Nový Tour za 294t?

Poraďte jaké auto koupit!

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod camillo_cz 13. 3. 2010 17:02

Kolega z práce měl půjčený z autosalonu auto, které chce koupit. Zajímalo by mě, co si o tom myslíte, popř. zda byste do toho šli. Kolega staví barák, je zadlužený až hrůza a chtěl by si koupit nový auto, aby naložil 2 malý prcky a třetí je zřejmě na cestě. Prošel většinou značek a tvrdí mi, že poměr nejlepší cena a největší auto našel u Škodovky. O co jde? Octavia combi tour 1.6 75kW, červená metla nebo základní barva (teď nevím), el. okna a zrcátka+vyhřívaná, klima 8-D a to celý za 294 tisíc. (16 t sleva oproti ceníku). Je to už starý auto, ale stejně mě to šokovalo, protože já jsem dal v roce 2000 za octu po FL s menší výbavou 465t :roll:
stále dobrá nálada
camillo_cz
Nováček

Odeslat příspěvekod MELLO 13. 3. 2010 17:03

Ať okamžitě bere. Je do dobrý auto a supr čupr nabídka.
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod camillo_cz 13. 3. 2010 17:05

MELLO: fakt si to myslíš? nemyslím, že podle Tebe je to supr auto :hm :-D
stále dobrá nálada
camillo_cz
Nováček

Odeslat příspěvekod Honza42 13. 3. 2010 17:05

A proč si chce kupovat dvoumístný auto, když má rodinu?
Honza42
Inventář

Odeslat příspěvekod anonymni 13. 3. 2010 17:06

jakou rodinu? 2 mela decka nejsou rodina, to je maximalne komplikace. Jinak za ty love nic lepsiho noveho nekopi. Smula.
anonymni

Odeslat příspěvekod MELLO 13. 3. 2010 17:07

Goes má pravdu
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod camillo_cz 13. 3. 2010 17:09

A nepřijde Vám to zastaralé? Technika je přece jen z 1996 roku... Já bych asi nepřenesl to, že když si svou octu umyju a on by přijel, tak běžný člověk sotva pozná co je nový auto a co 10 let stará plečka... :hm
stále dobrá nálada
camillo_cz
Nováček

Odeslat příspěvekod camillo_cz 13. 3. 2010 17:12

To mu nabídli někde v Blansku, jinak ten samý tour, ale krátký je k mání v autonově na hladíkove (Brno) taky v červené za 297 t bez slevy (jestli je vůbec možný z tohoto slevu vyrazit)
stále dobrá nálada
camillo_cz
Nováček

Odeslat příspěvekod MELLO 13. 3. 2010 17:12

Zase už to má vychytané všechny mouchy, levné díly, levný servis.
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod anonymni 13. 3. 2010 17:13

a cemu to vsechno vadi? co je na dnesni octavii tak zasadne jineho? podvozek stejny, motory stejne, takze realne pouze vzhled. res realitu, ne pocit, ten v tomto nehraje roli. Proste za ty penize nic praktictejsiho a noveho nekoupi. a nevim sice co mas za auto, asi zadnou raketu, ale proc resis takovou blbost u tak levneho auta, ze to nekdo nepozna, ze to je nove auto? kupujes to kvuli sobe, nebo kvuli sousedum? a ty mas auto, ze ktereho si cela vesnice, ci pulka mesta sedla na zadek, ze bych Toura neprezil?
anonymni

Odeslat příspěvekod ace2 13. 3. 2010 17:15

zastaralé.... ono nové moderní nutně neznamená kvalitnější s vyšším přínosem pro konečného spotřebitele. 1.6 75kw je motor na kterým se toho nemá co podělat, když ano tak to umí opravit kdokoliv, díly jsou všude a za pak korun. V případě nehody koupíš díly rovnou v barvě na vrakovišti za pár stovek.

Lidi tady mají pravdu, za ty peníze je to skvělá nabídka.
ace2
Veterán

Odeslat příspěvekod MELLO 13. 3. 2010 17:16

Ber dokud je.
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod camillo_cz 13. 3. 2010 17:19

Radek: :mrgreen: hezky napsáno. Nemám raketu, mám starou Octu po FL z roku 2000, a jsme z venkova, takže zde se sousedi dívají, co máme, apod. Chápeš? Trochu by mně osobně vadilo, že si koupím teď nový auto, který je navlas stejný jako auto mýho kolegy, který je 10 let starý. Ale že je to dobrá nabídka je bez debaty.
stále dobrá nálada
camillo_cz
Nováček

Odeslat příspěvekod anonymni 13. 3. 2010 17:22

holt co nadelas, kdyz nemas prachy, musis slevit
anonymni

Odeslat příspěvekod George_Couser 13. 3. 2010 17:25

No pokud kolega nespěchá, tak bych počkal do ledna. Potom za stejné prachy koupí něco lepšího. ;-)
George_Couser
Moderátor

Další stránka