Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
zbozek píše:Ze 13ti příspěvků jen jeden odpoví na dotaz. Opravdu zajímavé skóre. Prosím vyhněte se všem moralizujícím příspěvkům. Děkuji
zbozek píše:Ze 13ti příspěvků jen jeden odpoví na dotaz. Opravdu zajímavé skóre. Prosím vyhněte se všem moralizujícím příspěvkům. Děkuji
eLzyx píše:a proč bychom měli? Když se někdo bude ptát na střeleckém fóru jaké jsou nejlepší náboje na zabíjení lidí, tak bys byl taky pro mu poradit? Nebo na mysliveckém fóru poptávat radu jak nejlépe otrávit psy? Nebo se na stavařském fóru ptát v čem nejlépe spalovat PET lahve?
Přesně tohle totiž děláš.
Moje rada - když chceš někomu ***** zdraví, tak si poraď sám.
JardaB píše:Ty nebezpecne castice ale spis nejsou videt a to je ten problem,
Marek Zrak píše:Hned,jak jsem viděl nadpis, věděl jsem, že tu bude sranda![]()
Taky nechápu tupý dotaz, stačí zadat název a vyjede x firem, co to kuchají...
Heini píše:Tohle fakt nechápu. DPF na Pežot se dá sehnat kolem 5 tisíc, Fordí TDCI je převlečené HDI. Odstranění je za 7 tisíc a fóra jsou plná nešťastníků, kteří filtr "kuchli" a teď ne a ne projít emisema...
D1.8T píše:eLzyx píše:a proč bychom měli? Když se někdo bude ptát na střeleckém fóru jaké jsou nejlepší náboje na zabíjení lidí, tak bys byl taky pro mu poradit? Nebo na mysliveckém fóru poptávat radu jak nejlépe otrávit psy? Nebo se na stavařském fóru ptát v čem nejlépe spalovat PET lahve?
Přesně tohle totiž děláš.
Moje rada - když chceš někomu ***** zdraví, tak si poraď sám.
Máš krámy?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků