Chtel jsi oplastovany nesmysl na 4 kolech? Chtel, tak se budes muset proste smirit s tim, ze to auto neni dobre ani na cesty, ani do terenu - proste neco mezi, ale na pohodove jezdeni to bohate staci.

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
Vana666 píše:p0etrik: pochopitelně tu souvislost s osušením třecích ploch bych čekal taky.
Jenže v praxi mám zkušenosti že auto které brzdí na mokru hned (tj. prakticky všechny auta co jsem jezdil) brzdí hned i po projetí té kaluže
ale tomu pašíku pomůže přibrždění jen tak na pár set metrů a pokud je trvale mokro tak za chvíli opět nebrzdí, kaluž nekaluž,
takže efekt se stejně vytrácí /quote]
Petr1968 píše:Moderní auto to maj vymakanýObčas se desky přiblíží,aby se to vysušilo.s/quote]
Alex.. píše:OndraZX: není nad agenturu JPP, viď?
je pravda, že allroad má brzdy trošku gumovější v malých rychlostech, ale ve vyšších brzdí hodně dobře (myslím, že člověku co má něco v hlavě hned dockakne proč to asi tak je)...
za deště teda já osobně nic podobného nepozoruji...máš tam ty brzdy od koupě? Měnil jsi je už (měnil, mám na mysli kvalitní práci, né značkový AUDI servis![]()
) ?...=/quote]
Vana666 píše:Petr1968 píše:Moderní auto to maj vymakanýObčas se desky přiblíží,aby se to vysušilo.s/quote]
ale mlho, vždyť o tom zde již dobrou čtvrthodinu hovoříme !
p0etrik: taky bych rád věděl kde konstruktéři udělali chybu
oni to možná sami netušíSmrt je pouhý okamžik, kdežto hanba trvá navěky.
- Petr1968
- Trvalý BAN
Vana666 píše:[quote="Radek Ondrášík"odest nemuze mit na brzdeni zadny ucinek. Tedy muze tam byt mikro-pozvolnejsi nastup, ale jinak urcite ne. Ty kotouce jsou pri brzdeni behem setin sekundy uplne suche,....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků