IceKiller píše:i když o ně přijdou budou jezdit dál, tím průjezdnější nebude.Požádal jsem powerballa, aby mne smazal. Snad to svede...
Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
IceKiller píše:i když o ně přijdou budou jezdit dál, tím průjezdnější nebude.Požádal jsem powerballa, aby mne smazal. Snad to svede...
Jouda.II píše:AntiRadary24.cz. píše:Zřejmě jsi to měl špatně nastaveno.v/quote]
Nastaveno to bylo dobře, buď to byl vadný kousek nebo mu dost vadilo pokovené sklo v BMW. V Transitu s vyhřívaným oknem byla detekce mírně lepší, nicméně nesrovnatelná s 945CZ.e/quote]
AntiRadary24.cz. píše:Jouda.II píše:AntiRadary24.cz. píše:Zřejmě jsi to měl špatně nastaveno.v/quote]
Nastaveno to bylo dobře, buď to byl vadný kousek nebo mu dost vadilo pokovené sklo v BMW. V Transitu s vyhřívaným oknem byla detekce mírně lepší, nicméně nesrovnatelná s 945CZ.e/quote]
Tak tím se to vysvětluje. U aut s pokoveným čelním sklem nefunguje žádný antiradar, kromě pevné sady která má čidlo v přední masce vozu.
V1 ve verzích 3.851 - 3.859 je nejcitlivější detektor (pro podmínky v ČR), který lze sehnat.R/quote]
řidič BOB"t[quote="IceKiller píše:i když o ně přijdou budou jezdit dál, tím průjezdnější nebude.
řidič BOB"t[quote="IceKiller píše:i když o ně přijdou budou jezdit dál, tím průjezdnější nebude.V2 60°
ragamix píše:[quote="Sekáč"tBeaumont: Pred casem jsem nekde cetl (zdroj ADAC???) a tady na foru to snad taky probehlo, ze ma mereni laserem nejake mouchy a tudiz by se nemelo pouzivat, uz si presne nevzpominam, o co slo, urcite me ale nekdo doplni...
+++ píše:Je tady někdo z Liberce aby mi řekl co to je na průtahu při vjezdu tunelu. Jel jsem od Ústí a při vjezdu do tunelu asi 100 km/h to bliklo a rozblikala se sedmdesátka. Tak teď nevím jestli mám čekat pozdrav a nebo to bylo jen upozornění. AR ani laser na to nereagoval. Díky.e/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků