Oprava: To X2005: tak sorry, ale antiradary.cz psal, že je s Tebou dohodnutý na testování Valentine 1 a ze to dneska budete testovat.
To osobně: díky za tip. Neber to osobně, ale někdy jsou tvé příspěvky mimo téma.
Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
marsal píše:To 1100xx: tak sorry, ale antiradary.cz psal, že je s Tebou dohodnutý na testování Valentine 1 a ze to dneska budete testovat.v/quote]AntiRadary24.cz. píše:... zejména dnes, nebo v úterý, v pondělí je to dohodnuto nb]s X2005[/b]. Děkujii/quote]
proc se na testovani nepouzila 965CZ od x2005?
Antiradary BEL píše:Jerry68 píše:Jinak jsem si nechal poslat od jednoho německého šikuly BEL 945 EU s Ka narrow a BEL 975 Remote EU taktéž s Ka narrow, takže i toto brzy srovnám s CZ verzemis/quote]
Na zaklade svych internich informaci mam takovy silny pocit, ze ty 945 EU a 975 EU budou nejspise Made in Czech Republik!Mr. Green
Antiradary BEL píše:AR24: Ale musi tam byt videt oznaceni detektoru a Cyberdyne nalepka, jinac to muze byt posunuty zvuk nebo USA verze. Kdyz tvrda pravidla, tak pro vsechny a ne jenom kdyz Osobne napada CZ verze!Mr. Green Mr. Green Mr. Green
PS: To trva posunuti zvuku tak dlouho? Ja to mel hotove za chvilku! Mr. Green
A ted vazne, proc se na testovani nepouzila 965CZ od x2005? Prece se v tom vyzna nejlepe a ma tady nejaky kredit, takze by to bylo max. prukazne a nestranne. Takhle to zase bude jenom 10 stranek flame.
1100xx píše:vpe:jel jsem na motorce,už jsem přesedlal na Kawu ZZ-R 1400 198PS,ale nick se mi měnit nechce
AR24:asi s tebou souhlasím co se týká radaru, ale zas na druhou stranu konkrétně tento kus majiteli pomohl v maďarsku proti laseru,RD umístěn klasicky vodorovně na čelním skle pod zpětným zrcátkem. Prý mu zapískl LASER ALERT,okamžitě šel na brzdy -měl cca120 na 80 a po 200m byl polda s LIDAREM a blbě se díval.I/quote]
Josef- píše:Já myslím, že nemůžeš porovnávat ceny detektorů z "druhé ruky". Na Ebay v německu koupíš Bel 945 za 110 USD. /quote]
AntiRadary24.cz. píše: út září 26, 20062b] 6:56 pm [/b]... mám videa V1 vs 995CZ ...budu tu tak za 3 hodiny...../quote]
Snail píše:AntiRadary24.cz. píše: út září 26, 20062b] 6:56 pm [/b]... mám videa V1 vs 995CZ ...budu tu tak za 3 hodiny...../quote]
23:04 ..... ????
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků