vtec2: Jo, jo, o tom to prave je, doufal jsem, ze jsem nekdo z vlastniku 945/965 CZ napise komentar. Nevim, proc jsem tady furt napadan z nekritickeho vychvalovani specialne upravenych BELu, kdyz i uzivatele jinych znacek potvrzuji ma slova.
Vzdyt jsem taky psal, ze RX65 je na urovni 945 CZ a nekterych pripadech dokonce horsi, ze 965 CZ je nekde jinde a +++ to jenom potvrdil.
Detekce 40 m po smeru jizdy a v idealnich podminkach 80 m, popripade 120 m v protismeru je presne v souladu s mym predchozim doporucenim:
Antiradary BEL píše: RX65 ziskany zadarmo (dotycny ho dostal jako darek) je vynikajici, za USA cenu (250 - 300 USD) celkem ujde, ale koupe v CR za cenu 14.000 - 15.000 Kc nema smysl, vyhodnejsi je koupit CZ verzi BEL Vector 965, ktery za podobnou cenu poskytne lepsi vysledky a spolehlivejsi servisni zazemi.
Ziskany jako darek, t.j. zadarmo je RX65 bomba a celkem dobre pouzitelny, dovezeny z USA za 5000 - 7000 Kc jeste ujde a uzivatel mu rad urcitou nedokonalost odpusti, ale dat vic nez 10.000 Kc za detektor s dosahem mensim nez 945 CZ, kterou lze poridit jiz od 9.800 Kc, je mirne receno nerozum.
Mozna sem prispeje jeste nekdo ze stastnych majitelu 965 CZ a napise vlastni zkusenosti.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.