ANTIRADARY

Motory, převodovky, oleje, servis a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Antiradary BEL 18. 6. 2006 21:22

Dusan: Vzdyt taky mate BEL Vector 960 Inter., ktery mel spolu s BEL Vector 940 jiny system drzaku. Tyhle drzaky jsou ale navzajem kompatibilni a jsou skladem jako nahradni prislusenstvi. Ovsem cena je v tradicich Beltronicsu: 400 - 800 Kc podle typu a provedeni.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Antiradary BEL
Servismen

Odeslat příspěvekod bory 18. 6. 2006 21:34

Je
Naposledy upravil bory dne 21. 6. 2006 13:10, celkově upraveno 2
bory
Nováček

Odeslat příspěvekod Roman99 19. 6. 2006 10:55

turboleon píše:
Roman99 píše:Lidi jsou hrozní a docela si to umím představit.. Už čtvrtý rok používám 960CZ, je poměrně citlivá, ale cítím, že už to není uplně ono hlavně k vůli falešným poplachům v Praze, takže uvažuji o upgrade na 965CZ. Jak to bude vypadat s dodávkami příští měsíc. Nespěchám spíš upřednostňuji kvalitu...h/quote]

Taky mám 960, dle Antiradara dost dobrou, taky váhám s výměnou... Ale říkám si jestli stávající modelovou řadu nepřeskočit a nepočkat na další. :hm"/quote]

No pokud nema falesne poplachy, tak bych nespechal, o te me se to vsak rict neda. Novy model bude buh vi kdy a stejne by dlouho trvalo nez se vyvine CZ modifikace FW, pokud to vubec bude mozne...

to Antiradar: pls. jak to bude vypadat s dodavkama pristi mesic? (viz. muj dotaz nahore)
Roman99
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mcx 19. 6. 2006 12:07

Neví někdo o nějakým odkazu kde najdu seznam stacionarů v ČR?
mcx
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod 1100xx 19. 6. 2006 12:09

Tak hlásím další výrazný úspěch v mém bastlení: už dovedu upravit USA řadu detektorů BEL 965, RX65, atd na režim CZ Ka narrow . Funguje to tak dobře že uvažuju o drobné konkurenci firmě CYBERDYNE :-) Právě teď jsem provedl závěrečný test s 965, jízda po městě se spoustou otvíračů dveří -žádný poplach - stacionár Kunovice bezproblémová detekce v obou směrech. Jinak zatím jsem nepotkal žádný LIDARna test mého home made jammeru...
1100xx
Nováček

Odeslat příspěvekod Snail 19. 6. 2006 12:16

1100xx píše:Tak hlásím další výrazný úspěch v mém bastlení: už dovedu upravit USA řadu detektorů BEL 965, RX65, atd na režim CZ Ka narrow . Funguje to tak dobře že uvažuju o drobné konkurenci firmě CYBERDYNE :-) Právě teď jsem provedl závěrečný test s 965, jízda po městě se spoustou otvíračů dveří - b]žádný poplacha/b] - stacionár Kunovice bezproblémová detekce v obou směrech. Jinak zatím jsem nepotkal žádný LIDARna test mého home made jammeru...a/quote]

:tleskani
Snail
Inventář

Odeslat příspěvekod peter530i 19. 6. 2006 12:59

1100x ono az poznas co je to za opruz a naklady okolo privezt treba 10ks, tak te to asi prejde (clo, vycleni - doklady, doprava, poplatek za prevod, dph, doklad o registraci k likvidaci obalu, etc etc)
..... resp. za 500 Kc zisku na kuse bych ani z postele nevylez
peter530i
Nováček

Odeslat příspěvekod ace2 19. 6. 2006 13:14

Peter530: kdyz to bude 1100 prodavat bez papiru, tak se to da vyresit snadno a elegantne :D
ace2
Veterán

Odeslat příspěvekod 1100xx 19. 6. 2006 13:37

peter530i:už nějaký rok mám svou firmu tak vím co je clo , dph atd. Já bych nevylez z postele ani za 2tis zisku na kuse :-) .Ace na to má realističtější pohled.... Zkusím jaká bude opakovatelnost na druhých kusech a pak uvidím ..
1100xx
Nováček

Odeslat příspěvekod Bond007 19. 6. 2006 13:41

1100xx píše:peter530i:už nějaký rok mám svou firmu tak vím co je clo , dph atd. Já bych nevylez z postele ani za 2tis zisku na kuse :-) .Ace na to má realističtější pohled.... Zkusím jaká bude opakovatelnost na druhých kusech a pak uvidím .. /quote]

ale to se nesmi, ne? :hm Mr. Green
Bond007
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod +++ 19. 6. 2006 13:52

To je výborná zpráva,kolik budeš chtít za úpravu RX 65.
+++
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Snail 19. 6. 2006 16:20

1100xx píše:peter530i:už nějaký rok mám svou firmu tak vím co je clo , dph atd. Já bych nevylez z postele ani za 2tis zisku na kuse :-) .Ace na to má realističtější pohled.... Zkusím jaká bude opakovatelnost na druhých kusech a pak uvidím .. /quote]

Vyřešil bych to osobně tak, že já si objednám na ebay 965, clo nějak s prodávajícím vyřeším (....), a pak dám tisícstovce předělat detektor k úpravě, cena dohodou. Nebo dovoz z Polska, kde jsou taky za cca 6 tis.

(Osobně si stejně asi zase objednám od Bella, protože jde o "zabezpečovací zařízení" .... modří už vědí.... )
Snail
Inventář

Odeslat příspěvekod Antiradary BEL 19. 6. 2006 17:03

Snail, +++: A az Vam to napise "Service Required" (modri uz vedi :wink: ), tak udelate co? Zaslete to 1100xx k opacne uprave a poslete zpatky do USA? A pokud to bude uprava nevratna, kdo bude odpovidat za zaruku - prodejce nebo 1100xx?

Pokud to nebude na "prumyslovem" zaklade a plnou zarukou od dovozce, tak nema smysl do toho jit, kazovost detektoru je znacna a krome par malickosti (repracek, displej, kontakt konektoru) skoro vzdy znamena vymenu cele vnitrni elektroniky, coz je prakticky novy detektor. V zaruce to je zdarma, po zaruce se vetsinou vyplati koupit zrovna novy detektor za zvyhodnenou cenu, protoze repas v USA vyjde na 6000 - 7000 Kc a 2 - 3 mesice cekani. :?
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Antiradary BEL
Servismen

Odeslat příspěvekod Martsal 19. 6. 2006 18:43

Tak jsem od dnešního dne majitelem nové 945.Pracně jsem ji namontoval a od zitřka doufám že mě uchrání před "zlem".Chci se jen ujistit,že je vše nastaveno tak,že už nastavovat nic nemusím,eventuelně jak si toto nasatavení můžu ověřit.Nechci do toho moc zasahovat abych to ještě nerozhasil...
Samozřejmě jsem nakupoval u Bela...
Martsal
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Manfred 19. 6. 2006 21:28

Prý od 5. května jsou v Praze nově rozmístěny radary pro měření rychlosti v úseku (Jižní spojka, Ul. 5.května a pod.) Máte někdo s nima zkušenosti a jak se dají poznat. Víte někdo kde přesně jsou.
Manfred
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka