glider píše:Goesson píše:ne nejsi kokot ses ultra kokot. nemyslim si ze toto nekde runguje jako bezna sluzba. to ani nikdo netvrdi. ale je otazka zda dat znamemu deset dvacet zda si tu cestu udela. ale ptat se tveho pomrraneho znameho bemusis
Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
glider píše:Goesson píše:ne nejsi kokot ses ultra kokot. nemyslim si ze toto nekde runguje jako bezna sluzba. to ani nikdo netvrdi. ale je otazka zda dat znamemu deset dvacet zda si tu cestu udela. ale ptat se tveho pomrraneho znameho bemusis
Goesson píše:metyn píše:vedoucí stk ve veselí n mor mi říkal, že u nich i evidenčka musí dovnitř k vůli kamerám, to by pak mohli opravdu nafotit i v poli třeba
metyn píše:Goesson píše:metyn píše:vedoucí stk ve veselí n mor mi říkal, že u nich i evidenčka musí dovnitř k vůli kamerám, to by pak mohli opravdu nafotit i v poli třeba
ani v brne ani ve vyskove a ani ve frydku jsem s autem dovnitr nemusel a ani tata co vim. navic znovu opakuji na evidencku mizes dovest i vrak vozidla na voziku apod.
fotečka by nebyla?
Goesson píše:ach nebe. dalsi lukas…
Vana666 píše:mimochodem už se někomu podařilo vypátrat k čemu jsou evidenčky vůbec dobré, snad mimo prvních dovozních ?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků