Tracid píše:Robert: zrovna o kombi taky uvazuju, ale s tim, ze tece voda do kufru pri otevirani, treba i O2 liftback takze to snad neni problem.
No, já bych teda čekal, že to auto to bude mít vyřešeno lépe, ale co nadělám... Ono je to docela nepříjemné, že při otevírání musíš odskočit, abys nebyl mokrý...
Tracid píše:Kazdopadne cena servisu me prijemne prekvapuje, oproti volvu je to velky rozdil.
Mimochodem jake jsou moznosti alternativnich pneumatik? je treba mozne na zimu pouzit 205/55 R16? Myslim, ze standardne tam jsou 215/55 R16.
Pneu 205/55 16 jsou použitelné jen na nejnižší výbavu core s motorem 1,6 benzín, jinak musíš použít 215/55 16. Já měl z předchozího monea téměř nové 205, ale bohužel musely jít, ani na FMC se mi nepodařilo získat podklady pro zapsání těch pneu do techničáku. Takže rozměry jsou 215/55 16
235/45 17
235/40 18
Tracid píše:Jeste jak je to s manevrovacimi schopnostmi toho auta, neni treba problem polomer otaceni? Tohle mi dost vadi u soucasne S40, na to jak je to male tak ma strasne velky rejd, a tam kde se s O2 otocim v pohode musim na 2x.
To jsem nějak neřešil, takže tady neporadím, přijde mi to naprosto normální, ale do města s tím autem moc nejezdím, tam používám jiné. Nejde ani o manévrovatelnost, ale o šířku a délku..
Mé příspěvky vyjadřují mé názory. Chcete se mnou nesouhlasit? Můžete, ale to je asi vše, co můžete.
Bože, dej mi sílu, abych změnil, co změnit mohu, dej mi trpělivost, abych snesl to, co změnit nemohu, dej mi moudrost, abych to od sebe rozeznal.
Nekácet!