koupím nabíječku autobaterií z Lidlu

Motory, převodovky, oleje, servis a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Kibitz 18. 1. 2012 22:28

Rychtář Speciál píše:Za nějaký čas nabije u úplně vybitou. Tedy pokud nemyslíš třeba 4V a méně

kdyby 4, problém je už mnohem dřív
Kibitz
Zlatý avatar roku 2010

Odeslat příspěvekod Rychtář Speciál 18. 1. 2012 22:35

V návodech se většinou píše o nabíjení hluboce vybitých aku. Ovšem to hluboce není nikterak specifikováno. :hm
Rychtář Speciál
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod ultima3 18. 1. 2012 22:37

Ta nabíječka je prostě tak dobrá, že sama pozná, jestli to má ještě cenu nabíjet. :-)
ultima3
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod Rychtář Speciál 18. 1. 2012 22:39

Nezačínej. :pozor Za ty prachy je dobrá
Rychtář Speciál
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod ultima3 18. 1. 2012 22:42

Však já jí mám také.
ultima3
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod Rychtář Speciál 18. 1. 2012 22:43

Já třeba né. Nepotřebuji a kdybych náhodou potřeboval,půjčí kámoš.
Rychtář Speciál
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod MELLO 18. 1. 2012 23:00

2.JPG

:hm
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod Rychtář Speciál 18. 1. 2012 23:00

DIAGNOSA
Rychtář Speciál
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod 4x110mm 18. 1. 2012 23:05

MELLO: -||- :hm
Jsem ortodoxní, uvědomělý, osvícený a bravurní cyklista a za to byste mi měli tleskat O:-)
4x110mm
Inventář

Odeslat příspěvekod fahrman 19. 1. 2012 00:40

tak v nabíječce prý odešel mikrospínač ... za 100,- tak mám k té nové druhou, náhradní při které můžu nadále zkoušet startovat :)

čeho docílím, když bych na akumulátor připojil zároveň dvě nabíječky? Čistě hypotetická otázka (ampéry, volty, série apod - už si to sám nespočítám)

bod třetí - repase akumulátoru do vozíku vyjde i s prací na 8200,- vč. DPH ... tak váhám, zda to prubnout :hm
fahrman
Inventář

Odeslat příspěvekod 4x110mm 19. 1. 2012 10:28

kura, to je dost, a to je to jen vozík. teď si představte auto...
já bych to teda nedělal, ale kdyžtak bych jí dal tak, aby bylo stejné napětí, tj. ......(chvilka napětí).....paralelně? :nenapadne
Jsem ortodoxní, uvědomělý, osvícený a bravurní cyklista a za to byste mi měli tleskat O:-)
4x110mm
Inventář

Odeslat příspěvekod K.A.N 19. 1. 2012 22:32

fahrman píše:tak v nabíječce prý odešel mikrospínač ... za 100,- tak mám k té nové druhou, náhradní při které můžu nadále zkoušet startovat :)

čeho docílím, když bych na akumulátor připojil zároveň dvě nabíječky? Čistě hypotetická otázka (ampéry, volty, série apod - už si to sám nespočítám)

bod třetí - repase akumulátoru do vozíku vyjde i s prací na 8200,- vč. DPH ... tak váhám, zda to prubnout :hm

Takže zítra. Kdybych tady zase náhodou nebyl(tedy nebyl virtuálně deaktivován,atd) tak jak jsme domluveni.Dovezu tu opravenou nabíječku + ten akumulátor. Když budeš něco potřebovat dej vědět. Mám to po cestě. PS. A děj vědět jak ta repase dopadla
K.A.N
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod Senty 1. 2. 2012 18:30

glock69 píše:Nemáte někdo problém s vypínačem? Občas mi nejde nabíječka zapnout.

Mám stejný problém.Zapnu nabíječku a nejde přepnout na nabíjení a je pořád v standby režimu.Pomohlo až několikrát nabíječku odpojit a připojit do sítě a už to šlo,ale to tlačítko blbne pořád.A to předtím fungovala perfektně.Bohužel ji mám už asi 5-6 let tak záruka padla.
Senty
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod K.A.N 2. 2. 2012 08:02

Rozebrat a spínač vyměnit. Není to vypínač,protože pouze spíná(dává impulz) to ostatní je řízeno mikroprocesorem a elektronicky. Je to podobný mikrospínač jako u mobilů ,ale velikostně větší.
K.A.N
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod JardaB 2. 2. 2012 08:14

My odbornici tomu rikame tlacitko :-P
Ted je otazka, jestli je tam nejaky bazmek foliovy nebo cudlikove do DPS...
JardaB
Guru

Předchozí stránkaDalší stránka