Nový Tour za 294t?

Poraďte jaké auto koupit!

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod anonymni 28. 4. 2010 15:29

Deli píše:
ajif píše:dobrej kauf
dá se říct, že jo... za necelých 300tis s daní toho na výběr moc neni :-)

no však já to myslim vážně. Nemít auto, tak za ty prachy neváhám.
anonymni

Odeslat příspěvekod wendy 29. 4. 2010 11:09

Pořád mám pocit, že za 300 tisíc se dá koupit slušně vybavený ceed kombi nebo i30 kombi. Ano, není to škodovka. A ano, je to taky nové a nekrade se to. Zejména pokud by velikost kufru měla být hlavním kritériem, tak já osobně bych šel do ceeda kombi, kufr je podobný jako u touru a je víc místa na zadních sedačkách.
Hyundai i30cw Comfort 1.6 CVVT z Ulsanu od 13.3.2010

Check my www:-)
wendy
Štamgast

Odeslat příspěvekod anonymni 29. 4. 2010 11:13

ale ne v dýzlu
anonymni

Odeslat příspěvekod MELLO 29. 4. 2010 11:21

A navíc je to rejže proti koncernu.
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod anonymni 29. 4. 2010 11:41

no já možná už zítra :love: přesednu z rejže do koncernu
anonymni

Odeslat příspěvekod fkabl 29. 4. 2010 13:36

K těm "korejcům". Ano, jsou to slušné nabídky pro lidi, kteří chtějí nové, velké (i když pozor i30-combi má kufr jen 415 l) auto, ale s tou "slušnou" vybaveností a možnosti připlatit si výbavu, už to není tak moc růžové. Já když si spočítal motor a výbavu podle svých představ do Kie ceed combi a i30 combi, tak se jejich cena hodně přiblížila obdobně vybavené Octavii II se slevou prodejce (prodejci škodovek jsou ochotni jít do daleko větších slev než prodejci "levnějších" aut - Ti už asi moc nemají z čeho slevovat, nevím). Navíc jsem zjistil, že spočítané varianty úvěrů na korejce + renault jsou méně výhodné (víc přeplatím) než na škodovku. Výhodnější slevy a úvěry než škodovka však má Ford. I to by mohla být možná alternativa pro tazatele.
fkabl
Nováček

Odeslat příspěvekod sirius1983 2. 5. 2010 22:59

S tou výbavou to u těch korejců rozhodně není nějak oslnivé, pokud chceme držet cenu kolem 300 tisíc. Ale poku někdo netouží po nejrůznějších vymoženostech a stačí mu obyčejná výbava, tak je cena slušná.
sirius1983
Nováček

Předchozí stránka