Tj. vzít další Octu (OII, klidně předFL karoserii, ta je hezčí

Ideálně s 1.9 TDI a 1.2/1.4 TSI

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
George_Couser píše:Základní cena bude imho kolem 270-280...
Heini píše:Dovolil bych si nabídnout variantu zařazenou o třídu níž - Peugeot 207 SW. Vnitřním místem je na tom ale velice podobně jako Tour - je dokonce o pár cm širší a má i větší rozvor. Akorát ten kufr není proti Octávce nic moc. Výbava je obdobná. S motorem 1,4 VTi (70kw) to i pojede a moc to nesežere (kombinovanou spotřebu píšou kolem 6l/100km). V akci stojí za hotové 290 000 Kč, skladovky se dají koupit od 240 000 Kč na úvěr/leasing.
ajif píše:dobrej nápad. Megan možná i novej by mohl bejt kolem 300 ...
camillo_cz píše:Kolega z práce měl půjčený z autosalonu auto, které chce koupit. Zajímalo by mě, co si o tom myslíte, popř. zda byste do toho šli. Kolega staví barák, je zadlužený až hrůza a chtěl by si koupit nový auto, aby naložil 2 malý prcky a třetí je zřejmě na cestě. Prošel většinou značek a tvrdí mi, že poměr nejlepší cena a největší auto našel u Škodovky. O co jde? Octavia combi tour 1.6 75kW, červená metla nebo základní barva (teď nevím), el. okna a zrcátka+vyhřívaná, klimaa to celý za 294 tisíc. (16 t sleva oproti ceníku). Je to už starý auto, ale stejně mě to šokovalo, protože já jsem dal v roce 2000 za octu po FL s menší výbavou 465t
Jintaj píše:V Touru nedáš na zadní sedladla tři dětské autosedačky...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků