vpe:
Tak myslím, že poi.cz používa docela dosť ľudí, odvážim sa tvrdiť, že podstatná časť uživateľov TomTom.
Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
strizek píše: rozhodl jsem se tedy pro koupi rx75plus napevno montovanou sadu
Snail píše:4 vpe: koukám na tvoji sbírku AR, ty také patříš do skupiny prodejců-dovozců US AR?Kalousek: "Jsem ochoten připustit v rámci pokory parlamentní diskuse, že já se občas opiji a vy (Rath) se chováte jako debil. Rozdíl mezi námi je v tom, že já jsem schopen se z toho do druhého dne vyspat"
1100xx píše:BEL:dnes jsem konečně potkal 4 radary v Olomouci a okolí ale AR byl úplně hluchý!!!tak jsem si k jednomu postavil asi 150m proti němu a zkoušel všechno možné,bez antény signál 1-2 s anténou tak 5-6 ale pořád se mi to zdálo nějak málo proti předchozím detekcím.Tak jsem zkusil AR dát nastojato a najednou byl signál na ůrovni 5 i bez antény! tak jsem se ještě vrátil na předchozí měření a najednou byla detekce normální.že by někdo těm poldům poradil aby si dali vertikální polarizaci jako prostředek boje proti AR??Ptal jsem kámoše z rametu a říkal že změna polarizace je pouze otázka otočení bradavice o 90stupňů. Jinak anténa je při běžném provozu je mnohem více háklivá na směr zejména ve vertikálním směru má velmi úzky lalok-daň za zisk. Jinak nad tou pevnou montáží jsem taky uvažoval,uvidíme. Jinak falešné poplachy zůstaly na stejné úrovni,anténa bere signály jen pouze téměř rovnoběžné s rovinou AR. /quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků