Jaký zvolit inzertní server(časopis)-koupě,prodej os.auta?

Poraďte jaké auto koupit!

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod mousefromhouse 24. 1. 2010 15:46

no, co ja mam zkusenosti, tak se mne nejvic lidi vzdycky ozvalo pres bazos.cz... Na tipcars se muzu vys*at vzhledem k jejich cene :)
mousefromhouse

Odeslat příspěvekod M@C 24. 1. 2010 18:35

Ja prodal jedno auto pres sauto.cz, ale trvalo to celkem dlouho (asi proto ze jsem za neho chtel hodne :-D ). Druhe auto jsem koupil i prodal pres bmwklub.cz :-D
A treti jsem opet koupil pres sauto.
Ono neni spatne si najit diskuzni forum dane znacky a dat tam auto do inzerce.
Jinak tipcars byly kdysi hit, ale ted bych rekl ze uz nejak skomiraji.
Volvo S80 3.2 A/T AWD 179 kW '11
Volvo V70 3.2 A/T 175kW '09
M@C
Štamgast

Odeslat příspěvekod mousefromhouse 24. 1. 2010 19:17

Tak zrovna BMWklub je takovej specifickej, tam se ty auta tocily docela hodne. Ikdyz posledni asi mesic je to tam docela mrtvy, pribylo asi jenom jedno auto, tak uz tam nechodim :)
mousefromhouse

Odeslat příspěvekod RudiTF 24. 1. 2010 21:26

klasika nejvíc sauto.cz, kam i sám nejvíc koukám a pak i bazoš, hyperinzerce a sbazar...
RudiTF
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Rosta1979 14. 3. 2010 22:05

Lubro píše:Chtěl bych se zeptat,jaký zvolit osvědčený inzertní server (časopis) ke koupi nebo prodeji auta..Myslím si,že taková Annonce už není co bývala... :hm Vím...zdá se ,že jej jich poměrně dost,ale rád bych znal nějaký již osvědčený a seriozní..

jednoznačně Tipcars a Sauto, jsou to servery s nejvyšší návštěvností
Rosta1979
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod maxie 28. 3. 2010 20:00

sauto jistě, ale za ten vyrok o tipcars bych ti urazil palici ;-)
... to be yourself is all that you can do ...
maxie
Štamgast

Odeslat příspěvekod Ruda.Proch 9. 1. 2011 23:18

Hledám nějakou vhodnou inzerci pro prodej svého auta. Podle toho, co tady čtu, tak vede asi Sauto a Tipcars. Nevím na kolik je to aktuální, jestli se na Tipcarsu platí pořád těch 500 Kč za inzerát a jestli to za tu cenu fakt stojí, protože vzhled těch stránek je podle mě katastrofální. Diskuse je už trochu staršího data, takže se chci nejdřív zeptat, než někde vyhodím pětikilo :-).
Ruda.Proch
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod eLzyx 9. 1. 2011 23:39

já mám z Tipcars v podstatě všechna auta (C70, S80, S60 a vybrali jsme tam i bráchovi V40). Akorát pro C70 jsem se rozhodl až na základě tipu na volvoklubu. Pro ostatní jsem jel jen na základě inzerátu.
Inzerovat jsem zatím nepotřeboval.
eLzyx
Veterán

Odeslat příspěvekod Ota 9. 1. 2011 23:48

Ja osobne mam s prodejem dobrou zkusenost s Tipcars. Petistovky nelituji, pokud diky tomu prodam auto aspon o litr draz, coz tak zatim vzdy bylo (pri stejne cene vzdycky nekdo zareagoval nejdrive na inzerat na Tipcars).
Ota
Štamgast

Odeslat příspěvekod MELLO 9. 1. 2011 23:49

Já když se ze zajímavosti dívám na ceny aut a na nabídku, tak jedině přes Tipcars
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod eLzyx 10. 1. 2011 00:40

ono taky bude dost záležet, co prodává. Jestli orezlou rachotinu bez výbavy, tak bych inzeroval na co nejmíň přehledných inzertních serverech (bazos, annonce), je určitá šance, že se někdo chytne a přijede. No a když už přijede, tak máš šanci, že mu auto vnutíš. Na tipcars a sauto jsou auta poměrně snadno srovnávatelná, nemusel by se ti ozvat nikdo.
eLzyx
Veterán

Odeslat příspěvekod petr.5 10. 1. 2011 08:25

http://www.yauto.cz - jednoznačně nejpřehlednější, hledání i podle druhu karoserie nebo okresů, soukromý inzerát zdarma, návštěvnost je hodně vysoká - usuzuji vzhledem k počtu inzerátů a to, že mi při hledání přes Google, když jsem sháněl Alfu, vypadly inzeráty z Yauto vždycky jako první.
petr.5
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lilleek 10. 1. 2011 10:18

Jsem narazil na http://www.tipcar.cz/, nějaká zkušenost někdo?
lilleek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod JardaB 10. 1. 2011 10:28

Takovych je, co pozoruju, vetsinou ldi nacpou inzerat na vsechny stranky, kde je to zadarmo, zaroven.
JardaB
Guru

Odeslat příspěvekod Ruda.Proch 24. 1. 2011 00:10

Tak to auto se mi už podařilo prodat. Z těch placených inzertních serverů jsem měl největší ohlas z Sauta, ale ten Tipcars se mě osobně moc neosvědčil. Kromě toho jsem to zkusil hodit i na pár serverů, kde je inzerce zdarma a nakonec jsem to šikovně prodal jednomu, co se ozval z http://www.autanet.cz. Takže spokojenost a díky všem za rady :-) .
Ruda.Proch
Kolemjdoucí

Předchozí stránka