Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
turboleon píše:Roman99 píše:Lidi jsou hrozní a docela si to umím představit.. Už čtvrtý rok používám 960CZ, je poměrně citlivá, ale cítím, že už to není uplně ono hlavně k vůli falešným poplachům v Praze, takže uvažuji o upgrade na 965CZ. Jak to bude vypadat s dodávkami příští měsíc. Nespěchám spíš upřednostňuji kvalitu...h/quote]
Taky mám 960, dle Antiradara dost dobrou, taky váhám s výměnou... Ale říkám si jestli stávající modelovou řadu nepřeskočit a nepočkat na další."/quote]
1100xx píše:Tak hlásím další výrazný úspěch v mém bastlení: už dovedu upravit USA řadu detektorů BEL 965, RX65, atd na režim CZ Ka narrow . Funguje to tak dobře že uvažuju o drobné konkurenci firmě CYBERDYNEPrávě teď jsem provedl závěrečný test s 965, jízda po městě se spoustou otvíračů dveří - b]žádný poplacha/b] - stacionár Kunovice bezproblémová detekce v obou směrech. Jinak zatím jsem nepotkal žádný LIDARna test mého home made jammeru...a/quote]
1100xx píše:peter530i:už nějaký rok mám svou firmu tak vím co je clo , dph atd. Já bych nevylez z postele ani za 2tis zisku na kuse.Ace na to má realističtější pohled.... Zkusím jaká bude opakovatelnost na druhých kusech a pak uvidím .. /quote]
1100xx píše:peter530i:už nějaký rok mám svou firmu tak vím co je clo , dph atd. Já bych nevylez z postele ani za 2tis zisku na kuse.Ace na to má realističtější pohled.... Zkusím jaká bude opakovatelnost na druhých kusech a pak uvidím .. /quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků