02

tusite jestli tahle nabidka bude nejak casove omezena? asi to je tezke odhadnout, ale zajímalo by mě jak moc musím spěchat s rozhodováním (protože mi minulý týden ukradli auto ... )
jannk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Dix_ 14. 3. 2010 16:35

jannk:Tour končí v 52KT/10.U Trumfu netuším do kdy bude.

GC:Budou další informace ? :-)
Bez bodů
Auto jedině v elektrice
Je putna kolik je koní pod kapotou.Záleží,kdo je za volantem.
Dix_
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod camillo_cz 14. 3. 2010 17:24

Tak trumf skončí asi zárověň s tourem, ne?
stále dobrá nálada
camillo_cz
Nováček

Odeslat příspěvekod Dix_ 14. 3. 2010 17:25

Taky bych řekl.
Bez bodů
Auto jedině v elektrice
Je putna kolik je koní pod kapotou.Záleží,kdo je za volantem.
Dix_
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod anonymni 14. 3. 2010 18:05

a já doufám že nástupce bude ještě lepší :)
anonymni

Odeslat příspěvekod Rosta1979 14. 3. 2010 21:50

camillo_cz píše:Kolega z práce měl půjčený z autosalonu auto, které chce koupit. Zajímalo by mě, co si o tom myslíte, popř. zda byste do toho šli. Kolega staví barák, je zadlužený až hrůza a chtěl by si koupit nový auto, aby naložil 2 malý prcky a třetí je zřejmě na cestě. Prošel většinou značek a tvrdí mi, že poměr nejlepší cena a největší auto našel u Škodovky. O co jde? Octavia combi tour 1.6 75kW, červená metla nebo základní barva (teď nevím), el. okna a zrcátka+vyhřívaná, klima 8-D a to celý za 294 tisíc. (16 t sleva oproti ceníku). Je to už starý auto, ale stejně mě to šokovalo, protože já jsem dal v roce 2000 za octu po FL s menší výbavou 465t :roll:

Super nabídka
Rosta1979
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jannk 14. 3. 2010 21:56

Dix_ píše:jannk:Tour končí v 52KT/10.U Trumfu netuším do kdy bude.

chapu spravne, ze to je 52. týden 2010? tj do konce roku 2010?
jannk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod camillo_cz 14. 3. 2010 22:34

Ano, správně, 52 kalendářní týden roku 2010. I když to třeba není konečné datum, kdo ví. ;-]
stále dobrá nálada
camillo_cz
Nováček

Odeslat příspěvekod Posraldescu 14. 3. 2010 22:41

goes píše:a cemu to vsechno vadi? co je na dnesni octavii tak zasadne jineho? podvozek stejny

Jsi si tím podvozkem jistý? :hm
Každej nemůže bejt chytrej, ti hloupí musejí dělat výjimku, poněvadž kdyby byl každej chytrej, tak by bylo na světě tolik rozumu, že by z toho byl každej druhej člověk úplně blbej (Švejk)
Posraldescu

Odeslat příspěvekod jannk 14. 3. 2010 22:57

camillo_cz píše:Ano, správně, 52 kalendářní týden roku 2010. I když to třeba není konečné datum, kdo ví. ;-]

no pokud lze ocekavat, ze tahle nabidka buda aspon do konce roku, tak to mam jeste chvili cas. dik
jannk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Anonymni 14. 3. 2010 23:01

Anonymni

Odeslat příspěvekod Auto1 14. 3. 2010 23:07

camillo_cz píše: co si o tom myslíte,Kolega staví barák, je zadlužený až hrůza a chtěl by si koupit nový Octavia combi tour 1.6 75kW, za 294 tisíc. (16 t sleva ).

Kód: Vybrat vše

No obyčejně si lidi,kteří jsou zadlužení nekupují nová auta,a než dát za novou O1 těch 300,tak ji koupíš venku jako roční auto ve výbavě "všechno" za 200 a ještě má roční záruku.
Nové je nové,ale jestli v tom chce vozit malé děcka tak to je jedno,protože ty to auto vyloženě zašpiní a okopou.
A pravdou je,že v OI tour jsou 3dětskedačky jedině tak,že je jedna v předu,a žena musí mít míry 50/50/50 jinak s nima nemůže vzadu jezdit.
Řeší se to tak,že se koupí tři nafukovací sedačky (český patent,homologace,crashtesty) a ty dozadu tři vejdou.
Ohledně propadu ceny:můj názor je takový že není na co čekat.
Mimochodem,servisní náklady na provoz Octávie1 oproti II jsou celkově asi o třetinu nižší,a to je dost velký rozdíl,příkladně vysypaná ložiska na předním náboji kola jsou rozdíl dvojnásobku ceny,atd...
Stejně tak tour Combi +hatch nebude a nahradí ho tour sedan ,a jestli někoho zajímá,jak to dopadne,tak stejně,jako když Toledo I nahradilo toledoII, lidi ve střední evropě chtějí masově hatche lifty a kombi,sedany ne.To radši malé MPV malé SUV ale sedanem tady lze zabodovat jedině,když stojí pakatel a VW auta za pakatel nikdy nedělal.

Takto přibližně bude vypadat nový Tour,jestli se nepletu:

Obrázek
Naposledy upravil Auto1 dne 14. 3. 2010 23:24, celkově upraveno 2
Auto1
Servismen

Předchozí stránkaDalší stránka