O víkendu jedu do Prahy, mám možnost mít parkování v samotném centru. A co mě fakt hodně děsí jsou ty pražský...to ani nejde nazvat kočičí hlavy, to jsou ty jejich dlažby obrovský. Mám nový ramena najeto asi 3 tisíce necelý. Mám se o ně bát? Respektive ničí tyhle cesty nebo i kočíčí hlavy nějak víc podvozek?
U nás na náměstí třeba kočičí hlavy máme a já tu jízdu po nich nesnášel, už jen kvůli autu, parkoval jsem radši ve vedlejší ulici kde nebyly. Jenže jsou tam problémy s parkováním, je snažší zaparkovat v centru, tak jsem to přestal řešit a odnaučil se to.
Ale jak jsem psal výše, zajímalo by mne, jestli kočičí hlavy, pražský dlažby nebo i zalátany díry...takový x krát opravený cesty, kde je x krát zapatlanej asfalt, že už to ani nelícuje a je to hrbolatý napatlaný na sebe, jestli to nějak víc ničí podvozek tyhle věci nebo jízda po nich je jen hlučnější.
Vrchní ramena na AR 147 mně vydržely prosím pěkně 9 tisíc km než v nich byla vůle jako kráva, auto jde do šmelcu nebo to dám otci na doježdění ale výměnu těchto podvozkových komponent už řešit nehodlám, proto se ptám. Díky borci a šťastnou cestu na silnicích.