ANTIRADARY

Motory, převodovky, oleje, servis a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Marek71 20. 9. 2006 15:26

vpe:
Tak myslím, že poi.cz používa docela dosť ľudí, odvážim sa tvrdiť, že podstatná časť uživateľov TomTom.
Mazda CX-5 G195 AWD 2023
Lexus GS 450h Premium 2013 (jezdí dál v rodině)
Sony KD-55XE9005 + TV Box X96 (S905X3) + CoreELEC
Onkyo TX-L20D + repro Elac FS 78
Marek71
Inventář

Odeslat příspěvekod Josefino 20. 9. 2006 19:51

Navrhuji moderátorům mazat vše, co přímo nesouvisí s tématem ANTIRADARY, jinak to tady bude vypadat jako v popelnici
Bel 945CZ v. 5.6
Navigator TomTom5, MIO 710
CB Alan 42
Laser Park Pro (objednáno)
Příspěvky "osobne" mě naprosto nezajímají, ještě že začala škola.
Josefino
Nováček

Odeslat příspěvekod vpe 20. 9. 2006 19:54

Navrhuji vsem zdejsim prispevatelum, aby si do signatury uvedli, co presne za nadobicko maji k dispozici (po ruce), anebo co vyzkouseli.

update: navrhuji vsem, co nemaji antiradar, poripade auto, anebo nechteji antiradar resp. si detektor radaru pripadne jammer poridit, aby zvazili, zda jejich prispevky zde jsou prinosem pro nekoho jineho, nez je samotne...
Naposledy upravil vpe dne 20. 9. 2006 21:44, celkově upraveno 2
<- Investown bonus 750-1000 Kč (nemovitosti, zhodnoceni i 11,5% pa)
<- Patria kod 1000 - klikni na muj nick vlevo
<- Tipli 300 Kč, REVOLUT, … Allegro 200,-
<~ MBank kod 1000,- - Klikni v profilu
<~ XTB 15€ v akciích za reg.
<~ Degiro
vpe
Nováček

Odeslat příspěvekod myndel 20. 9. 2006 20:42

1) Promazáno

2) Prosím nepoužívejte více nicků. Identifikace podle IP je poměrně jednoduchou záležitostí.
myndel
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Snail 20. 9. 2006 22:30

strizek píše: rozhodl jsem se tedy pro koupi rx75plus napevno montovanou sadu

Dej vědět svoje testy na radaru PČR, budeš zde asi první. Vynech stacionáře a MP, tam to bude jistě fungovat bez průblémů. Nejlepší by byl test v Kunovicích.
Kalousek: "Jsem ochoten připustit v rámci pokory parlamentní diskuse, že já se občas opiji a vy (Rath) se chováte jako debil. Rozdíl mezi námi je v tom, že já jsem schopen se z toho do druhého dne vyspat"
Snail
Inventář

Odeslat příspěvekod Snail 20. 9. 2006 23:15

Once again:

Snail píše:4 vpe: koukám na tvoji sbírku AR, ty také patříš do skupiny prodejců-dovozců US AR?
Kalousek: "Jsem ochoten připustit v rámci pokory parlamentní diskuse, že já se občas opiji a vy (Rath) se chováte jako debil. Rozdíl mezi námi je v tom, že já jsem schopen se z toho do druhého dne vyspat"
Snail
Inventář

Odeslat příspěvekod Jerry68 21. 9. 2006 03:30

Zažili jste již falešný poplach od detektoru v předu jedoucím voze na takovou dálku? http://www.youtube.com/watch?v=HnZaEO71pk0 Tak toto se včera podařilo u našeho zkušebního BEL 945 CZ na Ka narrow 34.0 Ghz. Viz odkaz.
Jerry68
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jerry68 21. 9. 2006 03:56

A zde je video natočené včera na stacionáru Kunovice a to na ODJEZDU! Jedná se o srovnání Ka narrow a Ka superwide, v žádném případě zde neřešme cenu obou zařízení! To je na jinou diskuzi. Volalo se zde po srovnání, tak se na to podívejte, Ka - narrow je sice o 3-4 metry rychlejší, ale zcela to vyvrací bláboly Kýbeldyne, že radar detektory z USA bez úpravy nefungují! :D

http://www.youtube.com/watch?v=tNocra9caP8 :tleskani

Ještě sem dodám video na PŘÍJEZDU, ale to je podobné, cca 150 m předem. Jinak je to opravdu velmi dobrý stacionár, výkon nula nic a pro testy nejspravedlivější, je tam pole a nulové odrazy, které by jinak jistě pomohly CZ i US verzi...
Jerry68
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod 1100xx 21. 9. 2006 05:34

jerry68:dobrý,je vidět že přidaný mikrovlný zesilovač na STi má znatelný vliv na lepší citlivost, ale 965CZ reaguje ještě cca 10m před tou velkou cedulí co je vidět po levé straně, čili je tak o 40m lepší. A jak tam reagovala nová RX 65 :-) ? zítra se tam asi zastavím na test
1100xx
Nováček

