Odstranění DPF 1.6TDCi

Motory, převodovky, oleje, servis a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod zbozek 23. 7. 2012 13:59

Ze 13ti příspěvků jen jeden odpoví na dotaz. Opravdu zajímavé skóre. Prosím vyhněte se všem moralizujícím příspěvkům. Děkuji
zbozek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Slawall 23. 7. 2012 14:00

Kdyby jsi byl z Ovy, tak vím, kde by ti ho za levno odstranili...
Slawall
Vošický lover

Odeslat příspěvekod Kibitz 23. 7. 2012 14:10

jestli myslíš mozek, tak to už je zbytečný
Kibitz
Zlatý avatar roku 2010

Odeslat příspěvekod eLzyx 23. 7. 2012 14:29

zbozek píše:Ze 13ti příspěvků jen jeden odpoví na dotaz. Opravdu zajímavé skóre. Prosím vyhněte se všem moralizujícím příspěvkům. Děkuji

a proč bychom měli? Když se někdo bude ptát na střeleckém fóru jaké jsou nejlepší náboje na zabíjení lidí, tak bys byl taky pro mu poradit? Nebo na mysliveckém fóru poptávat radu jak nejlépe otrávit psy? Nebo se na stavařském fóru ptát v čem nejlépe spalovat PET lahve?
Přesně tohle totiž děláš.
Moje rada - když chceš někomu ***** zdraví, tak si poraď sám.
eLzyx
Veterán

Odeslat příspěvekod gewehr 23. 7. 2012 14:35

zbozek píše:Ze 13ti příspěvků jen jeden odpoví na dotaz. Opravdu zajímavé skóre. Prosím vyhněte se všem moralizujícím příspěvkům. Děkuji

Dalsi majster sveta, co sa rozculuje ked mu nechcu poradit ako nieco dokurvit. Si to potom cuchaj sam smrade.
gewehr
Inventář

Odeslat příspěvekod Rattus rattus 23. 7. 2012 14:37

Nafta patří do kamen. :lol: Někteří výrobci to řeší tak,že DPF strčí před turbo a když někdo DPF odstraní,saze zničí turbodmychadlo :lol:
Rattus rattus
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod Marek Zrak 23. 7. 2012 15:46

Hned,jak jsem viděl nadpis, věděl jsem, že tu bude sranda O:-)
Taky nechápu tupý dotaz, stačí zadat název a vyjede x firem, co to kuchají...
Zařadíš se do nekonečné řady čmoudících nafťáčků :grr:
Já už se přistihuju, že většinu cesty jedu praventivně s vnitřní cirkulací, protože v každé koloně, se nějaká podobná nádhera vždycky najde.
992 GTS 7MT
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2
Coupe JCW KW3
Scania R490
Marek Zrak
Inventář

Odeslat příspěvekod K86 23. 7. 2012 16:21

posledni dobou jezdim na spotrebu (co se hlidam mam o 2l na 100km nizsi spotrebu) v nedeli jsem se rozhodl to protahnout na dalnici a kdyz jsem zrychloval ze 110km na 4pod plnym plynem, tak vysel cerny oblak, ktery byl videt i v zrcatku jak se rozplyva po dalnici a po celou dobu zrychlovani to velice nepekne kourilo. DPF nemam uz od vyroby a je to E4
O4 FL eTSI DSG 110kw
S-Max 2.0TDCI 120kw
911 997.1 C 239kw

Používejte pravý jízdní pruh, idioti!!!
K86
Guru

Odeslat příspěvekod JardaB 23. 7. 2012 16:43

To se asi spis vycistily trubky po predchozim ***** motoru ekojizdou...
JardaB
Guru

Odeslat příspěvekod K86 23. 7. 2012 16:44

tim chci rict, ze jednoznacne nejde poznat vykuchany DPF
O4 FL eTSI DSG 110kw
S-Max 2.0TDCI 120kw
911 997.1 C 239kw

Používejte pravý jízdní pruh, idioti!!!
K86
Guru

Odeslat příspěvekod JardaB 23. 7. 2012 16:46

Ty nebezpecne castice ale spis nejsou videt a to je ten problem, cmoudiky zas tak nebezpecne nejsou protoze je zachyti filtry v nose a trubkach.
JardaB
Guru

Odeslat příspěvekod Honza42 23. 7. 2012 16:51

Stará známá věc. Když pojedeš 100km piánko kolem 2000rpm a pak tomu dáš čouda, tak je to doslova. Prostě co leží v trubkách a tlumiči najednou běží.

Jinak se kuchání DPF nedivím, když při některých způsobech provozování stejně nefunguje. A nemusí to být město nebo krátké trasy.
Honza42
Inventář

Odeslat příspěvekod D1.8T 23. 7. 2012 17:22

eLzyx píše:a proč bychom měli? Když se někdo bude ptát na střeleckém fóru jaké jsou nejlepší náboje na zabíjení lidí, tak bys byl taky pro mu poradit? Nebo na mysliveckém fóru poptávat radu jak nejlépe otrávit psy? Nebo se na stavařském fóru ptát v čem nejlépe spalovat PET lahve?

Máš krámy?
1.0eb 5,6l/100km
D1.8T
Veterán

Odeslat příspěvekod Dzordz5 23. 7. 2012 17:38

JardaB píše:Ty nebezpecne castice ale spis nejsou videt a to je ten problem,

A co ještě ty chemtrails... co? Ale když se postavíš proti čipové totalitě, tak tě zachrání aštar šeran co nad náma lítá se svoji flotilou :mrgreen:

bože, lidi jsou i....i :oboze

-- 23. 7. 2012 17:51 --

Marek Zrak píše:Hned,jak jsem viděl nadpis, věděl jsem, že tu bude sranda O:-)
Taky nechápu tupý dotaz, stačí zadat název a vyjede x firem, co to kuchají...

ono je kuchat a "kuchat". Ale chápu že v garáži je IN bejt hustej borec, co ví všechno - a jen tak mimochodem nejezdí pod 240, předjíždí odstavným, rozváží po republice tatranky a ke každýmu inzerátu píše "drahý"... :mrgreen:
Naposledy upravil Dzordz5 dne 23. 7. 2012 17:59, celkově upraveno 2
Dzordz5
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Jelass 23. 7. 2012 17:56

Heini píše:Tohle fakt nechápu. DPF na Pežot se dá sehnat kolem 5 tisíc, Fordí TDCI je převlečené HDI. Odstranění je za 7 tisíc a fóra jsou plná nešťastníků, kteří filtr "kuchli" a teď ne a ne projít emisema... :hm

Ono že se to vytáhne, motor se přežije atd., ale na těch stk nejsou blbci, aby to nepoznali.

-- 23. 7. 2012 17:59 --

D1.8T píše:
eLzyx píše:a proč bychom měli? Když se někdo bude ptát na střeleckém fóru jaké jsou nejlepší náboje na zabíjení lidí, tak bys byl taky pro mu poradit? Nebo na mysliveckém fóru poptávat radu jak nejlépe otrávit psy? Nebo se na stavařském fóru ptát v čem nejlépe spalovat PET lahve?

Máš krámy?

Příměry jsou ale velmi trefné :D
Jelass
Veterán

Předchozí stránkaDalší stránka