CB radiostanice v autech

Motory, převodovky, oleje, servis a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod ToMMyK 3. 2. 2008 19:43

mlaskac: jojo, jedna z moznosti, jenze to misto je uz zabrane pro PDA a mobily/klice drobne. VEci, ktere potrebuju mit poruce. A pod palubkou mam pridane plastove kapsy

mikicz: no mozna by to slo nejak poresit. Otazka je, kde je problem - v mike nebo v te "ridici jednotce", nebo v obojim?
Kdyz turbo tlaci, tri valce staci
ToMMyK
Moderátor

Odeslat příspěvekod PedroKV 3. 2. 2008 23:29

MaxvRS píše:kuku: Já jsem to neladil, po montáž jsem to byl proměřit ve Space a řekli mi že je to dobré a netřeba upravovat, prý tohle krátké Sirio je dělané speciálně na 10 kanál, tak nevím. Ještě uvažuju o variantě že bych to dal místo antény na rádio a tu pak řešil nějakou anténou na sklo abych nemusel vrtat díru do střechy. Jen se bojím že tu cb anténu ten střešní plech neudrží, je totiž o dost těžší než anténa na radio. /quote]

haha, už vidím, jak to výrobce Siria (ať už je odkukoliv) ladí na 10 kanál... On je 10. kanál truck kanálem po celém světe???
PedroKV
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Al-f 7. 2. 2008 05:06

No na 10Ch to asi neladí ,ale holde asi povedlo že to sedí :-) JInak pokud máš ve Feldě ty spodní plast tak proč nedáš stanici tam ???? Já jednu vozil zastrčenou v tom plastovém kapks a druho vestavenou na místo popelníku. Tak pak nechámu nad čím lobuješ :-)
Al-f
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod fahrer 7. 2. 2008 07:53

PedroKV píše:
MaxvRS píše:kuku: Já jsem to neladil, po montáž jsem to byl proměřit ve Space a řekli mi že je to dobré a netřeba upravovat, prý tohle krátké Sirio je dělané speciálně na 10 kanál, tak nevím. Ještě uvažuju o variantě že bych to dal místo antény na rádio a tu pak řešil nějakou anténou na sklo abych nemusel vrtat díru do střechy. Jen se bojím že tu cb anténu ten střešní plech neudrží, je totiž o dost těžší než anténa na radio. /quote]

haha, už vidím, jak to výrobce Siria (ať už je odkukoliv) ladí na 10 kanál... On je 10. kanál truck kanálem po celém světe???m/quote]
Není. 10 se používá u nás, SK a občas tam slyším maďary a i poláky. Ti poláci to, ale asi používaj jen u nás, protože rozuměj a v Polsku je na 10 neslyšíš. Jestli ksi ji koupil, tak to na 10 někdy přednastaví prodejce.
fahrer
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod jirys 7. 2. 2008 07:58

Polaci pouzivaji AM !!
jirys
Nováček

Odeslat příspěvekod fahrer 7. 2. 2008 08:05

jirys píše:Polaci pouzivaji AM !!
Jj, je to možný. Já psal, že je u nás občas zaslechnu na 10. Možná je to, když seděj v českejch kamionech a žblebtaj mezi sebou.
fahrer
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Al-f 9. 2. 2008 05:47

jirys píše:Polaci pouzivaji AM !!
nejen AM hlavne jiný rastr u nás to končí 5 u nich 0
Al-f
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jirys 9. 2. 2008 17:33

Chci si poridit nove CB do auta ale mela by splnovat urcite parametry poradte ??

1) normy FM a AM aby sla nastavit i polska norma

2) skenovani nastavitelnych 2 kanalu i v ruznych normach

3) perfektni automaticky ASC a dobrou citlivost .. atd ..
jirys
Nováček

Odeslat příspěvekod Al-f 10. 2. 2008 20:33

3) perfektni automaticky ASC a dobrou citlivost .. atd .. bohužel toto je SCI-FI nejlépa snad u ELIX 77S ale ta se už nedělá a President ASC to je KATASTROFA ! TEAM A ALBRECHT ještě horší .
Al-f
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Bond007 10. 2. 2008 23:17

ja mam ted CB bez AS a taky se s tim da zit...AS na E77S taky nijak zazracne nefunguje...
1 383 HP :)
Bond007
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod 1100xx 18. 2. 2008 18:21

Na východ od našich hranic se dá pořídit moderní nástupce ELIX77S vypadá podstatně moderněji, displej se dá oddělávat takže stanici lze schovat někde uvnitř auta, má to přídavné repro a hlavně má i ASQ a základ výkon 10W Obrázek
více info na http://www.radiostancii.ru/product_info ... ts_id=1244
1100xx
Nováček

Odeslat příspěvekod mlaskac 18. 2. 2008 23:20

1100xx píše:Na východ od našich hranic se dá pořídit moderní nástupce ELIX77S vypadá podstatně moderněji, displej se dá oddělávat takže stanici lze schovat někde uvnitř auta, má to přídavné repro a hlavně má i ASQ a základ výkon 10W Simg]http://sweb.cz/MotoSuper/megajet.jpg[/img]
více info na http://www.radiostancii.ru/product_info ... 2444/quote]

zlatej clovek. uz jsem chtel kuchat elixe protoze si skorozena nechtela hyzdit interier auta.

tohle to spolehlive resi.
mlaskac
Inventář

Odeslat příspěvekod Aluz1 19. 2. 2008 00:02

uprime ? podle me je CB v normalnim osobaku z 95% pripadu k hovnu, jen to zasira misto a je to dalsi chujovina co vas rozptyluje pri rizeni, mimo oblibenych GPS, radii, a hendsfree
nekecam vam jednou sem videl exota co mel palubku polepenou jak vanocni stromek kompetni vybava na cesty... po praze
rozsirene cb s topenim, na strese magnetka jeden kabel... na skle nalepena gps s nabijeckou a antenou na strese dalsi dva kabely...
nejake silene ***** autoradio na usb z ktereho trcel produlozvaci kabel....
a samozrejme oblibena "pevna" hendsfree

to i deda v bekovce s vajickama za zadnim sklem je bezpecnejsi ridic...
lidi neblbnete s tou elektronikou tolik, to vam to nestaci doma ?!
kupte si vsichni alfy romeo a nepotrebujete ani radio hraje vam tam rovnou motor :D

u me ma smysl jen sada pmr, kdyz jedete nekam ve dvou autech a potrebujete mermomoci komunikovat
Aluz1
Nováček

Odeslat příspěvekod 1100xx 19. 2. 2008 06:40

Po Praze je CB asi k ničemu, ale když najezdíš cca 6tis km/měs po čr a sr tak ji oceníš stejně jako já. víš všechno z první ruky...
1100xx
Nováček

Odeslat příspěvekod turboleon 19. 2. 2008 10:36

Párkrát mě už pomohla i v Praze ,kdy jsem se díky níc vyhnul průseru na JS a vzal to jinudy. V příštím autě jí budu mít hned od počátku.
turboleon
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka