Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
AntiRadary24.cz. píše:Tak jsem zjistil, že mi nefunguje 995ka od Cyberdyne. Teda musim říct, že jsem měl v rukou 2x CZ verzi 995 a 965 a oba nefungovaly...
Tomu se řiká spolehlivý detektor....
ABEL: Jak často se ti stane že detektor cca po týdnu přestane fungovat? To mám fakt takový štěstí? Nebo je to nermální?o/quote]
landys píše: Jinak ta má 945 od Cyberdyne taky ječí až když projedu paprskem radarua/quote]
Dobrý den. Na základě zákona o svobodném přístupu jk informacím jsem se
chtěla zeptat na současné technické vybavení MP k měření rychlosti aut.
1. Kolik radarových měřičů rychlosti má t.č. MP k dispozici (zabudovaných v autě a mobilních radarů, tzv. trojnožek)?
2. Plánuje MP rozšířit množství radarových detektorů a v jakém počtu?
3. Má anebo plánuje MP nákup laserových měřičů rychlosti, v jakém počtu a který dodavatel?
4. Pokud ano, bylo vypsáno řádné výběrové řízení?
Děkuji Vám předem za Váš čas a odpovědi, v úctě...Naposledy upravil Snail dne 9. 10. 2006 14:38, celkově upraveno 1Kalousek: "Jsem ochoten připustit v rámci pokory parlamentní diskuse, že já se občas opiji a vy (Rath) se chováte jako debil. Rozdíl mezi námi je v tom, že já jsem schopen se z toho do druhého dne vyspat"
Snail píše:Vážený pane,
Městská policie hl. m. Prahy v současné době disponuje dvěma kusy radarů RAMET AD 9, jenž jsou pevně zabudovány ve služebních vozidlech a jejichž prezentace byla na akcích na Letenské pláni v měsících červenci a srpnu. Řidiči si na těchto opakujících akcích mohli ověřit, zda jejich tachometry měří správně. Pravděpodobně koncem února příštího roku nakoupíme dalších 15
kusů radarových měřičů. Opět se zabudují do služebních vozidel. Jejich výběr bude proveden řádnou soutěží. Otázka nákupu ručních laserových měřičů není v současné době městskou policií zatím aktuálně řešena. V každém případě výběr konkrétního zařízení a množství bude řešen standardním a zcela oficiálním způsobem.
S pozdravem ... Oddělení komunikace s veřejnostíe/quote]
Snail píše:landys píše: Jinak ta má 945 od Cyberdyne taky ječí až když projedu paprskem radarua/quote]
Zkus reklamaci s důvodem špatné detekce, prostě Ti vymění HW.http://www.AntiRadary.NET - Výhradní dovozce produktů Beltronics a AntiLaser pro ČR
Výbava, která Vás uchrání: BEL 975 EURO + BEL RX65 EURO + AntiLaser QUAD (2+2)
- AntiRadary24.cz.
- Pozorovatel
Antiradary BEL píše:NicolasCZ: A je nejaka jina moznost? BELy jsou proste jedine detektory, co v CR funguji (V1 neberu do uvahy, je drahy, spatne dostupny, u nas malo overeny a nema potrebna schvaleni a doklady)......
Antiradary BEL píše:Josef-: Jo, tohle je spravny pristup! Taky neuznavam fanaticke rvani typu: V1 rullez (nebo rulezz? ) a BEL fuj!, stejne jako opacna prohlaseni.
Antiradary BEL píše:AR24: Holt, kdyz se jich proda 500 ks za mesic, tak vadnych bude asi kapanek vice, nez kdyz se jich proda 5 nebo 10.
Osobne si myslim, ze je lepsi citlivejsi detektor, ktery ridice nezklame pri mereni rychlosti a v pripade problemu ho upozorni chybovou hlaskou na zavadu a nutnost jejiho reseni, nez detektor, ktery bez jakekoliv predchozi vystrahy zareaguje na radar az v momente mereni.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků