ANTIRADARY

Motory, převodovky, oleje, servis a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod marsal 26. 9. 2006 16:27

Oprava: To X2005: tak sorry, ale antiradary.cz psal, že je s Tebou dohodnutý na testování Valentine 1 a ze to dneska budete testovat.

To osobně: díky za tip. Neber to osobně, ale někdy jsou tvé příspěvky mimo téma.
Naposledy upravil marsal dne 26. 9. 2006 16:47, celkově upraveno 1
marsal
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Snail 26. 9. 2006 16:34

marsal píše:To 1100xx: tak sorry, ale antiradary.cz psal, že je s Tebou dohodnutý na testování Valentine 1 a ze to dneska budete testovat.v/quote]

AntiRadary24.cz. píše:... zejména dnes, nebo v úterý, v pondělí je to dohodnuto nb]s X2005[/b]. Děkujii/quote]

Hmm, tady má někdo problém s nicky :wink:
Kalousek: "Jsem ochoten připustit v rámci pokory parlamentní diskuse, že já se občas opiji a vy (Rath) se chováte jako debil. Rozdíl mezi námi je v tom, že já jsem schopen se z toho do druhého dne vyspat"
Snail
Inventář

Odeslat příspěvekod AntiRadary24.cz. 26. 9. 2006 17:56

Mám videa V1 VS 995CZ od cyberdyne? Vecer to dam na net. Budu tu tak za 3 hodiny. Zatim zdar a sílu.

x1100: Jestli si měl s RX65 horší detekci než s 965US, tak máš asi nějakej špatnej kus...
http://www.AntiRadary.NET - Výhradní dovozce produktů Beltronics a AntiLaser pro ČR

Výbava, která Vás uchrání: BEL 975 EURO + BEL RX65 EURO + AntiLaser QUAD (2+2)
AntiRadary24.cz.
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Antiradary BEL 26. 9. 2006 18:22

AR24: Ale musi tam byt videt oznaceni detektoru a Cyberdyne nalepka, jinac to muze byt posunuty zvuk nebo USA verze. Kdyz tvrda pravidla, tak pro vsechny a ne jenom kdyz Osobne napada CZ verze! :P Mr. Green Mr. Green Mr. Green

PS: To trva posunuti zvuku tak dlouho? Ja to mel hotove za chvilku! Mr. Green

A ted vazne, proc se na testovani nepouzila 965CZ od x2005? Prece se v tom vyzna nejlepe a ma tady nejaky kredit, takze by to bylo max. prukazne a nestranne. Takhle to zase bude jenom 10 stranek flame.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Antiradary BEL
Servismen

Odeslat příspěvekod 1100xx 26. 9. 2006 19:26

vpe:jel jsem na motorce,už jsem přesedlal na Kawu ZZ-R 1400 198PS,ale nick se mi měnit nechce :-)
AR24:asi s tebou souhlasím co se týká radaru, ale zas na druhou stranu konkrétně tento kus majiteli pomohl v maďarsku proti laseru,RD umístěn klasicky vodorovně na čelním skle pod zpětným zrcátkem. Prý mu zapískl LASER ALERT,okamžitě šel na brzdy -měl cca120 na 80 a po 200m byl polda s LIDAREM a blbě se díval.
1100xx
Nováček

Odeslat příspěvekod x2005 26. 9. 2006 19:50

proc se na testovani nepouzila 965CZ od x2005?

Sorry, ale vůbec nestíhám. Jsem teď zadřený jako A-Bel....... Ale ne tak bohatý Mr. Green Mr. Green Mr. Green Takže jsem se nemohl účastnint žádného testování.

Do pátku musím něco pracovního dodělat a potom tady týden nebudu. Ale hned jak se vrátím, tak jsem připraven pro nějakou taškařici. :wink: Teda jestli za tu dobu už nebude definitivně rozhodnuto o tom, kdo je vítěz. To by byla škoda, protože už by tady zbyly jenom "růžovoučké paragrafy" a žádná odborná diskuze....... :cry:
Nyní: 965CZ+995CZ+V1R+975eCZ+rx65e2
Dříve: V1 v3.856/58/61/63;Target 550 v5.2, 945CZ, 960CZ v5.6, 890CZ;STi;rx65e;975cz;rx65new;955US;rx65old.
Asus MyPal 639 + TomTom 6 + iGO 2006 Plus + POI.CZ
Radary.cz přes SMS a WAP.
YAESU FT-60E, ELIX K-22
x2005
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Jerry68 26. 9. 2006 20:10

Antiradary BEL píše:
Jerry68 píše:Jinak jsem si nechal poslat od jednoho německého šikuly BEL 945 EU s Ka narrow a BEL 975 Remote EU taktéž s Ka narrow, takže i toto brzy srovnám s CZ verzemi 8)s/quote]
Na zaklade svych internich informaci mam takovy silny pocit, ze ty 945 EU a 975 EU budou nejspise Made in Czech Republik! :P Mr. Green

Je tam přelepka Beltronics přes šroubek, menu je v němčině: místo Highway: Autobahn atd. Jak poznám, zda to je MADE.IN.CZ? Cena totiž byla velmi zajímavá, takže pokud to je původně od Kybeldyne, tak jsou to zlatokopové. Jinak vše fachá: Ka-narrow 34.0, 34.3, Ku-pásmo na Berlin...
Jerry68
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Josef- 26. 9. 2006 20:23

