Detektory policejních radarů

Motory, převodovky, oleje, servis a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod +++ 7. 5. 2007 16:49

AntiRadary24.cz Fuj to se mi ulevilo DÍKY.
+++
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod AntiRadary24.cz. 8. 5. 2007 10:57

+++ píše:AntiRadary24.cz Fuj to se mi ulevilo DÍKY../quote]

Todle je hodně hnusný. V Severních čechách todle zařízení maj na pár vjezdech do obce a jelikož to měří na větší vzdálenost tak to většinou každýho vyfotí když jede třeba 80kou 50 metrů před vesnicí. Dost lidi hamptne na brzdu a musim říct, že bych nechtěl bejt v jejich kůži a půl roku očekávat kdy příjde obálka... Je to fakt velkej hnus :roll:
http://www.AntiRadary.NET - Výhradní dovozce produktů Beltronics a AntiLaser pro ČR

Výbava, která Vás uchrání: BEL 975 EURO + BEL RX65 EURO + AntiLaser QUAD (2+2)
AntiRadary24.cz.
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod mabosk 8. 5. 2007 12:40

Chcel by som sa opytat ci mate niekto skusenosti s pouzivanim antiradarov na dialnici v rakusku. Zaujma ma spolahlivost detekcie (Radar a Laser) a dosah.
mabosk
Inventář

Odeslat příspěvekod x2005 9. 5. 2007 11:40

mabosk píše:Chcel by som sa opytat ci mate niekto skusenosti s pouzivanim antiradarov na dialnici v rakusku. Zaujma ma spolahlivost detekcie (Radar a Laser) a dosah.

Detekce radrů Multanova 34,3GHz bez problému. Občas mají "mobilní" stacionár postavený na dálnicích ve zúžení, kde je omezená rychlost na 100/80/60. Tak každá čtvrtá budka je aktivní. Několik stacionárů ve Vídní a na silnicích. Detekce s Bel 960CZ v dostatečné vzdálenosti. Na laser jsem neměl "štěstí" a nikde nepotkal.
Nyní: 965CZ+995CZ+V1R+975eCZ+rx65e2
Dříve: V1 v3.856/58/61/63;Target 550 v5.2, 945CZ, 960CZ v5.6, 890CZ;STi;rx65e;975cz;rx65new;955US;rx65old.
Asus MyPal 639 + TomTom 6 + iGO 2006 Plus + POI.CZ
Radary.cz přes SMS a WAP.
YAESU FT-60E, ELIX K-22
x2005
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod VANDIT 9. 5. 2007 13:52

prosim, nekde jsem potratil navod na Targeta, jak se prepina Country ? Vcera jsem potreboval aktivovat v rakousku a nejak jsem to nedal... dekuji
mám svou vlastní garáž... juchuůůů :)
VANDIT
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod MMira 9. 5. 2007 13:58

vandit: stiskni a drž tlačítko úplně vpravo. myslím, že to je CTY tlačítko. země začnou rolovat na displayi
FWD na pojizdky, AWD na potah, RWD na zabavu, co vice si prat.
MMira
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod cluck 9. 5. 2007 14:05

jel už někdo po D8? jsou tam instalovany průjezdové kamery. jedné jse si všímnul na 42,5Km směr praha-teplice což je na konci dálnice.jen nevim kolikátá to byla. jinak kamery pokračují dále až do Teplic je jich tam cca 6
BEL 945CZ
Škoda Fabia Combi 1.9TDI PD 96kw
cluck
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Alex.. 10. 5. 2007 07:57

Zdravím...měl bych jednu otázku do placu...na ulici k barrandovu v Praze na této křiožovatce Loc: 50°1'28.74"N,14°21'18.78"E (myslím, že je to ona ;) ).. jsou kamery s infra přisvícením a ještě jedna kamera co bere auto ze zadu..nevíte o co se tam přesně jedná a co berou?
Dííík ;)
Alex..
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod msp_x 10. 5. 2007 09:07

Alex: na POI.cz to je zaznamenano jako usekove mereni 50km/h. Ja bych si ale spis tipnul kontrolu prujezdu na cervenou.
msp_x
Nováček

Odeslat příspěvekod řidič BOB 10. 5. 2007 14:14

cluck píše:jel už někdo po D8? jsou tam instalovany průjezdové kamery. jedné jse si všímnul na 42,5Km směr praha-teplice což je na konci dálnice.jen nevim kolikátá to byla. jinak kamery pokračují dále až do Teplic je jich tam cca 6e/quote]

