Postřehy a zkušenosti ze servisů v ČR - pište sem!

Motory, převodovky, oleje, servis a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Hustoles 5. 5. 2014 11:46

RomanVach píše:Já mám hodně dobré zkušenosti s autoservisem Garant.
Nechal jsem si tam dělat nějaké drobnější opravy a opravdu spokojenost. Přístup mají opravdu profesionální a na rozdíl od jiných servisů, se kterými mám zkušenost, se tam nebojím ani poslat ženu.....

Všichni mechoši jsou tam bukvice..? ;-]
Hustoles
Chameleon Garáže

Odeslat příspěvekod kbn-001 5. 5. 2014 11:53

nebo kastráti :-D
kbn-001
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod strmik 25. 5. 2014 16:06

Mám špatnou zkušenost s autoservisem Auto Repair v Brně. Nechal jsem si tam tepovat interiér a renovovat plasty a výsledek byla škoda ve výši 6 tisíc korun. Rozbitý ofuk klimatizace a jejich naprosto arogantní chování. Více na odkazu.
strmik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Honda crv 28. 5. 2014 22:34

negativní zkušenosti AUTO JAROV, s.r.o. autorizovaný servis nenašel ani jednu závadu na kouřící autě Honda CRV za 10dnů .Bylo vadné čidlo teploty spalin a EGR ventily (silně znečištěné jeden vůbec nefachčil) .Dále pak některé vstřiky.( v jiném servisu neautorizovaném zjistili ihned poslechem zvuku motoru)
Je zarážející že autorizovaný servis nepřijde ani na jednu závadu , po odjezdu ze servisu šlo auto do nouzového režimu (50km). Samozřejmě mi naúčtovaly diagnostiku kde bylo vše Ok . Tento servis by měl přijít i o živnostenský list.
Honda crv
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod one-z 29. 5. 2014 11:40

Sice to není přímo servis... Jdu pro lakovou tužku do škody, bílou. Prodejce ještě říká, že bílou už mají strašně dlouho stejnou (15? let), tak snad bude skladem, za chvíli přijde a není, ale zítra bude, píše si moje jméno, já nemůžu, tak jsme domluvený za 5 dní. Cena prý kolem stovky.
Za pět dní přijdu, tužka nikde a nemají, dlouhé hledání a zjistila, že tento týden přijdou (bylo úterý) a jsou objednané dvě. Ptám se, zda na moje jméno. Tak to ne a z toho datumu taky žádná objednávka..., tak objednává o kus víc a píše si moje jméno.
Ve čtvrtek večer zajíždím, ptám se na lak. tužku, jo máme, dneska nám zrovna přišly... Ptám se zda nechce vědět moje jméno, prodejce překvapen, že jí tam mám na jméno. Samozřejmě u objednávky žádné jméno nebylo a být tři rychlejší lidi přede mnou, tak mám opět smolíka :D
Jo a cena kolem stovky znamená 197 Kč :D
one-z
Inventář

Odeslat příspěvekod Slawall 29. 5. 2014 12:09

Ty vole..s takovym jednanim at jdou do *****.
Slawall
Vošický lover

Odeslat příspěvekod swenak 29. 5. 2014 12:21

Škoda Tukas Praha. Telefonicky jsem nadiktoval díl, skladem 4. Rezervoval jsem si na jméno 1ks. Vemu taxík a jedu pro díl. O objednávce neměli záznam (taky se divli, že to chci na jméno) a já si nepamatoval číslo dílu. Dle VIN zjistit nešlo, protože jsem to chtěl na VW a oni umí hledat jen dle VIN pro Škodu. Skladníka bolela hlava, takže byl nepříjemný, ale nakonec se to povedlo nějak dohledat, jelikož jsem alespoň znal kód obdobného motoru pro Škodu.
swenak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hobitt 31. 5. 2014 15:18

strmik píše:Mám špatnou zkušenost s autoservisem Auto Repair v Brně. Nechal jsem si tam tepovat interiér a renovovat plasty a výsledek byla škoda ve výši 6 tisíc korun. Rozbitý ofuk klimatizace a jejich naprosto arogantní chování. Více na odkazu.

Když servis v Brně, tak doporučuji Alfacar v Husovicich ;-)
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Inventář

Odeslat příspěvekod MELLO 31. 5. 2014 16:09

swenak píše:Škoda Tukas Praha. Telefonicky jsem nadiktoval díl, skladem 4. Rezervoval jsem si na jméno 1ks. Vemu taxík a jedu pro díl. O objednávce neměli záznam (taky se divli, že to chci na jméno) a já si nepamatoval číslo dílu. Dle VIN zjistit nešlo, protože jsem to chtěl na VW a oni umí hledat jen dle VIN pro Škodu. Skladníka bolela hlava, takže byl nepříjemný, ale nakonec se to povedlo nějak dohledat, jelikož jsem alespoň znal kód obdobného motoru pro Škodu.

Stacilo se zeptat a bych ti Tukas dobrovolne rozmluvil predem :D
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod swenak 31. 5. 2014 17:27

Tak já tam nejezdím na servis, leda, když mám havárii a jde to z pojistky, ale práce nic moc :-) Ten díl jsem potřeboval co nejdřív (tešnění mezi přírubou turba a motorem), resp. jsem si to myslel, ale ve výsledku jsem mohl pár týdnů počkat, protože problém byl nejen v těsnění :-)
swenak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pepa-1 13. 1. 2015 14:26

pepa-1
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Jelass 13. 1. 2015 14:33

klobouk dolů, to jsou slušný ceny
Mondeo MK4 1.6eb, Mitsu Eclipse Cross 1.5T Mivec Intense
p:Mondeo MK3 fl 2.0i Viva, Kiwi 8G ufo 1.8 i-vtec Sport, GrandCaravan mkV 3.3i V6 SE, Corolla mkXI 1.4 vvti, Fabia mkI 1.4 mpi
"D1.8T: Koupil dvoulitr a jezdí s ním jako s dvoulitrem."
Jelass
Veterán

Odeslat příspěvekod MELLO 13. 1. 2015 14:36

Proc me to neprekvapuje
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod K86 13. 1. 2015 15:21

VW Jarov, pobocka na Videnske, P-4
Kujvy mi nedovolili si donest vlastni olej na prohlidku pri 120tkm. (ze prej by padla zaruka)
Celkova cena prohlidky 7070kc, z toho olej 3900kc.
O4 FL eTSI DSG 110kw
S-Max 2.0TDCI 120kw
911 997.1 C 239kw

Používejte pravý jízdní pruh, idioti!!!
K86
Guru

Odeslat příspěvekod MELLO 13. 1. 2015 15:25

To mi povidej, ja dneska platil 2.108.- za 4 litry obycejnyho 5W40
MELLO
MELLO

Předchozí stránkaDalší stránka