ANTIRADARY

Motory, převodovky, oleje, servis a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod turboleon 4. 10. 2006 09:15

Já Josefovi fandím, hračičky mám rád. Nicméně - pořád se tady řeší testy na radarech atd, mě by skoro více zajímaly lasery...Bell mi na radarech funguje velice slušně, ale s lasery je zkušeností strašně málo. Právě tam bych byl zvědavej na V1.
turboleon
Inventář

Odeslat příspěvekod anonymni 4. 10. 2006 09:41

tak jsem se rozhodl pro BEL uz jen kvuli cene. Za 7 let a 600tkm sem platil za rychlost 2x a to jenom proto, ze se mi nechtelo zpomalovat na mistech, kde jsem vedel, ze budou stat na 99%.

Na stacionare mam GPS, poslucham rejdio, ktere je vetsinou dost presne a tedy necekam, ze se situace u mne zmeni.

Tudiz vezmu Belinu, bo vyjde mnohem levneji. Mozna je V1 lepsi, horsi nevim co, ale nikdo mi tu o nem nic verohodneho nenapsal a nic o nem nefim. BEL je sice zlodej nejvetsi (muhehe) ale to mi nefadi, sem jeste vetsi...
anonymni

Odeslat příspěvekod derrick2005 4. 10. 2006 09:41

Trochu off topic - nemate niekto priamy kontakt na 1100xx (mail, mobil)? Dlhsi cas sa na fore neukazal a potrebujem s nim hovorit. Kontakt, prosim, 'soukromou zpravou'. Vopred vdaka.
derrick2005
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod landys 4. 10. 2006 09:51

Plyšáky mám dva, oba medvídci a kdysi sloužili jako pouzdro telefonu a na detektor sednou :)

Jinak ta má 945 od Cyberdyne taky ječí až když projedu paprskem radaru, kdyby tehdy ABel necouvnul a já nechtěl ušetřit 2 tácy u konkurence, měl bych asi detektor funkčnější :-(
AntiRadary24.cz. píše:Tak jsem zjistil, že mi nefunguje 995ka od Cyberdyne. Teda musim říct, že jsem měl v rukou 2x CZ verzi 995 a 965 a oba nefungovaly...

Tomu se řiká spolehlivý detektor....

ABEL: Jak často se ti stane že detektor cca po týdnu přestane fungovat? To mám fakt takový štěstí? Nebo je to nermální?o/quote]
landys
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod +++ 4. 10. 2006 09:51

Moje zkušenost (-2 body a - 1000 Kč) s AR v Jihlavě. MP mají laser ,když jsem je viděl a brzdil asi 50-70 metrů od nich naměřili mi 62 km/hod. AR vůbec nereagoval. Čidlo by mělo být dobré, protože při průjezdu Čáslaví nebo Brnem mi někdy u letiště hlásí laser poplach.Závěr z toho, Laserů bude asi čím dál víc tak na AR vůbec nespoléhat a pořídit si jammer.
+++
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Josef- 4. 10. 2006 10:16

Co se týká V1 a laseru : Při průjezdu kolem některých kamer v úseku strahovský - zlíchovský tunel hlásí Bel Laser Alert ovšem až na bílé čáře pod kamerami. V1 hlásí už 100 m před nimi.
Bel 945CZ jak jsem psal nepípnul ani když jsem stál přesně za Lidarem a nedokázal zaznamenat odražený signál od jedoucích aut, ani pak signál, když mě měřili zezadu. Bel je podle mě pro tohle nepoužitelný. Pokud V1 dokáže zaznamenat odražený signál Lidaru, pak je jistá šance, že v určitých případech V1 upozorní na měření předem. Ovšem jammer je skoro jistota.
Valentine One v. 1.8 POP2,fw 3.861
Navigator TomTom5, MIO 710
CB Alan 42
Testy Valentine One najdete v mém profilu
Josef-
Nováček

Odeslat příspěvekod Snail 4. 10. 2006 10:19

landys píše: Jinak ta má 945 od Cyberdyne taky ječí až když projedu paprskem radarua/quote]

Zkus reklamaci s důvodem špatné detekce, prostě Ti vymění HW.
Kalousek: "Jsem ochoten připustit v rámci pokory parlamentní diskuse, že já se občas opiji a vy (Rath) se chováte jako debil. Rozdíl mezi námi je v tom, že já jsem schopen se z toho do druhého dne vyspat"
Snail
Inventář

Odeslat příspěvekod Snail 4. 10. 2006 10:54

Někdo tu dříve podal informaci o plánovaném nákupu LASERů pro MP Praha. Zde je dotaz a odpověď PR MP Praha:

Dobrý den. Na základě zákona o svobodném přístupu jk informacím jsem se
chtěla zeptat na současné technické vybavení MP k měření rychlosti aut.

1. Kolik radarových měřičů rychlosti má t.č. MP k dispozici (zabudovaných v autě a mobilních radarů, tzv. trojnožek)?
2. Plánuje MP rozšířit množství radarových detektorů a v jakém počtu?
3. Má anebo plánuje MP nákup laserových měřičů rychlosti, v jakém počtu a který dodavatel?
4. Pokud ano, bylo vypsáno řádné výběrové řízení?

Děkuji Vám předem za Váš čas a odpovědi, v úctě...
Naposledy upravil Snail dne 9. 10. 2006 14:38, celkově upraveno 1
Kalousek: "Jsem ochoten připustit v rámci pokory parlamentní diskuse, že já se občas opiji a vy (Rath) se chováte jako debil. Rozdíl mezi námi je v tom, že já jsem schopen se z toho do druhého dne vyspat"
Snail
Inventář

Odeslat příspěvekod AntiRadary24.cz. 4. 10. 2006 11:15

Snail píše:Vážený pane,

Městská policie hl. m. Prahy v současné době disponuje dvěma kusy radarů RAMET AD 9, jenž jsou pevně zabudovány ve služebních vozidlech a jejichž prezentace byla na akcích na Letenské pláni v měsících červenci a srpnu. Řidiči si na těchto opakujících akcích mohli ověřit, zda jejich tachometry měří správně. Pravděpodobně koncem února příštího roku nakoupíme dalších 15
kusů radarových měřičů. Opět se zabudují do služebních vozidel. Jejich výběr bude proveden řádnou soutěží. Otázka nákupu ručních laserových měřičů není v současné době městskou policií zatím aktuálně řešena. V každém případě výběr konkrétního zařízení a množství bude řešen standardním a zcela oficiálním způsobem.
S pozdravem ... Oddělení komunikace s veřejnostíe/quote]

Tak kdo tady psal o nákupů 30 ks laserů MP Praha?
http://www.AntiRadary.NET - Výhradní dovozce produktů Beltronics a AntiLaser pro ČR

Výbava, která Vás uchrání: BEL 975 EURO + BEL RX65 EURO + AntiLaser QUAD (2+2)
AntiRadary24.cz.
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod AntiRadary24.cz. 4. 10. 2006 11:40

Snail píše:
landys píše: Jinak ta má 945 od Cyberdyne taky ječí až když projedu paprskem radarua/quote]

Zkus reklamaci s důvodem špatné detekce, prostě Ti vymění HW.
http://www.AntiRadary.NET - Výhradní dovozce produktů Beltronics a AntiLaser pro ČR

AntiRadary24.cz.
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod NicholasCZ 4. 10. 2006 11:42

Antiradary BEL píše:NicolasCZ: A je nejaka jina moznost? BELy jsou proste jedine detektory, co v CR funguji (V1 neberu do uvahy, je drahy, spatne dostupny, u nas malo overeny a nema potrebna schvaleni a doklady)......

Antiradary BEL píše:Josef-: Jo, tohle je spravny pristup! Taky neuznavam fanaticke rvani typu: V1 rullez (nebo rulezz? ) a BEL fuj!, stejne jako opacna prohlaseni.

No kdybys byl ochoten prijmout nazor, ze V-1 funguje v CR, a podle dosavadnich zkusenosti oproti ostatnim nefunkcnim US detektorum mnohem a mnohem lepe, tak bych si nemyslel, ze si tak trosku protirecis ;-) A navic sam jsi prece psal, ze pro individualni dovoz je V-1 dobra volba :-)

BTW: a jak je to s tou poruchovosti, co jsem se ptal rano? Proc jsou Bely casto poruchovejsi oproti ostatni elektronice?
NicholasCZ
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Antiradary BEL 4. 10. 2006 11:49

AR24: Holt, kdyz se jich proda 500 ks za mesic, tak vadnych bude asi kapanek vice, nez kdyz se jich proda 5 nebo 10.

Osobne si myslim, ze je lepsi citlivejsi detektor, ktery ridice nezklame pri mereni rychlosti a v pripade problemu ho upozorni chybovou hlaskou na zavadu a nutnost jejiho reseni, nez detektor, ktery bez jakekoliv predchozi vystrahy zareaguje na radar az v momente mereni. :P
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Antiradary BEL
Servismen

Odeslat příspěvekod AntiRadary24.cz. 4. 10. 2006 11:57

Antiradary BEL píše:AR24: Holt, kdyz se jich proda 500 ks za mesic, tak vadnych bude asi kapanek vice, nez kdyz se jich proda 5 nebo 10.

Osobne si myslim, ze je lepsi citlivejsi detektor, ktery ridice nezklame pri mereni rychlosti a v pripade problemu ho upozorni chybovou hlaskou na zavadu a nutnost jejiho reseni, nez detektor, ktery bez jakekoliv predchozi vystrahy zareaguje na radar az v momente mereni. :P

A nebo detektor který nezareaguje vůbec... Dal jsem si na zkoušku do auta 995CZ a kdyby nestáli tak viditelně a nebyly antiradarem zejména rychlá noha a moje oči, tak jsem o řidičák kratší...

Nechci se hádat, ale měo by se to nějak vyřešit, jinak se tím kazí jméno detektorů BEL obecně...
Naposledy upravil AntiRadary24.cz. dne 4. 10. 2006 11:58, celkově upraveno 1

AntiRadary24.cz.
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Antiradary BEL 4. 10. 2006 11:57

NicholasCZ: A tvrdim snad neco jineho? V1 zatim neni poradna alternativa, v CR je prakticky nedostupny, je dost drahy a nema potrebne doklady potrebne k normalnimu prodeji.
Individualni dovoz je neco jineho, tam to je mozna dobra volba (informaci a zkusenosti z provozu je porad malo) a 80% zakazniku ma problem si to objednat v CR a precist cesky navod, nemluve o objednavce v USA nebo EU a s cizojazycnym navodem.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Antiradary BEL
Servismen

Odeslat příspěvekod Josef- 4. 10. 2006 11:58

Úplnou náhodou jsem natrefil na Střešovické na PČR radar 33.968Ghz, tak jsem udělal testík. Bohužel se tam motalo dost aut a tramvaje, nicméně je to docela vypovídající, obrázek si udělejte sami. Je to trochu improvizované, tak se omlouvám, porovnání je zkrácené z důvodu nedostatku místa v kameře. Taky komprese je dost velká.

http://www.youtube.com/watch?v=SL7eP4NPRzI

http://www.youtube.com/watch?v=p8KfgO7lsRY

http://www.youtube.com/watch?v=EyAKw9ll4mw

http://www.youtube.com/watch?v=ol2tG6lJhx8
Valentine One v. 1.8 POP2,fw 3.861
Navigator TomTom5, MIO 710
CB Alan 42
Testy Valentine One najdete v mém profilu
Josef-
Nováček

Předchozí stránkaDalší stránka