Jj, ta kamera tam sice má začátek, ale nikde nemá konec, takže rychlost úsekově zcela jistě neměří. Po sjezdu z D8 jsou už pak klasické úsekovky až do TP nebo do UL :cry:
Požádal jsem powerballa, aby mne smazal. Snad to svede...
řidič BOB
Poslední varování

Odeslat příspěvekod cluck 10. 5. 2007 20:05

řidič BOB"t[quote="cluck píše:jel už někdo po D8? jsou tam instalovany průjezdové kamery. jedné jse si všímnul na 42,5Km směr praha-teplice což je na konci dálnice.jen nevim kolikátá to byla. jinak kamery pokračují dále až do Teplic je jich tam cca 6e/quote]

Jj, ta kamera tam sice má začátek, ale nikde nemá konec, takže rychlost úsekově zcela jistě neměří. Po sjezdu z D8 jsou už pak klasické úsekovky až do TP nebo do UL :cry:

Myslíš že hned ta kamera co následuje po té na dálnici nemůže být právě ta "druhá"? :hm
BEL 945CZ
Škoda Fabia Combi 1.9TDI PD 96kw
cluck
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod DaM 10. 5. 2007 21:34

Kolegove, spolubojovnici :-) Jak tady procitam diskusi, vypada to, ze opravdu vite o AR vse. Urcite mi tedy poradite jaky firmware ve V1 je nejlepsi - falesne poplachy mi zase az tolik nevadi, spis sazim na maximalni citlivost na Ramery a Lasery. Diky!!!!!!
DaM
== Honda neni jen auto, ale hlavne zivotni filozofie ==
DaM
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Cornholio 10. 5. 2007 22:50

Tak mi uz dosla trpelivost s nasim mestskym povlem v Praze a dalsich mestech. Dnes jsem kvuli nim nejspis probrzdil pneu, ale nezmerili me...:). Proto mi pls poradte, jake zarizeni proti nim nasadit? Maji cenu zadni cidla. 945 je skvela, ale evidentne na ne nestaci.... Dnesni zkusenost na D8 s ramerem: Jedu domu z prace - 22:00 ven z Phy. Pred Agipem na prazdne rovince tocim plnej a radim na 6. Najednou poplach na 34.00, rikam si, ze nejspis v protismeru. ZAcina silit, zapnu velka svetla vidim za posledni branou u K+B stali. Detekce dobrejch 500-600m. ZAstavil jsem a zeptal se na "cestu" a kolik, ze jim to jede a tak.... Provokativne jsem je nechal v coudu z gum. Organi vyrazili se zapnutejma majakama. Celkem by me zajimalo, zda jeste blikaji, bo zaradili zpatecku--- Mr. Green Mr. Green Mr. Green . Holt O1 1,8T je zihadlo, ziva je do 170.....
Cornholio
Nováček

Odeslat příspěvekod Antiradary BEL 10. 5. 2007 23:23

Cornholio: Pokud se pod zarizenim mysli neco lepsiho proti radarum, tak momentalne je nejlepsi Valentine ONE, ktery ma oproti 945 o 20% - 30% lepsi citlivost na Ramery. Podobne parametry ma pevna sada BEL 975 R a lze ji pouzit i u vozidel s pokovenym celnim sklem, ale je o dost drazsi.
Na laserove merice je v soucasne dobe nejlepsi Antilaser AL8, ktery muze mit 1 - 4 cidla (Single, Dual, Triple, Quad) a cenove se pohybuje od cca 13000 (Single) do 30000 Kc (Quad). Asi nejoptimalnejsi variantou je AL8 Dual za 18.900 Kc, ktery pri umisteni v predni masce poskytne skoro 100% ochranu pred soucasnymi laserovymi merici. Singl a Dual je skladem jiz ted, Triple a Quad budou asi pristi tyden.
Antiradary BEL
Servismen

Odeslat příspěvekod +++ 11. 5. 2007 08:56

Na lasery doporučuji nešetřit a dát čidlo i dozadu protože v Jihlavě ,Havl.Brodě a okolí začínaji MP měřit zezadu. Co jsem je potkal 2 zepředu 6 zezadu.
+++
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka