SHELL V-POWER DIESEL...

Motory, převodovky, oleje, servis a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Předseda 24. 10. 2005 20:31

ace2 píše:je ta nafta, alespoň za dvojnásobek bodů ?
Předseda
Veterán

Odeslat příspěvekod Předseda 24. 10. 2005 20:33

Koby: 8korun za litr?to je docela zajímyvý...jakto že je tak levnej? :hm se mi nějak nezdá :?
Předseda
Veterán

Odeslat příspěvekod Jezevcik 24. 10. 2005 21:10

MELLO píše:Zatím je u 2 pump v Brně, myslím u jedné v Olomouci a v Praze asi u 10ti.Postupně by měl být u všech(asi 70)(/quote]

A pak je k videni uz alespon skoro rok na Brenneru.
Jezevcik
Nováček

Odeslat příspěvekod Driver 24. 10. 2005 22:06

Lumpo píše:Driver: ten za 48 za litr mají v Praze když jedeš z jižní spojky na Vinohrady tak v tom kopečku po pravé straně - taková modrá pumpa... název si nepamatuju...p/quote]

Ted nevim jestli si to vybavuju dobře. Sjedu z JS kolem Auto Palace Spořilov, jedu doprava a přes křižovatku a pak je ta pumpa, název si taky nepamatuju, ale známá není. Vedle toho je snad nějakej škodováckek autosalon ne? A kdybys jel dál rovně, sjedeš u Edenu, ne?
Das Auto
Driver
Štamgast

Odeslat příspěvekod Driver 24. 10. 2005 22:08

[quote="Předseda";Koby: 8korun za litr?to je docela zajímyvý...jakto že je tak levnej? :hm se mi nějak nezdá :??/quote]

Mě taky ne, kdyby stál leteckej benzín 8,-Kč za litr, tak už šádiny120 a tuzeří dávno lítaj Mr. Green
Das Auto
Driver
Štamgast

Odeslat příspěvekod Koby 24. 10. 2005 22:32

Letecký benzín sou uplně ty největší sračky, co dou. To sotva teče, skoro jako vazelína, trochu jako vyjetej olej. Neni to tak dávno co jsem byl vojně na letišti. A ceny se zas tak nezvedli, dobře, i kdyby, tak nějakých max.11 korun. Víc určitě ne
Mazda MX5 NC1 2.0i expression - Bilstein podvozek, samosvor LSD, 6kvalt, xenony, Bose sound, Keyless systém, kůže + výhřev atd.. = opravdová RADOST Z JÍZDY
Koby
Inventář

Odeslat příspěvekod ElPedro 24. 10. 2005 22:43

Myslim ze letecak ma 80 oktanu. Letadla muzou litat i na klasickej +/- 100 oktan.
ElPedro
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod sayza 25. 10. 2005 01:07

Je zajimave, ze ackoli toto palivo je na strankach Shell uvedeno jako novinka z 24.10. tak uz ted maji skompletovano a zodpovezeno 19 nejcasteji kladenych otazek ...
sayza
Nováček

Odeslat příspěvekod Driver 25. 10. 2005 07:50

sayza: ono to asi bude mít podobný vlastnosti jako normální benzín V-power, jen je to prostě nafta
Das Auto
Driver
Štamgast

Odeslat příspěvekod PETR wrc 25. 10. 2005 08:22

Prosím nezaměňujte LETECKÝ BENZÍN a LETECKÝ PETROLEJ (kerosen), který se používá do proudových letadel. Letecký benzín je skutečně daleko levnější než automobilový a používá se do pístových leteckých motorů (sportovní vrtuláky). Na vojně by jste se maximálně (až na pár drobných vyjímek) mohli setkat s leteckým petrolejem. Jak již název vypovídá, ten má s automobilovým benzínem společného snad jen to, že hoří. I když do tráboše to bylo docela dobrý.
Každopádně shell V-power diesel hodlám brzo vyzkoušet.
PETR wrc
Nováček

Odeslat příspěvekod Bond007 25. 10. 2005 08:34

MELLO: kde v brne ho maji? uz na nej cekam skoro rok. Já ho tankoval v rakousku a nemecku a klesla mi spotreba a auto pritom jelo lip...
1 383 HP :)
Bond007
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod MELLO 25. 10. 2005 08:46

Bond007: čerpací stanice Shell Opuštěná a Heršpická
čerpací stanice Shell Žarošická, Olomoucká
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod Bond007 25. 10. 2005 09:03

mello: ja tankuju na shellu na okruzni a tam to prave jeste neni, tak moc diky za info...vyzkousim to a pak napisu jestli tady mame stejne vpower jako na zapade :D
1 383 HP :)
Bond007
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod loop 25. 10. 2005 09:18

za kolik ho mají? v praze na malešické za 29,9kč. s
loop
Štamgast

Odeslat příspěvekod Hustoles 25. 10. 2005 09:44

loop: to je nějak málo. V Brně 32.2o Kč...
Hustoles
Chameleon Garáže

Předchozí stránkaDalší stránka