ANTIRADARY

Motory, převodovky, oleje, servis a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Josefino 16. 8. 2006 15:18

Beaumont píše:Funguje i 945CZ jako měřák dobíjení? Zkoušel jsem ho do toho módu přepnout podle návodu, ale nějak to nevyšlo...n/quote]

Pokud poklesne napětí baterie pod stanovenou mez, tak to ohlásí.
Bel 945CZ v. 5.6
Navigator TomTom5, MIO 710
CB Alan 42
Laser Park Pro (objednáno)
Příspěvky "osobne" mě naprosto nezajímají, ještě že začala škola.
Josefino
Nováček

Odeslat příspěvekod MKMAN 16. 8. 2006 15:21

hadat se nebudu ale do dasu mou rukou odchazi pres 35kCZK rok:) pravda mame to komplikovanejsi protoze jsem jak FO chranen coby ridic-rodina, tak jako firma pojistka na to auto.

ostatni serepeticky si neplatim protoze v zamestnani mit problemy (doufam) nikdy mit nebudu.

ale to je silne ot uz za tech 1900 slibuji plny servis a ten se za 400.000 da u prestupku zajistit
MKMAN
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Beaumont 16. 8. 2006 15:31

Josefino píše:
Beaumont píše:Funguje i 945CZ jako měřák dobíjení? Zkoušel jsem ho do toho módu přepnout podle návodu, ale nějak to nevyšlo...n/quote]

Pokud poklesne napětí baterie pod stanovenou mez, tak to ohlásí.s/quote]

To je jasné, to mi taky funguje. Ale myslel jsem, že to jde přepnout tak, aby to ukazovalo dobíjení stále a číslem (např. 14,5 V).
Beaumont
Moderátor

Odeslat příspěvekod mikicz 16. 8. 2006 16:06

osobne: co potrénovat čtení? několikrát se tu psalo, že ti proplatí i právníka, kterého si vybereš. nutí tě nekdo vybírat si druho- a víceřadé právníky?
it is not about the money. it is about sending a message
mikicz
Inventář

Odeslat příspěvekod pepek 16. 8. 2006 16:09

Když se to všechno vezme kolem a kolem, kde je zveřejněné nějaké oficiální stanovisko MD k problematice DR? Nějaký zápis z porady zástupců PČR a MD z května 2006? Nebo dopis zaslaný přímému tazateli? Tohle snad není možné použít ani v té nejzapadlejší banánové republice. Pokud by se MD nebálo této problematiky, tak vydá oficiální stanovisko c č.j. a podpisem pověřené osoby a toto vhodným způsobem zveřejní. No, a pak bude čekat, až to někdo soudně napadne a MD si toto stanovisko bude moci vylepit tak akorát na WC. Já jsem ještě nikde toto oficiální stanovisko neviděl (a věřím tomu, že ho neviděl zatím nikdo), takže nějaký kec, který nadhodili tiskoví mluvčí PČR a MD novinářům je na dvě věci - na nic a na ho...
pepek
Poslední varování

Odeslat příspěvekod MKMAN 16. 8. 2006 16:09

ja jsem pro DAS za 1900 ala 165 czk/mes je to jedna z lepsich investic. ja totiz nejsem osobne inspektor kluzakoid a proto mam i bezne lidske starosti.

takze d.a.s davaim +
MKMAN
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod mikicz 16. 8. 2006 16:18

když soudce rozhodne, že rádiový skener je antiradar, že CB je antiradar, že osobne mluví rozumně, zkrátka jakoukoliv kravinu, tak to ještě pořád neznamená, že to tak opravdu je :-P
it is not about the money. it is about sending a message
mikicz
Inventář

Odeslat příspěvekod bory 16. 8. 2006 16:56

pjotr píše:i kdyby příslušník tvrdil, že používání AR je zakázané, tak stačí než zastavím ten AR vypnout a to přece již není používání.
bory
Nováček

Odeslat příspěvekod Julinek 16. 8. 2006 17:01

osobne píše:Přesně tak, jsou to jen druhořadí právníci. Normální člověk se každé zbytečné pojišťovně zdaleka vyhne. Blbec ji bude krmit svými penězi.
:P :P :Pg/quote]

To víš, někdo krmí svými penězi právníka a jiní třeba zase ty peníze nemají a tudíž nemohou krmit ani sami sebe a potom plácají z hladu Mr. Green :P
Julinek
Nováček

Odeslat příspěvekod +++ 16. 8. 2006 17:45

Přečtěte si další výplody MD z dnešní idnes. Už zakazují i AR.
+++
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Alex.. 16. 8. 2006 17:49

+++ píše:Přečtěte si další výplody MD z dnešní idnes. Už zakazují i AR.u/quote]

neříkají Ti náhodou blesku? :D
Alex..
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod turboleon 16. 8. 2006 18:51

Teda pánové, to osobně , to je fakt extra střevo. A to jsem distinguovaný muž v letech a takto se vyjadřuji jen v krajním případě pozor2 . Tipuju to na uhrovitého mladíčka, všichni si ty nebožáčky dovedeme představit, a někteří si holt takto honí ego. Proto pro všechny, prosím - ŽÁDNÉ REAKCE - ono ho to přestane bavit.
turboleon
Inventář

Odeslat příspěvekod turboleon 16. 8. 2006 18:57

Jinak v aktuálním SM je zajímavý článek - doporučuji.....http://www.svet-motoru.cz/60/ Aspoň jen odkaz na titulní stránku, pochopíte......
turboleon
Inventář

Odeslat příspěvekod Manfred 16. 8. 2006 19:13

Dnes jsem nafotil civilní policejní Felicii, která měřila v Plzni bez jakéhokoliv označení policie. Stála na trávníku před rod. domky a po 300 m vybírali. Ví někdo podle jakého zákona se musí označovat policejní vozy? Někde jsem to na netu četl,ale už nevim kde. Chci na ně podat stížnost i když mě nanaměříli protože 965 řvala 100m před nimi.
Manfred
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Julinek 16. 8. 2006 19:25

Obávám se, že označeny být musí http://www.e-law.cz/policie/stejnokroj.htm
Julinek
Nováček

Předchozí stránkaDalší stránka