Nový Tour za 294t?

Poraďte jaké auto koupit!

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod anonymni 13. 3. 2010 21:34

já bych si přál, aby Schade s Tourem II pokračovala v duchu Touru I.
Tj. vzít další Octu (OII, klidně předFL karoserii, ta je hezčí :) - navíc by to nekonkurovalo FL), ořezat motorizace, ořezat dostupný extras a prodávat. Jak housky na krámě.
Ideálně s 1.9 TDI a 1.2/1.4 TSI 8-)
anonymni

Odeslat příspěvekod MELLO 13. 3. 2010 21:34

1.8 Turbo 110 kW 5-stup. mech. combi 528 900.- solidní úlet
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod anonymni 13. 3. 2010 21:36

panáček se ubli(n)knul :lol:
anonymni

Odeslat příspěvekod angara 13. 3. 2010 22:29

George_Couser píše:Základní cena bude imho kolem 270-280...

To bych čekal tak motor 1.4 benzín. Jenže jaká bude situace v naftě ? Když jsem kouknul na ceníky FII po faceliftu , tak ta cena 1.6 TDI tedy nic moc !!! To mne připadá ta 1.9 v OI za 302tkč jako nabídka co se nebude opakovat . Uvažuju o ní , jako o autu pro manželku . A naftu mi nerozmlouvejte , mám své důvody. Nebo snad i v tomto případě je lepší počkat na nástupce ???
angara
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod p0etrik 13. 3. 2010 22:31

Heini píše:Dovolil bych si nabídnout variantu zařazenou o třídu níž - Peugeot 207 SW. Vnitřním místem je na tom ale velice podobně jako Tour - je dokonce o pár cm širší a má i větší rozvor. Akorát ten kufr není proti Octávce nic moc. Výbava je obdobná. S motorem 1,4 VTi (70kw) to i pojede a moc to nesežere (kombinovanou spotřebu píšou kolem 6l/100km). V akci stojí za hotové 290 000 Kč, skladovky se dají koupit od 240 000 Kč na úvěr/leasing.

Kdyby uz neco takoveho, tak bych se asi nezapomel mrknout na Megane Generation.
p0etrik
Servismen

Odeslat příspěvekod anonymni 13. 3. 2010 22:40

dobrej nápad. Megan možná i novej by mohl bejt kolem 300 ...
anonymni

Odeslat příspěvekod Dix_ 13. 3. 2010 22:44

Benzín 1.6 za 291 700 Kč i s rádiem a metlou.

ajif píše:dobrej nápad. Megan možná i novej by mohl bejt kolem 300 ...
Bez bodů
Auto jedině v elektrice
Je putna kolik je koní pod kapotou.Záleží,kdo je za volantem.
Dix_
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod p0etrik 13. 3. 2010 22:46

Megane Generation 1.6 je za 270. Klima, tempomat, 6 bagu, dalkovy central, predni el.okna. To podstatne tam je. Zrovna dneska jsem se na to dival, v noci se mi zdalo, ze jsem pujcil sve auto a bylo rozsekano. :)
p0etrik
Servismen

Odeslat příspěvekod camillo_cz 13. 3. 2010 23:16

Je fakt, že za tu dobu, co v rodině tu octu máme, byla velice spolehlivá a klidně bych do ní šel znova. Kolegovi jsem ji jednoznačně doporučil, vyloženě slabá místa motoricky nemá, za dobu 9 let používání auta jsem byl nespokojen jen s pár věcmi:
1) málo místa na zadních sedadlech (notoricky známé, po FL trochu víc vybrány opěrky předních sedadel, kvůli místu na nohy
2) špatné odmlžování hlavně čelního skla, ten vzduch fouká poměrně de*ilně jaksi na bok
3) spotřeba na můj vkus docela vysoká u 1.6 MPI, vyřešeno přestavbou na LPG
stále dobrá nálada
camillo_cz
Nováček

Odeslat příspěvekod camillo_cz 13. 3. 2010 23:17

Jinak by to byl docela úlet, koupit si novou octu tour 2010 jako nástupce octy z roku 2000... komu se to kdy "poštěstilo"???
stále dobrá nálada
camillo_cz
Nováček

Odeslat příspěvekod ace2 13. 3. 2010 23:19

Jinak O1 s 1.9TDI za 304 tis je skutečně zajímavá nabídka. Nesmrtelný motor s nízkou spotřebou v solidním autě. To stojí za zamyšlení.
ace2
Veterán

Odeslat příspěvekod anonymni 13. 3. 2010 23:21

V Touru nedáš na zadní sedladla tři dětské autosedačky...
anonymni

Odeslat příspěvekod sparrow75 13. 3. 2010 23:22

camillo_cz píše:Kolega z práce měl půjčený z autosalonu auto, které chce koupit. Zajímalo by mě, co si o tom myslíte, popř. zda byste do toho šli. Kolega staví barák, je zadlužený až hrůza a chtěl by si koupit nový auto, aby naložil 2 malý prcky a třetí je zřejmě na cestě. Prošel většinou značek a tvrdí mi, že poměr nejlepší cena a největší auto našel u Škodovky. O co jde? Octavia combi tour 1.6 75kW, červená metla nebo základní barva (teď nevím), el. okna a zrcátka+vyhřívaná, klima 8-D a to celý za 294 tisíc. (16 t sleva oproti ceníku). Je to už starý auto, ale stejně mě to šokovalo, protože já jsem dal v roce 2000 za octu po FL s menší výbavou 465t :roll:

3 malý prcky do OI :hm
Mello je jediný,Mello je naše internetové slunce,Mello je náš bůh
a proto modleme se společně Mello náš jediný na nebesích.
sparrow75
Missák Garáže 2010

Odeslat příspěvekod Heini 13. 3. 2010 23:27

Jintaj píše:V Touru nedáš na zadní sedladla tři dětské autosedačky...

To jsem si ani nevšiml - shodou okolností do té 207 dát jdou.
Není na světě člověk ten, aby se zalíbil lidem všem.

Umění žít spočívá v tom umět se včas rozhodnout, na co se dřív *****.
Heini
Inventář

Odeslat příspěvekod King of Potato People 13. 3. 2010 23:28

když to šlo v Š100 , tak bych z toho nedělal tragedie...

btw tři sedačky se tam vejdou, jen je jedna vepředu a vzadu by nechtěla mezi těma dvěma jet ani užovka.
Breaking the sound barrier
King of Potato People
Missák Garáže 2007

Předchozí stránkaDalší stránka