MELLO píše:GY UG9.
Správně
Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
maincoonsback píše:Co je na Nokienech kolenovrtskeho?
Mám je na zimu teď na obouch autech a u obou případů to byl právě výběr té dražší varianty.
Sem si všiml, že v autorizacich ti obvykle dají na výběr mezi Barum/Matador, Nokian/Kleber a Continental.
A pokud nechceš německou s...u na autě, tak moc jiných možností není, pokud nemáš štěstí a nenabidnou ti Pirelli.
Co jezdím, tak Michelin a nebo Dunlop mi ještě nikde nenabídli.
Dřív se nabízel ještě Good Year, ale to už se mi taky dlouho nestalo. Obvykle berou to, čeho je největší odbyt a kde jsou schopni dát rozumnou cenu, no. A nokieny posledních pár let fici.
dr._lukas píše:Tak Hankook Hankook i*cept RS 2 W452 nechám asi být, dle testu vychází dobře tato pneu Kleber Krisalp HP 3.. Co na to říkáte v rozměru 195/65/15 91H?
miromen4 píše:dr._lukas píše:Tak Hankook Hankook i*cept RS 2 W452 nechám asi být, dle testu vychází dobře tato pneu Kleber Krisalp HP 3.. Co na to říkáte v rozměru 195/65/15 91H?
Na ford clubu piše jeden borec, že ty Kleber jsou shodne pneu s BF Goodridge G force Winter 2
miromen4 píše:dr._lukas píše:Tak Hankook Hankook i*cept RS 2 W452 nechám asi být, dle testu vychází dobře tato pneu Kleber Krisalp HP 3.. Co na to říkáte v rozměru 195/65/15 91H?
Na ford clubu piše jeden borec, že ty Kleber jsou shodne pneu s BF Goodridge G force Winter 2
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků