Kdy budete prezouvat na zimni?

Jaké pneumatiky a kola na auto?

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod MELLO 4. 11. 2018 00:52

Není o čem.
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod speleo 4. 11. 2018 01:02

Však jasne...
"Čas nikdy nevymaže vzpomínky na dobrou kočku, stejně jako žádný kartáč nevyčeše všechny její chlupy z pohovky" (L.Dworken).

Ford Focus II. kombi 2.0i 107kW Titanium
speleo
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod robbert 4. 11. 2018 10:24

tuAtamhler píše:Je tu nekdo kdo letos obuje zimni nexen wg s2?

Tady? Tady skoro každý mysli na to, aby pneu fungovaly ne na cenu.
Mé příspěvky vyjadřují mé názory. Chcete se mnou nesouhlasit? Můžete, ale to je asi vše, co můžete.

Bože, dej mi sílu, abych změnil, co změnit mohu, dej mi trpělivost, abych snesl to, co změnit nemohu, dej mi moudrost, abych to od sebe rozeznal.
Nekácet!
robbert
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod anonymni 4. 11. 2018 10:44

No tak to urcite ;-)
anonymni

Odeslat příspěvekod HrdinaJan 4. 11. 2018 10:48

robbert píše:Tady? Tady skoro každý mysli na to, aby pneu fungovaly ne na cenu.

Ten byl fakt dobrej. :)
HrdinaJan
Veterán

Odeslat příspěvekod robbert 4. 11. 2018 10:48

Má to tady někdo normální? Nemá. Tak vidíš. :mrgreen:
Mé příspěvky vyjadřují mé názory. Chcete se mnou nesouhlasit? Můžete, ale to je asi vše, co můžete.

Bože, dej mi sílu, abych změnil, co změnit mohu, dej mi trpělivost, abych snesl to, co změnit nemohu, dej mi moudrost, abych to od sebe rozeznal.
Nekácet!
robbert
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod anonymni 4. 11. 2018 10:49

Nesmis byt tak priposranej, ja se ucil na vranicich na jedne naprave a valasske zime.. lidi jsou ze zimy ***** a robbert zvlast
anonymni

Odeslat příspěvekod HrdinaJan 4. 11. 2018 10:51

OR34 rulezzz. Cokoli jiného bylo pro sraby. 8-) :D
HrdinaJan
Veterán

Odeslat příspěvekod robbert 4. 11. 2018 10:58

tuAtamhler píše:Nesmis byt tak priposranej, ja se ucil na vranicich na jedne naprave a valasske zime.. lidi jsou ze zimy ***** a robbert zvlast

Ano, máš pravdu. Radeji priposrany než rozbité auto třeba o patnik, že?

Nekácet!
robbert
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod anonymni 4. 11. 2018 10:59

Jsem autoskolu dodelal v zari a od listopadu jsem jezdil tehda do skoly favoritem, vepredu vranik a vzadu nejaka letni guma. Prez den vcelku ok, ale vecer jak uz to primrzalo to chytalo smyk na kruhaci.. lepsi skola nebyla, ted staci nejezdit jak pica ale premyslet za volantem.. imo nexeny budou naprosto na jezdeni po jmk stacit, i barumky by stacily, kdyby v tom rozmeru byly..

-- 4. 11. 2018 11:00 --

robbert píše:
tuAtamhler píše:Nesmis byt tak priposranej, ja se ucil na vranicich na jedne naprave a valasske zime.. lidi jsou ze zimy ***** a robbert zvlast

Ano, máš pravdu. Radeji priposrany než rozbité auto třeba o patnik, že?

A to se stalo v zime komu? Respektive co to ma spolecneho s touto temou?
anonymni

Odeslat příspěvekod robbert 4. 11. 2018 11:00

BTW. klidně si kup Vranik, ale nechtěj, aby to to tady všichni chválili jako super volbu. Našel sis je? Našel. Tak ok. Ale nepočítej s tím, že to to všichni budou chválit. Mimochodem manželka ti to dovolila?

Nekácet!
robbert
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod anonymni 4. 11. 2018 11:02

Cekam snad ze to nekdo pochvali? Napsal jsem neco takoveho? Ty poslouchej, ze ty mas trosku problemy s psanym textem?

Manzelka se o pneu nezajima, resi domacnost, ne auto..

-- 4. 11. 2018 11:06 --

Imo melo by se to prejmenovat na temu pojdme si tu placat po zadech nad “premiovyma” pneu, misto aby se tu konstruktivne napsaly zkusenosti i s nepremiovyma pneu, cokoli nepremioveho je automaticky odsouzeno jako totalni ***** a sracka..

Btw zde zpominane a doporucovane nokiany, resp doporucovane robbertem a kritizovane vsema co s nima maji zkusenost, za sebe rikam, mel jsem je na honde a nepoznal jsem rozdil proti ultra gripum na octavce.. takze asi tak.. to jak se vsude tlaci jen premiovky me uz fakt stve a lidi co je cpou do kazde rodiny jeste vic.. bezte na parkoviste a podivejte co lidi obouvaj.. premiovky to z velke vetsiny samozrejme nejsou
anonymni

Odeslat příspěvekod kozakm 4. 11. 2018 11:18

Přezuto dnes svépomocí, asi zbytečně brzy, ale za týden, za dva nebude čas...
kozakm
Nováček

Odeslat příspěvekod podikk 4. 11. 2018 11:22

Barum asi premiovka neni, co? *****
RAV4 2,5 HSD
Caddy Maxi 1,9 TDi
podikk
Štamgast

Odeslat příspěvekod robbert 4. 11. 2018 11:42

Já žil v domnění, že ani Nokian není prémiová. Je nebo není? 8-P

Nekácet!
robbert
Trvalý BAN

Předchozí stránkaDalší stránka