nejnepohodlnější sedadlo

Motory, převodovky, oleje, servis a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod The_Mask 25. 6. 2005 13:14

pro me teda passat...ble,takhle rozlamany po dvou hodinach jsem jeste nikdy nebyl,ta felda mi fakt pripada lepsi
The_Mask
Nováček

Odeslat příspěvekod kepke 25. 6. 2005 13:38

nejhorší sedačka je na motorce Mr. Green
kepke
Štamgast

Odeslat příspěvekod stealth 25. 6. 2005 13:41

The Mask: s tím passatem musím souhlasit. Po cestě z Krakowa do Prahy jsem si málem nemohl ani sednout doma.
BMW 520d F11; BMW M3 F80
stealth
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod chucky 25. 6. 2005 14:10

mám passat a že by mi ty sedačky přisly voloženě špatné, tak to teda prrrrrr..... mel jsem feldu a to je tady fakt o hodne horsi.
chucky
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Anonymni 25. 6. 2005 15:47

jo to je dobre ze mas passat protoze tady u nas se vyskytuje manik s modrou octavkou s cirymi zadnimy lampamy, je to nejvetsi osel ktereho jsem kdy na silnici potkal...
Anonymni

Odeslat příspěvekod mayklmaykl 25. 6. 2005 16:18

tak to tedy taky nesouhlasim,sedacky pašíku nejsou zas tak špatný, například megan scenic a fobia to jsou teprve trestanecký lavice....
mayklmaykl
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Bob 25. 6. 2005 17:08

Dvoumístný favorit - ten stěhovací - sorry, už se nepamatuju, jak se to jmenuje. Já mám 196 cm a jsem zvyklý napůl ležet. A ještě mě bolí záda. Tady nešla sklopit sedačka díky mřížce oddělující zavazadlový prostor. Šlo sedět jen úplně rovně a ještě nějak divně. Bolela mě záda i jen na 7-kilometrové jízdě! Fuj
Bob
Štamgast

Odeslat příspěvekod Laff 25. 6. 2005 21:51

1. Fabia ("anatomicke" okraje operadla se mi skoro vejdou mezi lopatky), v Octavii II jsem jeste nesedel
2. Clio 1 (faceliftovana verze s kulatymi sedaky)
3. autobusy caslavske firmy Oaza

maty fuj... cirymi zadnimy lampamI
For a successful technology, reality must take precedence over public relations, for nature cannot be fooled... We have vastly underestimated how deeply ingrained are the organizational and cultural rigidities that hamper our ability to execute.
Laff
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod NiceOne 25. 6. 2005 22:13

Posledni Opel Corsa ...at jsem si to nastavoval jak jsem chtel tak jsem tu spravnou polohu proste nenasel.

Fabia ...spravnou polohu jsem hledal 2 mesice. Jak mi na to nekdo sahne tak mu ruce urazim:) ..takze po dokonalem nastaveni super, ale to nastaveni se tezko hleda:(
Peugeot 308 SW 1.6 HDI
iPhone SE
NiceOne
Inventář

Odeslat příspěvekod chucky 26. 6. 2005 00:11

maty :: to jsi chtel rict, ze jsem osel?? :)
chucky
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Anonymni 26. 6. 2005 08:47

Ne ne jen kdybys napsal ze to ses ty v ty octavce, to bych ti rekl i z metru, protoze ten typek jednou predjizdel z kopce pred jablunkou pres dvojitou a ja jel smer valmez, no videl jsem smrt v ocich, je to nejaky pako co si hraje na zavodnika...
Anonymni

Odeslat příspěvekod upír 26. 6. 2005 14:42

to igy:
V současnosti mám Fabii a musím na rozdíl od tebe říct, že její sedačky jsou celkem v poho. Ale je fakt, že přední opěradla by v nejvyšším místě mohla být trochu širší. Jinak měřím 188 a jsem docela hubenej, tak uznávám, že širší lidi můžou mít při sezení ve Fabii problém. Předtím jsem měl Hyundai Atos, ten měl sice sedáky kratší než Fabie, ale opěradla měl o trošku vyšší a nahoře širší, sedadla byla u něj tvrdší, ale celkově se mi v nich sedělo o trochu líp.
V nejhorších sedadlech bych za Felicii dal Nissan Vanette, Trabanta a starší modely Favorita. Pro zajímavost sedadla z Wartburgů po r. 1984 byla dokonalá.
upír
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod JirkaK 26. 6. 2005 16:37

Souhlas, staré Wartburgy měly sedadla mizerný, ale potom co začali soudruzi z NDR dělat tvarované sedáky a vysoká opěradla s opěrkami hlavy, tak to už bylo slušné i na dnešní poměry a určitě nejlepší v RVHP.
Jinak z moderních aut - nejhorší určitě O1, i když záleží na provedení, poslední modely byly trochu lepší. Jsou dole prohnuté a horní strana opěradla ubíhá dozadu. Proto se o ně nedá opřít celými zády, a nebo s pocitem že se zlomím. O2 na tom není o moc líp, stejný pocit mám i ve všech starších VW. Navíc jsou všechny koncernové sedačky úzké, a strašně tvrdé, s chabým bočním vedením. Nové passaty a golfy už na tom jsou aspoň na první pocit docela dobře.
Naopak docela spokojený jsem s Renaultem 21, výborné sedačky má Safrane, líbily se mě i sedadla v pětkovém baworu (e34).
Tragédie této země spočívá v tom, že vždy když se v ní začne náhodou dařit lépe, přijdou politici a ve jménu vyšších zájmů všechno zkurví.
Líp už bylo......
JirkaK
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod cirus 27. 6. 2005 22:17

Chrysler New Yoker 93 jako doma v luxusnim obejvaku 8)
Naposledy upravil cirus dne 27. 6. 2005 23:30, celkově upraveno 1
cirus
Nováček

Odeslat příspěvekod drgi 27. 6. 2005 22:41

peugeot 405 - nechutne uzke sedadla.
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive Roadster, 2001 (NBFL), 1.8, 90 000 km.
'Zero' : Toyota Corolla AE92, 1991, 1.6 4AF hatchback bez plutvicky, 190 000km.
drgi
Nováček

Předchozí stránkaDalší stránka