Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
jake44 píše:Tak jsem to byl omrknout a udělat si první dojmy.
Cupra Leon: ze všech asi nejvíc prostoru, hezký exteriér, nic moc interiér, vrzalo to už v showroomu WTF, divný volant i infotainment... tu cenovku co tomu ofiko nasadili nevím jak chtějí obhájit
ORS: decentní exteriér, hezký interiér, možná jsem čekal trošičku víc, ale vyloženě zklamaný jsem nebyl, výborné sedačky i poloha za volantem, spousta prostoru
A4: exteriér nejlepší, už je vidět starší koncept interiéru ale ergonomie super, všechno hezky po ruce, sedačky meh, ale nebyli tam sportovní, ty by tomu pomohly. materiály a zpracování o level výš
3er: nejnovější model (už po FL) a bylo to hodně znát na exteriéru i interiéru, nejlepší poloha za volantem, materiály a zpracování obdobné jak A4 akorát modernější (aka displejáda).
Co se týče prostoru, tak vpředu i vzadu to bylo zhruba stejné, A4 a 3er možná o něco méně vzadu ale nic dramatického. Zato kufr 3er nic moc, A4 trochu lepší ale pořád se to nechytá na Oktu nebo Leon. A jelikož ještě nějaký ten pátek budu vozit kočárky, odrážedla a podobné nesmysly, tak němci vypadávají ze hry. Ale auta jsou to fakt moc hezký.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků