Zimní pneu

Jaké pneumatiky a kola na auto?

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Jean ViC 1. 10. 2017 20:52

MELLO píše:GY UG9. 8-)

Správně
TDI DSG
Jean ViC
Pan Sklenička

Odeslat příspěvekod MELLO 1. 10. 2017 20:54

Já věděl, že se chytíš. :D
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod Lukas063 1. 10. 2017 20:54

volba znalců
Lukas063
Guru

Odeslat příspěvekod anonymni 1. 10. 2017 21:00

maincoonsback píše:Co je na Nokienech kolenovrtskeho?

Mám je na zimu teď na obouch autech a u obou případů to byl právě výběr té dražší varianty.

Sem si všiml, že v autorizacich ti obvykle dají na výběr mezi Barum/Matador, Nokian/Kleber a Continental.

A pokud nechceš německou s...u na autě, tak moc jiných možností není, pokud nemáš štěstí a nenabidnou ti Pirelli.

Co jezdím, tak Michelin a nebo Dunlop mi ještě nikde nenabídli.

Dřív se nabízel ještě Good Year, ale to už se mi taky dlouho nestalo. Obvykle berou to, čeho je největší odbyt a kde jsou schopni dát rozumnou cenu, no. A nokieny posledních pár let fici.

Tak ted kdyz vim ze kupujes nokiany tak to menimzcela muj pohled a od ted jsou to pro mne pneu pro znalce a gurmany
anonymni

Odeslat příspěvekod MELLO 1. 10. 2017 21:01

:D :D
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod maincoonsback 1. 10. 2017 21:07

No.. měnit nemusíš, já je nechtěl. Ale poprvé sem to bral v Peugeotu, protože sem chtěl originální kola a už sem to chtěl mít zkompletované a nic lepšího mi nenabídli, jak sem psal.

A na Hondu sem to bral z epneu.cz a vzhledem k tomu, že to bylo v prosinci, napadl sníh a potřeboval sem to hned a zase zkompletované, tak sem musel vybírat z toho co měli na skladě. A hádej co to bylo? Nokian.

Ano měli třeba i ty Klebery ( v Peugeotu) a nebo Conti ( v epneu), ale klíč výběru byl jasný a je uvedený v předchozím postu.

Kdybych bral kola tady od nás z dědiny, tak bych měl Pirelli, ale tam bohužel měli jen Rial Milano v rozměru co sem potřeboval a já si řekl, že kola budu mít dýl než pneu.

Ono na netu toho je moc, ale reálně opravdu skladem drží nula nula prd.
maincoonsback
Veterán

Odeslat příspěvekod miromen4 1. 10. 2017 21:08

dr._lukas píše:Tak Hankook Hankook i*cept RS 2 W452 nechám asi být, dle testu vychází dobře tato pneu Kleber Krisalp HP 3.. Co na to říkáte v rozměru 195/65/15 91H?

Na ford clubu piše jeden borec, že ty Kleber jsou shodne pneu s BF Goodridge G force Winter 2 :hm
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Guru

Odeslat příspěvekod anonymni 1. 10. 2017 21:09

Wilfe v klidu ja mel nokiany na yetakovi a cajk i v beskydech :)
anonymni

Odeslat příspěvekod maincoonsback 1. 10. 2017 21:12

Však jo. U mne taky zatim cajk. Poho

-- 1. 10. 2017 22:14 --

miromen4 píše:
dr._lukas píše:Tak Hankook Hankook i*cept RS 2 W452 nechám asi být, dle testu vychází dobře tato pneu Kleber Krisalp HP 3.. Co na to říkáte v rozměru 195/65/15 91H?

Na ford clubu piše jeden borec, že ty Kleber jsou shodne pneu s BF Goodridge G force Winter 2 :hm

No úplně shodne asi nebudou, ale je to stejný koncern Michelin. Takže si budou min. hodně podobne.
maincoonsback
Veterán

Odeslat příspěvekod D1.8T 1. 10. 2017 21:16

miromen4 píše:

Klebry v testu dobrý, ale BF Goodrich mi otrávili loňskou zimu, kus jara a kus podzimu.
1.0eb 5,6l/100km
D1.8T
Veterán

Odeslat příspěvekod miromen4 1. 10. 2017 21:18

Pravě ten kluk z fora psal, že měl ty BF, ale jejich předchdce tzn jedničky a nebyl spokojen a už by si pneu od tehle značky nekoupil.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Guru

Odeslat příspěvekod D1.8T 1. 10. 2017 21:22

S Klebry v jejich dřívějších verzích jsem neměl problem, ale BF loni ne dobrý.
1.0eb 5,6l/100km
D1.8T
Veterán

Odeslat příspěvekod anonymni 1. 10. 2017 22:21

Pokud jsi jezdil v dobe bez zimaku tak gratuluji ze udrzis myslenku. Zimaky v dnesnim poheti jsou nekdy od poloviny osmdesatych let byt je pravda ze vetsinou se gumy prorezavaky na hlubsi dezen nebo se ze stejne smesi jen udelal spalkovitejsi dezen.

Kazdopadne nikdy nezapomenu na to jak jsem v zime na snehu prevazel asi 500 metru auto conjsme meli na zavody na slickach.
anonymni

Odeslat příspěvekod MELLO 1. 10. 2017 22:49

Já taky ještě pamatuju dobu, kdy se jezdilo na letnich, ale to byla auta a výkony někde zcela jinde.
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod Arnie J 1. 10. 2017 22:52

Řidičské výkony? :D
už nemám žádnou Mazdu :(
Arnie J
Tlusťoch

Předchozí stránkaDalší stránka