MELLO píše:Nemám, a kdybych nejel na oslavu narozeníin, tak bych se na ně *****, na kokoty, celý příbuzenstvo volilo toho kokota....
A sakra....to bych skřípal zubama při oslavě celou dobu....přeji pevné nervy.
Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
MELLO píše:Nemám, a kdybych nejel na oslavu narozeníin, tak bych se na ně *****, na kokoty, celý příbuzenstvo volilo toho kokota....
MV_cz píše:MELLO píše:Tak sem zjistil, že z celkových 24tis. za necelý rok sem na zimákách najel 3.500km, to se mi fakt ani nevyplatí přezouvat a až ojedu letní, dojezdím zimní i v létě a jdu do celoročních.
To je ještě dobrý, já měl zimu 2019/2020 a 2020/2021 vždycky na zimních tak 2-3 tankování. Takže tak okolo 1200 km
evlo píše:MV_cz píše:MELLO píše:Tak sem zjistil, že z celkových 24tis. za necelý rok sem na zimákách najel 3.500km, to se mi fakt ani nevyplatí přezouvat a až ojedu letní, dojezdím zimní i v létě a jdu do celoročních.
To je ještě dobrý, já měl zimu 2019/2020 a 2020/2021 vždycky na zimních tak 2-3 tankování. Takže tak okolo 1200 km
to si necetl, ze jak je pod 7C tak neco? Uz nevim co to pisou, ze to vic drnca?
glider píše:Hankuk si v testoch viedol dobre a nebude to o moc drahsie.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků