pneueshop.sk a 185/60R14 gumy ?

Jaké pneumatiky a kola na auto?

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod rx71 24. 6. 2008 20:50

Dobry den,

mate niekto skusenosti s pneueshop.sk ? ...potrebujem kupit manzelke na Fabcu 185/60R14 gumy a rozhodujem sa medzi Goodyear Excellence a Dunlop SP10, nejake dobre/zle skusenosti ?

Diky moc!
r.
rx71
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod martico 24. 6. 2008 21:37

Zdravim, s tím eshopem zkušenosti nemám, ale co se týká těch pneu tak nevím proč váháš zrovna mezi těmahle... já bych ti doporučil Bridgestony ER 300 turanza nebo Pirelli P6, to je daleko lepší volba... Jinak ty Dunlopy jsou už dost starý pneu (novější SP Sport 01 jsou určo lepší- i když maj rezervy...oproti mým doporučením) Goodyeary jsou sice nové ale nevim já bych je nebral...
martico
Nováček

Odeslat příspěvekod Laser 25. 6. 2008 11:50

tiez by som radsej zobral ER300, ale myslim ze pneueshop bridgestone nepredava a ani pirelli.
Ja som od nich bral a trvalo to dlho a ešte mi zvýšlili cenu, učtuju dopravu.
Kamarat tiez od nich bral a čakal asi 3 tyzdne a to ešte im musel skoro kazdy den volat.
Oni nezavolajú asi nikdy....
Prosete je to s nimi o nervy. To by museli byt o vela lacnejši ako konkurencia a nemohlo by mi to súriť aby som od nich ešte ničo zobral.
Laser
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod rx71 27. 6. 2008 07:02

no, myslel som, ze by tie Dunlopky alebo GY mohli stacit, kedze do teraz tam mala od vyroby nejake Matadorky, viem, ze tie Turanzy a P6 vyhrali testy, nakoniec som zobral Turanzy od pneumaxu - co je odnoz ceskej dobrepneu, tak snad to pride. pneueshop bol lacny, ale az podozrivo ;-) .
Diky!
r.
rx71
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Marčel 29. 6. 2008 18:13

Ja som zhanal Dunlop v rozmere 195/65R15, rozhodol som sa pre Fastresponse. Prebehol som vsetky eshopy v SR, chcel som objednavat u nejlevnejsich za cenu 2006 Sk ale nakoniec som sa rozhodol pre pneueshop.sk. Dostala ma cena 1647 Sk. Dost som sa obaval co mi dojde, ale ked dorazil kurier poriadne som si prezrel gumy a bol som nanajvys spokojny. Pneu vyrobene vo Francusku. DOT 0808, tak som ich prebral. Jedine slabe minus pre pneueshop.sk: na stranke maju dodanie 1 az 2 dni, ja som ich dostal na 4 den, ale za tu cenu nie je co riesit.
Marčel
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod rx71 7. 7. 2008 10:17

no, pneumax.sk zabral spolahlivo - za 2 dni boli pneumatiky tu, cena okolo 1655 SK, co je min. o 500SK menej, ako v kamennom obchode. Turanzy su Made in Italy, Dunlopy a GY, ktore som predtym zvazoval su tam okolo 1300 SK.
r.
rx71
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zabka13 17. 7. 2008 14:13

Ja mám veľmi dobré skúsenosti s http://www.pneumatikyonline.sk , super ceny a dodanie tovaru do druhého dňa.
zabka13
Kolemjdoucí