Odeslat příspěvekod x2005 21. 9. 2006 07:23

Jerry68: Hezká práce. Co měl v Q7 za detektor? Taky jsi ho mohl předjet a ukázat nám to..... ;-)

Kunovice vypadají jako hodně zákeřný stacionár. A tím měří 50 km/h v okamžiku vjezdu do obce?? :x Máš i video s rx65 ze stejného místa? Škoda, že jste se nedomluvili s 1100x, mohlo být více přístrojů na porovnání ze stejného auta.

Jaký FCC ID má STI Driver? Je tam nějaký konstrukční rozdíl proti rx65? Nebo je to jen "stíněné" provedení rx65?
x2005
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Josef- 21. 9. 2006 07:24

Jerry nějak jsem ten příspěvek nepochopil. Je to hezká ukázka činnosti 945CZ a srovnávat STi Driver s ním proč ne? Ale tím přece nemůžeš dokazovat, že Bel 9XXUS jsou jasně a krásně fungující. Pro srovnání si přepni na 945CZ z Ka Narrow na Ka Wide a srovnávej.
Valentine One v. 1.8 POP2,fw 3.861
Navigator TomTom5, MIO 710
CB Alan 42
Testy Valentine One najdete v mém profilu
Josef-
Nováček

Odeslat příspěvekod 1100xx 21. 9. 2006 07:38

x2005:STI by mělo být úplně něco jiného,dle popisu na ofic stránkách beltronic má na vstupu mikrovlnný zesilovač - ten dělá to stínění. tento stacionár je RAMETU, není používán na pokuty, asi jen testovací zařízení
1100xx
Nováček

Odeslat příspěvekod x2005 21. 9. 2006 07:53

Jerry68: Nemohl být poplach od Q7 od zabudovaného adaptivního tempomatu? Nevím jakou technologii používá Audi (zda "klasický" radar nebo např. laser jako údajne Nissan), ale to poplach byl hodně intenzivní a na velkou vzdálenost. Sice charakter silnice použítí tempomatu moc neumožňoval, ale kdo ví, co má všechno Q7 v sobě..... Předpokládám, že jiný detektor jsi v průběhu jízdy nezkoušel zapnout. Třeba by plašil úplně stejně.

Edit: Doplněn podpis "dle vpe".
Nyní: 965CZ+995CZ+V1R+975eCZ+rx65e2
Dříve: V1 v3.856/58/61/63;Target 550 v5.2, 945CZ, 960CZ v5.6, 890CZ;STi;rx65e;975cz;rx65new;955US;rx65old.
Asus MyPal 639 + TomTom 6 + iGO 2006 Plus + POI.CZ
Radary.cz přes SMS a WAP.
YAESU FT-60E, ELIX K-22
x2005
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Antiradary BEL 21. 9. 2006 08:08

Taky si myslim, ze to vypada spise na neco aktivniho v Q7 nebo se jednalo o civilni auto PCR s radarem, popripade testovaci vuz Rametu Kunovice (ze by se meli tak dobre? :wink: ).
Jiny detektor na tak velkou vzdalenost poplach zpusobit nemuze, to by pak po Praze 945 CZ pipaly na kazdem rohu.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Antiradary BEL
Servismen

Odeslat příspěvekod Snail 21. 9. 2006 08:47

Jerry: A nezkoušels i tohle?

1100xx píše:BEL:dnes jsem konečně potkal 4 radary v Olomouci a okolí ale AR byl úplně hluchý!!!tak jsem si k jednomu postavil asi 150m proti němu a zkoušel všechno možné,bez antény signál 1-2 s anténou tak 5-6 ale pořád se mi to zdálo nějak málo proti předchozím detekcím.Tak jsem zkusil AR dát nastojato a najednou byl signál na ůrovni 5 i bez antény! tak jsem se ještě vrátil na předchozí měření a najednou byla detekce normální.že by někdo těm poldům poradil aby si dali vertikální polarizaci jako prostředek boje proti AR??Ptal jsem kámoše z rametu a říkal že změna polarizace je pouze otázka otočení bradavice o 90stupňů. Jinak anténa je při běžném provozu je mnohem více háklivá na směr zejména ve vertikálním směru má velmi úzky lalok-daň za zisk. Jinak nad tou pevnou montáží jsem taky uvažoval,uvidíme. Jinak falešné poplachy zůstaly na stejné úrovni,anténa bere signály jen pouze téměř rovnoběžné s rovinou AR. /quote]
Snail
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka