Detektory policejních radarů

Motory, převodovky, oleje, servis a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod ragamix 31. 5. 2007 17:50

ee zas si to zle pochopil.. presne opacne - kde dnes je uz zajtra :razz: :lol:
ragamix
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Josef- 31. 5. 2007 17:50

Technická podpora bezpokuty.cz zapoměla dodat že cena 9900,- Kč za US verzi 995 je taky pořádně omaštěná, běžně stojí 5900,- :)
Valentine One v. 1.8 POP2,fw 3.861
Navigator TomTom5, MIO 710
CB Alan 42
Testy Valentine One najdete v mém profilu
Josef-
Nováček

Odeslat příspěvekod Hond4r 31. 5. 2007 17:52

Tohle by se dalo brat jako mateni zakaznika. Neni to na zalobu, nebo aspon na bububu?
Speed doesn't kill. Driving like an idiot does.

Každý strážník si přál být policistou..
Hond4r
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Moucha 31. 5. 2007 19:00

Tak to jsou dobrý kur.vy teda... Nějaký zákazníky určitě chytnou a pěkně se namastěj
Moucha
ing. Spokojený

Odeslat příspěvekod Antiradary BEL 31. 5. 2007 21:54

Hond4r píše:Tohle by se dalo brat jako mateni zakaznika. Neni to na zalobu, nebo aspon na bububu?

To tezko, jelikoz na svych strankach a v podobnych emailech neuvadi zadne presne udaje, ktere by se daly napadnout. A termin "funguje v CR" je dosti siroky, funguji ve stylu "pipaji na ceske radary" i Quintezzy, Cobry, neupravene BELy a jine detektoru, ovsem jina vec je, ze casto to je az v momente mereni nebo tesne po.
Antiradary BEL
Servismen

Odeslat příspěvekod řidič BOB 1. 6. 2007 08:14

Pokud maji na mysli "humusradar" od Humla, tak ten se taky zkousi uz 2 roky a porad ticho po pesine. Krome toho vzdy se bude dat CZ verze pouzit jako USA verze po prepnuti do Ka wide a po doplneni teto frekvence do Ka narrow upgradovat firmware v detektoru na aktualni verzi!

Myslím, že firma Ramet má velmi dobře ošetřenou exkluzivitu na dodávky radarů. :lol: A je to i dobře...jelikož mají s nima zkušenosti, servis za rohem a tak... Humusradar, pokud mě paměť neklame, je MADE IN CHINA a to může být problém...hlavně asi se spolehlivostí, stabilitou naladění a pak taky s případným servisem. Dalším faktem je, že pan Huml asi není na listině oblíbenců MV ČR, takže i jeho případný úspěch/neúspěch je spojen s jeho dřívějším působením u PČR. :roll:
Požádal jsem powerballa, aby mne smazal. Snad to svede...
řidič BOB
Poslední varování

Odeslat příspěvekod pepek 1. 6. 2007 11:51

On ten výrobek Made in China má IMHO problémy se zbytečně velkým a údajně nestabillním vyzařovaným výkonem. Pokud se poptá i Josef, tak mu to určitý zdroj jemu známý potvrdí - chtěl je také dovážet.
pepek
Poslední varování

Odeslat příspěvekod řidič BOB 1. 6. 2007 14:14

Teď mi volal kolega z D1, že měl poplach - "laser alert" na své 960CZ pod mýtnou bránou někde na 70. km a pak hned na další... Že by testování úsekovek?? :hm Nebo jenom "špatné" vlnění?? :hm Čáry na silnici si ve dvoukilu nestačil všimnout :lol:
Požádal jsem powerballa, aby mne smazal. Snad to svede...
řidič BOB
Poslední varování

Odeslat příspěvekod +++ 1. 6. 2007 16:35

Na 70 km u té benzinky mám laser alert v obou směrech nevím co to je ale pozdravy mě zatím žádné nedošly.Čáry tam žádné nejsou.
+++
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Hond4r 1. 6. 2007 16:46

U benzinek mam obcas taky laser alert. Ve Vyskove u Shellky.
Speed doesn't kill. Driving like an idiot does.

Každý strážník si přál být policistou..
Hond4r
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod AntiRadary24.cz. 1. 6. 2007 17:24

Kamery Kapše mívají infra přisvícení, takže pokud je vhodně naladěno, detekuje antiradar laser alert.
http://www.AntiRadary.NET - Výhradní dovozce produktů Beltronics a AntiLaser pro ČR

Výbava, která Vás uchrání: BEL 975 EURO + BEL RX65 EURO + AntiLaser QUAD (2+2)
AntiRadary24.cz.
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod skdd 1. 6. 2007 18:21

Má niekto z BA V1 (alebo niekto kto s V1 jazdí po BA)? Po zdochnutí dovezeného V1 a nesmiernych chválach (aj tu) som si ho zobral od kabáta V1 a pozorujem veľmi čudné správanie na niektorých križovatkách a pri niektorých mobilných radaroch (najmä niektoré "populárne" audi s6).
To "podivné správanie" sa prejavuje na križovatkách pri zimáku, pri kukurici alebo okolo tesca v meste a to tak, že radar má alert "vpredu" intenzita 1 ale po prejazde križovatky nie je ani "naboku" ani vzdau. Nech sa pozerám akokoľvek okolo seba zdá sa mi, že je to falošný poplach. Samozrejme 965CZ nedala ani ťuk a tvárila sa, že tam nič nie je.
Okrem toho jazda mestom je niekedy strašná zábava, laser alert v kuse od luxorky až po dvoch levov.
A nakoniec detekcia pri novom meste (už to zapli), na príjazde slabšia ako 965CZ. Konkrétne s 965CZ tie vtáčie búdky ani nevidím a už vrieska a V1 začne pípať až vtedy keď ich fyzicky vidím.
Čo sa týka S6tiek neviem či to vypínajú keď niekoho zastavia ale dnes som šiel po prístavnom a zelený mužík chytil týpka, t.j. išiel som oproti. V1 ticho ako voš. Na passatoch mi 965CZ pípala o 106. Bohužiaľ nemal som čas to otočiť a skúsiť 965.
Auto to isté, vždy zapnutý iba jeden AR. FW v V1 .861
Aby som len nehanil V1 má totálnu odolnosť voči zapnutému GPRS u Qtek 9100, čo 965CZ niekedy nevedela rozchodiť a najmä pri prechode z bunky do bunky sa na chvíľu rozhovorila a hádzala frekvencie z celého pásma.
How fortunate is man with none
skdd
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod ragamix 1. 6. 2007 18:37

no moja v1 je uz na ceste takze sa celkom tesim na testovanie po blave.. sam som zvedavy. budem sa snazit ist pozriet aj tie miesta co spominas.

co sa tyka mobilnych radarov za cely cas som stretol len jeden vypnuty passat.. resp som ho na obchvate predbiehal takze ked som vedla seba zbadal ze ma kameru dost som sa zlakol ale mal to naozaj vypnute (siel som cca 110-120 uz sa nepamatam presne) inak co mam skusenosti bezne to nevypinaju ked niekoho chytia alebo ked stoja napr pri havarii.. dokonca ani ked niekde stoji hliadka a evidentne nemera.

posledna vec - ake mas nastavenie? ka guard on alebo off?
ragamix
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod pepek 1. 6. 2007 18:38

to skdd: Je možné, že se u vás používají mikrovlnné detektory pro dynam. řízení křižovatky. Podívej se nahoru na horní světla možná tam uvidíš trubky cca 100mm průměr, cca 350 dlouhé namířené šikmo proti přijíždějícím vozidlům.
pepek
Poslední varování

Odeslat příspěvekod skdd 1. 6. 2007 18:45

ragamix píše:posledna vec - ake mas nastavenie? ka guard on alebo off?

tak ako to poslal kabát, ktorý sa pýši tým, že je to už prednastavené, pôjdem do auta a môžem to pozrieť...
How fortunate is man with none
skdd
Pozorovatel

Předchozí stránkaDalší stránka