Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
Jean ViC píše:tak to je hezke, jeste ze na VW jsou levne dily![]()
to mi pripomina takovy renaulti experiment stary asi 18let a to ze do priplatkovych svetlometu dali HB3 na potkavacky...
Již dobrých 5 let používáme v rodině modré žárovky H7 Starline od Auto Kelly, životnost těchto žárovek je sice cca jenom 6-8 měsíců (před několika lety vyzkoušeny i modré OSRAM, také vydrželi stejnou dobu) ale při cenně 90Kč to nevidím jako zásadní problém, pro toho kdo chce mít za každou cenu imitaci xenonů:-)
Osram Blue Hyper jsem si koupil, protože jsem očekával ještě něco lepšího. Bohužel očekávaný efekt za 250Kč/ks se nedostavil a já jsem zjistil, že vydávají stejné světlo jako levnější již zmiňované žárovky.
Tudíž bych si tyto žárovky již za 500kč nekoupil a vrátil bych se ke Starline, protože se jedná prostě o stejnou žárovku akorát bez značky Osram.
ikdyž jsem odpurcem značky Starline, tak na radu kamaráda jsem vyzkoušel jejich žárovky H7 55W s +30% svítivostí (namodralé skla žárovky).. a kupodivu jsem překvapen svítivostí.. svítí do bíla a rozdíl oproti klasické H7 je citelný.. jsem s nima spokojenej.. za 80 vočí to je dobrej kup.. rozhodně lepší než nějaké phillipsky za 250kč/kus...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků