Tlumice SACHS ano ci ne

Motory, převodovky, oleje, servis a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Fido+ 28. 3. 2006 12:46

Kdysi jsem je mel na fordu a bylo to jedine co vydrzelo. Predtim 3x reklamace monroe behem 4 mesicu pak jsem si nechal vratit penize a koupil sachs.
Fido+
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod bbj 28. 3. 2006 13:12

Sachs určitě patří k tomu lepšímu, není třeba se bát. Cena závisí na konkrétním autě - nemohu posoudit, já dal za jeden tlumič víc, než dáš za celé auto...holt někdo se má :lol:
bbj
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Rs. 28. 3. 2006 21:34

Sachs mozna patri k tomu lepsimu, ale nikoliv u rady SuperTouring. Je to jako u vseho - Brembo (obecne OK) u low-endu je naprosto srovnatelny s zbytkem sveta ...
Rs.
Štamgast

Odeslat příspěvekod Dusan 28. 3. 2006 21:39

goes píše:panove - zaklad vseho je vyhnout se Monroe tlumicum. Nejsou spatne, tlumi vyborne, ovsem registruji u vetsiny lidi, ze maji vyrazne kratsi zivotnost, nez jine.

Monroe jsou mozna dobre tlumice, ale asi nebudou kompatibilni s nasimi silnicemi. Mr. Green
Dusan
Inventář

Odeslat příspěvekod mayklmaykl 29. 3. 2006 07:24

osobně nevidim důvod proc nevzít sachs, na potřeby normálního až rychlého řidiče dostačují s přehledem a výdrž je nadprůměrná, taky jsem je měl a odkroutily 35000 ale jezdim jako dobytek a občas se díře vyhnout nemůžu....co je kdo měl tak vím že spokojenost....rozhodně lepší naž třeba obyčejné Alco nebo Monroe to je vůbec tragedie....životnost 10-15 000km-prostě nic, zminovaný kayaby jsou velmi dobrý určený spíš na rychlý ježdění ale jsou dražší a dost tuhý (zpravidla oproti serii) já můžu sachsy jen doporučit
mayklmaykl
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod jargoon 29. 3. 2006 19:36

Sachs taky doporučuji...
jargoon
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jenyk 29. 3. 2006 20:24

Až budu měnit, vezmu Koni FSD. Lezl jsem po testech a všichni to povtrzují, asi jsou fakt dobré. Na nerovnostech jsou měkké, to se prý auto vznáší jak amerika, v zatáčkách naopak ztvrdnou. Na naše streets jak dělané.

Jsou dražší, ale je to jednorázový výdaj, to do toho dám.
Jenyk
Nováček

Odeslat příspěvekod prihlaseny 4. 5. 2006 11:43

tlmiče Gabriel by mali byť zo skupiny spolahlivých a lepších (než napr. Sachs a Monroe) aj z hladiska životnosti.
My name is Josh .. and I am Funky (..?)
prihlaseny
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ignorizer 4. 5. 2006 12:40

Ja bych asi resil co tam dal vyrobce z prvovyroby. Je to vyzkousene a v zadnem pripade to nebude spatne. Kdyz vezmes neco jineho byt i draheho, tak je to loterie...... Jink sachs povazuji za jedny z nejlepsich na bezne pohodlne kazdodenni jezdeni.
ignorizer
Nováček

Odeslat příspěvekod Hustoles 4. 5. 2006 14:30

Sachs ist gut.
Hustoles
Chameleon Garáže

Odeslat příspěvekod quasimoto 4. 5. 2006 21:21

a co hovorite na Bilsteiny?
quasimoto
Inventář

Odeslat příspěvekod Hustoles 5. 5. 2006 12:42

Bilstein auch.