Já myslím, že nemůžeš porovnávat ceny detektorů z "druhé ruky". Na Ebay v německu koupíš Bel 945 za 110 USD.
Valentine One v. 1.8 POP2,fw 3.861
Navigator TomTom5, MIO 710
CB Alan 42
Testy Valentine One najdete v mém profilu
Josef-
Nováček

Odeslat příspěvekod AntiRadary24.cz. 26. 9. 2006 21:03

Antiradary BEL píše:AR24: Ale musi tam byt videt oznaceni detektoru a Cyberdyne nalepka, jinac to muze byt posunuty zvuk nebo USA verze. Kdyz tvrda pravidla, tak pro vsechny a ne jenom kdyz Osobne napada CZ verze! :P Mr. Green Mr. Green Mr. Green

PS: To trva posunuti zvuku tak dlouho? Ja to mel hotove za chvilku! Mr. Green

A ted vazne, proc se na testovani nepouzila 965CZ od x2005? Prece se v tom vyzna nejlepe a ma tady nejaky kredit, takze by to bylo max. prukazne a nestranne. Takhle to zase bude jenom 10 stranek flame.

Pač sem jel jenom na ceduli něco si odzkoušet a najednou koukám, že na druhý straně stáli policajti, tak sem jel po Patočkově do kopce a byli tam.

Jinak dneska sem si o Kyberdýně koupil 995CZ na testy, takže přístě se to už nestane...
http://www.AntiRadary.NET - Výhradní dovozce produktů Beltronics a AntiLaser pro ČR

AntiRadary24.cz.
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod AntiRadary24.cz. 26. 9. 2006 21:06

1100xx píše:vpe:jel jsem na motorce,už jsem přesedlal na Kawu ZZ-R 1400 198PS,ale nick se mi měnit nechce :-)
AR24:asi s tebou souhlasím co se týká radaru, ale zas na druhou stranu konkrétně tento kus majiteli pomohl v maďarsku proti laseru,RD umístěn klasicky vodorovně na čelním skle pod zpětným zrcátkem. Prý mu zapískl LASER ALERT,okamžitě šel na brzdy -měl cca120 na 80 a po 200m byl polda s LIDAREM a blbě se díval.I/quote]

Tak to se sám divim, že ten laser funguje, po tom, co řikali někteří zdejší.

Jinak mám takovou dedukci: Podle mě je klidně možný že s tim Laserem měřej tim stylem, že naměřej ryhlost a pak ve vhodnej okamžik zmáčkne fotospoušť, je to tak? Pokud jo, teoreticky by byly tak 2 vteřiny na zpomalení, teda pokud by na fotografii byla uvedena aktuální rychlost při vyfocení, což je dost pravděpodobný. Protože pokud budou měřit třeba na začátku třicítky, tak mě změřej ještě když jedu rychlejc (před daným omezním) a pak by to bylo.... Co myslíte?

AntiRadary24.cz.
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Jerry68 26. 9. 2006 21:27

Josef- píše:Já myslím, že nemůžeš porovnávat ceny detektorů z "druhé ruky". Na Ebay v německu koupíš Bel 945 za 110 USD. /quote]

Tak pokud myslíš toto, tak to je prodejce z USA a prodává BEL 945 US verze bez Ka Narrow pozor2 Jinak ten můj dodavatel z DE není žádný second hand ale velká firma, která prodává nové přístroje tak jak u nás Kybeldynka nebo Abel. Rozhodně testy natočím a dám na web.
Jerry68
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Snail 26. 9. 2006 22:01

AntiRadary24.cz. píše: út září 26, 20062b] 6:56 pm [/b]... mám videa V1 vs 995CZ ...budu tu tak za 3 hodiny...../quote]

23:04
..... ????
Kalousek: "Jsem ochoten připustit v rámci pokory parlamentní diskuse, že já se občas opiji a vy (Rath) se chováte jako debil. Rozdíl mezi námi je v tom, že já jsem schopen se z toho do druhého dne vyspat"
Snail
Inventář

Odeslat příspěvekod AntiRadary24.cz. 26. 9. 2006 22:08

Snail píše:
AntiRadary24.cz. píše: út září 26, 20062b] 6:56 pm [/b]... mám videa V1 vs 995CZ ...budu tu tak za 3 hodiny...../quote]

23:04
..... ????

Ještě sem na tom nezačal dělat, teď sem tady nebyl.

Odpoví mi někdo na to s tim Laserem?

AntiRadary24.cz.
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Antiradary BEL 26. 9. 2006 22:09

Snail: Nekdo tady asi nechape, jak narocna je to operace profesionalne zfalsovat video! Mne to trvalo skoro 3 mesice a AR24 honite uz po 3 hodinach! Mr. Green
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Antiradary BEL
Servismen

Odeslat příspěvekod Antiradary BEL 26. 9. 2006 22:18

ALL: Tak se pochlubte, kdo z vas tohle spachal? Mr. Green

http://euler.fd.cvut.cz/predmety/pmzd/p ... 5%20975%22
Antiradary BEL
Servismen

Předchozí stránkaDalší stránka