O1, PZ kolo, zvlastni pazvuky?

Motory, převodovky, oleje, servis a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod KineCZek 11. 3. 2008 20:47

Zdravicko.

Ted jsem se vratil z delsi cesty nasi O1. Poslednich asi 5km cesty po meste jsem pozoroval pri jizde jakesi pazvuky. ( Jde o pravidelne huceni napadne podobne zvuku, kdyz se brzdi s totalne sjetymi destickami a jde to kov na kov. ) Pri prujezdu zatackou byva zvuk intenzivni, se zpomalenim ci zrychlenim se odpovidajicim zpusobem meni.

Po zaparkovani pred domem jsem vylezl a zkusil auto rozhoupat. Pokud ho rozhoupu vpred/vzad ( tlakem na nakladaci hranu kufru ) ... zadny zvuk slyset neni.

Pokud se ale opru o strechu a auto rozhoupu zprava doleva, od inkriminovaneho kola se ozyva praskave vrzani.

Pisu to sem, jestli treba CIROU NAHODOU nekdo nebudete vedet, co tomu muze byt ... jestli muzu nechat pritelku tim autem zitra jeste jezdit a dat to do servisu na weekend, nebo jestli ji mam nechat jet autobusem ...

Ja sam pojedu zitra druhym autem, mam dost prace a driv, nez v patek, se do servisu nedostanu. : ((

Jsem predem vdecny za nazory. Ze mne servis nemine, a ze "je to rozbity" ... to oboje vim.
Don't think you are. Know you are. (Morpheus)

| PC sestavy hracum i profesionalum na miru | Kontakt zde tlacitkem SZ, nebo na Facebooku |
KineCZek
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod turboleon 11. 3. 2008 21:02

Ložisko v kola nebo ložisko uložení tlumiče. Spíše ložisko kola. U Octavií častá závada.
turboleon
Inventář