Ahoj,
uvažuji o koupi nového auta. Jsem tělesně postižený a proto by to měl být kombík, aby se mi do kufru vešel vozík. Do ted mám Fabii Combi, rok 2001. Po přečtení mnoha recenzí jsem nakonec zúžil výběr na Ford Focus a C-Maxe. Po jejich vyzkoušení mě ale velmi zklamala sedadla. Ve srovnání s Fabií nemají téměř žádné boční vedení a já neustále sklouzávám do strany.
Velice dobře se mi sedělo naopak v Peugeotu 407 SW. Tam jsem do těch sedadel zapadl a nebyl problém. Jenže tyhle auta s mým rozpočtem mají poměrně hodně kilometrů. Navíc francouzská auta se netěší moc dobré pověsti, takže vážně nevím. Obecně by se mi líbil rok výroby 2006 a najeto tak 50 000 km. Ted nemyslím 407, ale auto obecně.
Chápu, že s tímhle rozpočtem je výběr dost omezený. Ještě mě napadl Opel Astra Combi. Budu moc rád, když se podělíte o své názory a nápady. Hlavně co si myslíte o té 407, jak je na tom podle vás se spolehlivostí? Možná se dá uvažovat i o Octavii II, jenže pěkný zachovalý kousek za tyhle peníze asi neseženu a navíc má málo místa na zadních sedadlech...